Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם יש הבדל בין ווקס ל "קלינר" ווקס? לצורך הדוגמה, הקלינר ווקס של מגוויר(מיכל אדום) במה הוא שונה מווקס רגיל?

1. האם הקלינר ווקס מוריד הגנות בניגוד לווקס הרגיל?

2. האם מומלץ ליישום על כל הרכב, או רק חלקים קטנים שמצריכים טיפול? (שריטות שטחיות מאד)

3. האם המוצר הזה מתאים ליישום על רכב חדש במטרה לשמירה על הצבע + ברק?

תודה

פורסם

זה כביכול ווקס שמנקה את השטח ומכיל גם קצת פוליש, לרוב זה גימיק, תלוי במוצר.

באופן כללי, נתחיל מלשאול מה המטרה שלך ומה מצב הרכב.

רומה לשמר מצב קיים? אין סווירלים ושרטיות שמפריעות? קח ישר ווקס רגיל או אוטם ותיישם (כמובן אחרי שהרכב נקי, יש הסבר בנעוץ).

יש פה ושם שרטיות קטנות? אפשר להסתדר עם פוליש ידני, אפשר לנסות גלייז, ואחכ אוטם או ווקס.

ככה או ככה, לא רואה טעם לCLEANER ווקסים למיניהם.

פורסם

מדובר ברכב חדש בצבע שחור, יש מקטעים קטנים עם מין שריטותת שטחיות מאד ומיקרוסקופיות שנראות בשמש ישירה בגלל זה רכשתי את הקלינר ווקס.

השאלה, אם הווקס הזה יהיה מיותר או אפילו מזיק על מקטעים נקיים ותקינים

פורסם

להזיק זה לא יכול (אלא אם מיישמים לא נכון ויותר מדי!), לגבי שמירה על ישמור ויעזור להגן השאלה לכמה זמן... כדאי לך לקנות מוצר עמיד יותר וליישם אחת לכמה חודשים טובים וזהו, להוריד שריטות זה לא יוריד אתה צריך ווקס עם פולימרים למלא חלק מהשריטות (שאגב אמרת מיקרוסקופיות) לא לצפות ליותר מדי כי זה סך הכול מנסה להסתיר אותן ולא יתקן אותן.

בהצלחה

פורסם (נערך)

נראה מסובך ומסורבל התהליך הזה, היום שטפתי את הרכב בשמפו "סיטרוס" עם כפפת מיקרופייבר, ניגבתי ב WOOLY והתוצאות היו טובות כי הרכב חדש. ויש ברק.

היה מקום עם מין כמה שריטות מקרוסקופיות, טשטשתי אותם בווקס הזה וזהו.

לא רואה את עצמי (וגם לא יודע) עושה כל התהליך הארוך לפני מריחת ווקס אוטם.

רק השטיפה וניקוי פנים לקח לי שעתיים וחצי.

אלמלא הפחד ממכוני שטיפה ושיטות העבודה שלהם גם לא הייתי שוטף לבד.

כנראה שבכל חודשיים אכניס את הרכב לשטיפה אצל איש מקצוע ע"מ שיבצע את התהליך

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם (נערך)

אז זהו שלא השתמשתי בווקס, בווקס (קלינר ווקס של מגוויר)רק השתמשתי על מקטע קטן עם שריטות שטחיות כאלה. מרחתי המתנתי כ3 דקות וניגבתי במטלית מקרופייבר.

הרכב שלי חודש על הכביש לכן אני לא דוגמא.

מה שכן, רק לחשוב על לעשות את כל התהליך על אוטו שלם זה נראה לי מאד מסורבל ומסובך, שלא לחשוב של שצריך הכנה לפני, פוליש פלסטלינה IPA ועוד בגלל זה ירדתי מהעניין. החלטתי שרק אשטוף א הרכב ידני ולבד ושאר הטיפולים אעשה אצל בעל מקצוע מדי תקופה

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

מסורבל ומסובך זה ממש לא, רק צריך לעבוד לפי עקרונות מסויימים ולפנות זמן.

לאחר הביצוע של ההגנה, השטיפה תהיה מעט קלה יותר בפעמים הבאות, ותהנה מהגנה טובה לטווח ארוך (כמובן כתלות במוצר, בוא נגיד שממגווירס לא תקבל הגנה ששווה את היישום שלו).

לבעל מקצוע תמיד אפשר ללכת, אבל הסיפוק האמיתי הוא להביא את הרכב שלך לתוצאות טובות לבד :)

"יאללה בירי".

פורסם

אולי אתה צודק, אבל לקרוא מדריכים זה דבר אחד, וליישם זה עולם אחר לגמרי.

בוא נתחיל מזה שרכשתי מגבת ניגוב יקרה מאד WOOLY ובסוף ניגבתי איתה רגיל, ולא כפי הייעוד שלה בטפיחה (כי בטיפחה זה דבילי ולא ניגב!)

לא שהיא לא מצויינת גם בניגוב רגיל... אבל רק משקף שהמדריכים ברשת לא קלים ליישום

פורסם

אני לא מנגב בטפיחה, השיטה הזאת מיותרת לי באופן אישי.

למרות זאת אין בה שום דבר דבילי, היא באה ממקום שמגן על הפח משריטות שנגרמות ע"י גרירה.

אני לא יודע על איזה מדריכים אתה מסתמך, ואיפה כשלת, אבל זה עסק פשוט מאוד שבסך הכל מצריך זמן וטכניקה, זה לא משהו שלומדים ביום.

אם זה לא בשבילך, וזה הגיוני, כי לא לכולם יש את העצבים לכך, איש מקצוע הוא בחירה נכונה.

אם תצטרך המלצות, בכבוד.

"יאללה בירי".

פורסם

פיונר, יש לי הרגשה שהשתמשת במגבת עוד לפני הכביסה הראשונה שלה.

אחרי הכביסה הראשונה המגבת באמת מדהימה בספיגת המים בשטית הטפיחה.

פורסם

נכון, זו הפעם הראשונה במגבת הזו כמובן לפני כביסה. נראה אם זה ישתפר אם כי גם בניגוב רגיל היא טובה ולא משאירה סימני מים

• תוכן חדש...