Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בגרמניה חשבו היהודים שהתבוללו והמירו את דתם שהם כבר גרמנים.

רק הגרמנים לא חשבו כך.

ייבגני

מי שמחפש את הסדר בחו"ל מוצא אותו מי שמחפש כאן את האי סדר מוצא אותו.

כיון שיש לי יתרון של גיל, אירופה של היום גרועה בהרבה מאירופה שלפני 30 שנה+

עכשיו תתחיל לחפש את הוולוו תראה כמה יש, ועד היום לא השגחת בהם .

צרות יש בעולם לא רק בגלל יהודים.

ביגוסלביה של פעם בברית המועצות של פעם המלחמות שהתנהלו שם ב 20 השנה האחרונות לא היו קשורות בכלום עם יהודים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אנחנו מדברים במישורים שונים לגמרי. אין ספק שהיהודים נרדפים, אין ספק שישראל היא - כתופעה בהיסטוריה המודרנית - דבר מופלא ומיוחד, אין ספק ש"עושים לנו דווקא" בעולם, ואין לי גם ספק שאירופה עשתה לעצמה נזק כשהשמידה אוכלוסייה שאופייה התרבותי כה הלם אותה ושממנה היא שאבה את יסודות המוסר ששימשו כפיגום בן 1000 שנה להתפתחותה.

א-ב-ל, גם אין לי ספק שאם הייתי נוצרי שחי בגרמניה או צרפת, היה לי טוב בהרבה מאשר עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

אם היית אריה בשמורת פילנסברג היה לך עוד יותר טוב, ואם היית איילה באותה השמורה כנראה שהיה לך קצת פחות טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^^^

לחתימה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ואם היית מבין היסטוריה של הלאומיות היית מבין מה זה אינדוקטרינציה לאומית, עד כמה זה עבודה בפאקינג עיניים של כולנו ומה המשמעות של זה בפועל.

רמז: אתה גרגר חול בערימה, שמנצלת את החלקה החברתית הנפשית שלך מרגע היוולדך כדי להלעיט אותה ביסודות של חיברות מדומיין הנשען על קשר פיקטיבי בן מאות ואלפי שנים בין דם לאדמה.

פורסם

עם השקפת עולם כזו ^ הייתי מצפה שהאוטופיה שלך תהיה עולם ללא דת, ולא עולם שבו כולם נוצרים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני ממש לא דתי, חלילה. אתאיסט גמור. למה נשמע לך שאני מסיונר נוצרי?

והעולם הזה אבוד מכדי להיות אוטופיה.. הדת לעולם לא תוכחד, לצערי.

פורסם

ישה הדוגמא עם הגרמנים לא כ"כ טובה, מצטער.

האם יש לך מושג איפה נמצאים היום היהודים שבחרו להתנצר במאה הרביעית לספירה, יחד עם חבריהם לאימפריה הרומית?

התשובה ברורה. יותר מזה, גם בשטחי גרמניה של היום, מי שבחר להתנצר תחת איומים הפוגרומים של ימי הביניים, נבלע.

ולגבי הודמגא שלך עם הוולוו - אז אתה טועה. לא צריך לחפש כאן שום דבר. קרא או ראה מערכוני הסטירה המצליחים בישראל (גם מהעבר וגם מודרניים כמו ארץ נהדרת). זה הכל שם. זוכר את מה שכתבתי לך בפורום הכללי, על זה שלאנשים יש לעיתים הצורך לגונן אוטומטית על הסביבה שלהם? זה בדיוק מה שקורה גם כאן. בכל מה שקשור ליחסי אדם לחברו, ישראל היא מקום די מחורבן (סליחה על השפה) לחיות בו. וזה שיותר ויותר ההסבר היחיד לכל מה שקורה כאן הוא "אבל בגולה היו נאצים", זה רק מוכיח כמה המקום פשט את הרגל מבחינה אידיאולוגית, בטח בהתחשב במה שהרצל ושות' קיוו שיהיה כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני ממש לא דתי, חלילה. אתאיסט גמור. למה נשמע לך שאני מסיונר נוצרי?

חלילה. לא האשמתי אותך בחלוקת לחם קודש :-P סתם, בגלל המשפט הזה.

אין לי ספק שאם הייתי נוצרי שחי בגרמניה או צרפת, היה לי טוב בהרבה מאשר עכשיו.

בין שאר החוליים, הדת היא סוכן החיברות מהרעים ביותר, וכמו שאבחנת כבר, היא אמצעי מצויין לחיזוק הלאומנות וההבדלות מה"שונה".

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

פלוקסטר

אתה רק מסביר מדוע לנו כיהודים שגם אם ינסו להתחפש לבני דת אחרת , לא יהיה טוב לאורך זמן ב"גלות"

ייבגני

גם ברוסיה חסרת הדת , אלא אם מחשיבים את הקומוניזם כדת , סבלו היהודים בגלל יהדותם.

כל אלה שהתנצרו במהלך 100 השנים לפני עליית הנאציזם כלומר 3-4 דורות , עדיין היו יהודים לפי תורת הגזע.

בעוד יומיים אחרי שתעשה את הניסיון עם הוולבו, ( אתה כמובן רשאי לבחור רכב אחר לא פופולארי היום ) , אשמח לשמוע את רשמיך.

ולא שהכל טוב כאן או הכל רע כאן.

הכל תלוי בצבע העדשות שאתה רוצה לשים על עיניך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא להתחפש ישה, לוותר לחלוטין על היהדות. לא לקיים יהדות בסתר, אלא לנטוש את השטות הזו אחת ולתמיד, כי הרי מת האלוהים..

והיהודים קיבלו הרבה מאד חלונות הזדמנות לאבד עצמם לדעת במהלך ההיסטוריה, אבל כפי שאתה יודע(?) חיות חברתיות שכמונו לא ששות לוותר בקלות על השיוך הקבוצתי שלהן.

פורסם
חלילה. לא האשמתי אותך בחלוקת לחם קודש :-P סתם, בגלל המשפט הזה.

בין שאר החוליים, הדת היא סוכן החיברות מהרעים ביותר, וכמו שאבחנת כבר, היא אמצעי מצויין לחיזוק הלאומנות וההבדלות מה"שונה".

יפה כתבת. אני ממש לא מטיף לדת כלשהי, אלא טוען שאין לי בעיה להיקרא על ידי החברה סביב נוצרי אירופאי ולחיות חיים טובים יותר. למשל, לקנות את ציונה במחיר ששילמתי על האוטו שלי בזמן שאני מרוויח עוד כסף, זוכה לתנאים סוציאליים מעולים ושירותים מקצועיים יותר וכו'

פורסם

ישה, אתה לא סותר את מה שאני כותב.

אתה דבוק לדוגמאות הטריוויאליות, ומפספס את התמונה הרחבה.

העולם לא נוצר ב-1871 וגם לא ב-1917. היהדות טוענת לקיום של 3000 שנה.

האם יש לך מושג מה עלה בגורלם של יהודים שהימרו את דתם במאה הראשונה לספירה? במאה ה-15? במאה ה-17?

התשובה, באופן גורף, היא לא. וזה מה שטוען פלוקסטר, אני ואחרים.

לגבי הוולוו - שוב, זה דיון מעגלי ועקר. ברוסית יש משפט שאני מצטט הרבה בפורום - "יורקים לו בפנים והוא אומר שיורד גשם".

כן, אפשר לחיות ככה. כתבתי לך כבר בשרשור אחר - אפשר למצוא מיליון סיבות שבגללן אתה בוחר לא להתעצבן ממה שהולך בחוץ. אבל זה עדיין שם. ולא בגלל שאני מחפש את זה, כפי שאתה רומז. גם יוצרי "ארץ נהדרת" לא מחפשים את זה, גם לא "הדג נחש", גם לא ירון לונדון ועוד רבים וטובים אחרים, ביניהם כנראה גם פותח השרשור וכל מי שמרגיש כמונו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא להתחפש ישה, לוותר לחלוטין על היהדות. לא לקיים יהדות בסתר, אלא לנטוש את השטות הזו אחת ולתמיד, כי הרי מת האלוהים..

והיהודים קיבלו הרבה מאד חלונות הזדמנות לאבד עצמם לדעת במהלך ההיסטוריה, אבל כפי שאתה יודע(?) חיות חברתיות שכמונו לא ששות לוותר בקלות על השיוך הקבוצתי שלהן.

זו הייתה כוונתי להיות נוצרי יותר מנוצרי לא יעזור לך.

הגויים בעת מצוקה ייזכרו בכך שסבתא של סבתא שלך הייתה יהודייה.

לצערינו בדוק.

יפה כתבת. אני ממש לא מטיף לדת כלשהי, אלא טוען שאין לי בעיה להיקרא על ידי החברה סביב נוצרי אירופאי ולחיות חיים טובים יותר. למשל, לקנות את ציונה במחיר ששילמתי על האוטו שלי בזמן שאני מרוויח עוד כסף, זוכה לתנאים סוציאליים מעולים ושירותים מקצועיים יותר וכו'

המואדם ראה הערתי לעיל

ישה, אתה לא סותר את מה שאני כותב.

אתה דבוק לדוגמאות הטריוויאליות, ומפספס את התמונה הרחבה.

העולם לא נוצר ב-1871 וגם לא ב-1917. היהדות טוענת לקיום של 3000 שנה.

האם יש לך מושג מה עלה בגורלם של יהודים שהימרו את דתם במאה הראשונה לספירה? במאה ה-15? במאה ה-17?

התשובה, באופן גורף, היא לא. וזה מה שטוען פלוקסטר, אני ואחרים.

לגבי הוולוו - שוב, זה דיון מעגלי ועקר. ברוסית יש משפט שאני מצטט הרבה בפורום - "יורקים לו בפנים והוא אומר שיורד גשם".

כן, אפשר לחיות ככה. כתבתי לך כבר בשרשור אחר - אפשר למצוא מיליון סיבות שבגללן אתה בוחר לא להתעצבן ממה שהולך בחוץ. אבל זה עדיין שם. ולא בגלל שאני מחפש את זה, כפי שאתה רומז. גם יוצרי "ארץ נהדרת" לא מחפשים את זה, גם לא "הדג נחש", גם לא ירון לונדון ועוד רבים וטובים אחרים, ביניהם כנראה גם פותח השרשור וכל מי שמרגיש כמונו.

גם אני מרגיש רע , גם אני רואה את ההידרדרות כאן וגם באירופה הנוצרית, שהשם נהפוץ ביותר באינגליזיה הוא מוחמד ולא ג'ון.

תקרא את הכותרת של הפוסט שוב

אף אחד מכל הכותבים לא אמר בו נשנה כאן.

מה זה משנה מה גורל היהודים שהימרו את דתם לפני 300 שנה.

אתה הוא זה שהולך לגור שם ותיחשב כיהודי אתה ועוד 3 דורות אחריך. מעניין אותך מה יקרה לבן של הנין שלך?

נעלה לשם.

למה לא נעלה כאן.

ותעשה את הניסוי , תאמין לי תהיה מופתע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, הבעיה היא לא בנוצרים או ביהודים, הבעיה היא בנפש האדם שהיא חייתית במלוא מאת האחוזים.

ברגע שתבין את זה, תתעלה לרמת המשגה והפשטה שיאפשרו לך לאמץ פתרונות יצירתיים אחרים, כמו למשל להגר למדינה בה אין אפילו מיעוט יהודי כדי שישמש יישות חברתית מובחנת לרדוף אותה ולשפוך עליה זעם שמקורו בתסכול עצמי.

• תוכן חדש...