Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

superb vs ocativa RS

Jeka.E
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ,

לווטים אחרונים בין שני הרכבים , כאמור אוקטביה RS מול סופרב ברמת גימור STYLE מנוע 2.0.

הצרכים :

1- תא מטען גדול , מקום מאחורה.

2- קרוז דיי נינוח ונוחות מבחינת פקקים.

3- כוח בהאצות ביניים עקיפות וכו (ומידי פעם טיפה נסיעה אגרסיבית).

4- נסועה של כ 25-30K בשנה (אשדוד רעננה וחזרה כ 4-5 פעמים בשבוע).

אפתח בכך שכיום אני נוהג ב לאון חדשה 1.8 שמשודרגת בסטייג 1 , החסרון כמובן מקום (תינוקת , עגלה וכו..) (ואם כבר מחליפים אז אני מעדיך לקחת DSG6 ולא 7).

אז כבר כחצי שנה מסתובב הרעיון הזה בראש של החלפת הרכב ועד לא מזמן האופציה היחידה הייתה ה RS.

אבל לא מזמן הושקה ה סופרב , ומבחינת מחיר ברמת הגימור המדוברת הם נורא קרובות אחת לשניה.

אז מצד אחד ה RS מציע יותר ספורטיביות , אבל מצד שני היא לא באמת ספורטיבית היא משפחתית עם נגיעות קלות..

מהצד השני מגיע הסופרב שלא ממש ספורטיבית אך עדיין מגיע עם אותו מנוע וגיר מופלא , ואמורה להביא ערך מוסף מבחינת נוחות (בכל זאת רכב מנהלים לא?).

וכאן הבעיה האם הסופרב באמת מוסיפה ערך מוסף ?

מישהוא נהג על שניהם ויכל לשתף ברשמים ?

תודה !

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

לא נהגתי על ה RS בהחלט נהגתי על אוקטביה רגילה ו גם על סופרב החדשה. אין ספק בכלל שלסופרב יש ערך מוסף מבחינת הfinesse איכות החומרים האבזור ואיכות ה ride . יש לה גם יותר מקום אבל זה ברור ויותר שאלה של צרכים שלך.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אז זהוא שיש הבדל ענק בין ה RS לבין אוקטביה רגילה , הדבר הראשון שקופץ לעין הוא איכות החומרים\הרכבה , בידוד רעשים..

מבחינת מקום הRS בסדר גמור.

2017 Type R

פורסם

אין שום הבדל מבחינת איכות החומרים, ההרכבה, ובטח לא בידוד הרעשים בין אוקטביה רגילה לRS.

המושבים טובים יותר, זה כן.

פורסם

מצטער רוברט אבל אתה לא צודק , מבחינת בידוד רעשים למשל יש הבדל מאוד משמעותי , זה ניכר כבר בפתיחת הדלתות שהרבה יותר כבדות ומשדרות רמת בידוד ואיכות גבוה יותר.

לגבי איכות חומרים זה התרשמות אישית שלי , מה שכן לא יצא לי לנסוע באוקטביה רגילה יותר מידי.

2017 Type R

פורסם

סופרב - רק אם אתה צריך את המקום, לטעמי היא פשוטה בפנים

אוקטביה - רק אם לא אכפת לך שרעש המנוע הוא בעצם מהרמקולים... לטעמי יש בה איזה ערך מוסף, קריצה ממזרית. רק תברר אם זו כבר הגרסה החדשה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ממש צריך את המקום אבל זה נחמד , מה שכן ראיתי אותה היום בסוכנות , מדהימה (סופרב).

לגבי RS תגיע למלאי רק בעוד כ 4 חודשים , איזה גרסה חדשה?

2017 Type R

פורסם

אם אתה בקטע של נוחות, ה RS הרבה פחות נוחה מסתם אוקטביה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני חושב שגם לסופרב יש בעית מלאי. מדובר ברכב יותר איכותי ופחות ״פרוע״ מהאוקטביה rs. אני במקומך לא הייתי חושב פעמיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לכיוון ה סופרב אתה מתכוון ?

וכן גם לסופרב יש מלאי מאוד בעייתי יש יחידות בודדות ברמת גימור סטייל מנוע 2.0 , שזה בדיוק הגרסה שאני צריך.

נגלה הבא אמורה להגיע רק לקראת סוף שנה לפי מה שנאמר לי.

2017 Type R

פורסם

לפותח השרשור,

קצת לא מובנת לי ההשוואה בין ה- RS לסופרב, שתי מכוניות שונות לחלוטין,

זה כמו להשוות גולף GTI לפאסאט, השאלה הגדולה מה הם הצרכים שלך?

אם אתה רוצה נוחות והאצות בקו ישר אז אין בכלל ספק שהסופרב היא הבחירה,

אבל אם אתה רוצה להשתעשע ולנהוג קצת מעבר לקו ישר אז ה- RS.

הרבה אנשים חושבים שה-RS היא אוקטביה רגילה עם מנוע גדול וזהו וחבל שכך.

השאלה האמיתית היא: מה הם ההרגלי הנהיגה שלך?

פורסם

ברכב הנוכחי זה בעיקר נסיעה רגועה רוב הזמן קצת קו ישר ולאיטים ממש רחוקות נסיעה אגרסיבית/ספורטיבית.

למה ההשוואה ? כי זה אותו מנועה מרכב דומה מאוד (מבחינת מקום) , מחירים כמעט זהים..

ערך מוסף לאחת מהם ? כן המראה של ה RS מגניב אבל מעבר לזה לא יודע..

2017 Type R

• תוכן חדש...