Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משפט שאמא שלי נוהגת לומר - אתה יכול לברוח לכל נקודה בעולם אבל מעצמך לא תתחמק. אם יש לו בעיה כלשהי בחיים כרגע הוא צריך לפתור אותה. עליה ארצה לא תפתור את הבעיה ואף תחמיר אותה לאור מה שקורה כאן בימים אלו. ישראל (ובכלל כל מדינה שאתה חדש בה) לא מקבלת זרים בזרועות פתוחות והוא יצטרך לירוק דם כדי להשתלב בחברה כאן. מילא בשביל עתיד ורוד יותר... אבל מה מחכה לו כאן? דימונה? אל "תסביר" לו, תעמיד אותו במקום שיתפכח ושישקןל מעבר למדינה אחרת בתוך ארה"ב.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו היתה התשובה שלי אליו במדוייק, שאין לו מה לחפש כאן יותר מדי ועדיף לו שם עם כל הכאב ראש שיש לו כרגע.

רצה לשמוע בכל זאת יתרונות + חסרונות ובתגובות האחרונות אכן פירטתם כמו שצריך

php - כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון אבל התכוונתי למה שכתבת, תודה רבה.

אבשר לו את הבשורות והפירוטים, ונראה לאן יחליט להתקדם הבחור.

תודה לכם על העזרה

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי כמה קרובי משפחה ציונים שעלו לארץ מניו יורק.

עכשיו הם חיים בכיף בניו יורק.

תראה לו מה מחירי הדיור בארץ ומה המשכורות בארץ.

בת דוד שלי קיבלה בארץ רבע מהמשכורת האמריקאית שלה עד שנגמרו לה החסכונות והיא חזרה לניו יורק.

בתור אחד שבא מהעיר הגדולה הוא לא יהיה מוכן לגור מחוץ לגוש דן, אפילו בגוש דן הוא ירגיש לו קטן.

אז הוא יצטרך לשלם שכירות יותר גבוה מאשר הוא משלם שם.

אם הוא ניתק קשר עם המשפחה שלו שם והוא רוצה לברוח למשפחה שלו בארץ זאת בעיה אבל שלא יחשוב שזה פשוט.

יותר יקר לגור בארץ מאשר בניו יורק אם אתה משווה את כל ההוצאות והכנסות

אייל

פורסם (נערך)

יעלה לכאן, יגיע בשלב מסויים למסקנה שהישרדות אפשרית אם יתגורר במרכז/ת"א - יחזור בדיוק לאותה הנקודה.

הבעיה שלו מתחילה ומסתיימת באיזור המגורים (ניו-יורק). שייצא משם ויעבור למקום זול יותר בתוך ארה"ב, ובטח ובטח שלא יחשוב על להגיע לכאן.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

1000 דולר, בניו יורק לחירבה, אני לא יודע אם לבכות או לצחוק.

זה עדיף על 5000 אלף, בתל אביב לחירבה גרועה יותר.

שלא נדבר שהשכר מינימום שם גבוה יותר, ורוב הדברים שם זולים יותר מהארץ.

באמת שקשה לי להבין צעד שכזה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם הוא באמת מתכוון לעשות צעד שכזה שיקנה וזלין ובכמויות.

ובנימה קצת יותר רצינית, אני מציע דבר כזה אם זה אפשרי, לארח אותו בארץ שיחווה מעט את ארץ ישראל ויחוש אותה מעט.

להסביר לו על יתרונות וחסרונות הוא ילד גדול ויכול להחליט בעצמו ובסופו של דבר ככה או ככה הוא ירק דם ויזיע בשביל להגיע לנקודה שירגיש בה בנוח.

נכון שהדשא של השכן תמיד נראה יותר טוב ואומרים שחרא בארץ ( מצדיק את זה שחרא בארץ ) אבל סופו של דבר כל אחד מתחבר אחרת לכל דבר אחר.

אופציה שניה באמת שיעבור למקום אחר בארה"ב בשכירות זולה יותר ודירה יותר טובה גם מבחינת עלויות יותר זול שם והמשכורת מעט יותר מתגמלות.

בנוגע לעליה עצמה לצערי אני לא יכול לעזור מהסיבה שאני באמת לא יודע איך זה הולך.

ככה או ככה זה לא יהיה קל אז שיכין את עצמו נפשית ושיהיה לו בהצלחה על כל דרך שיבחר :-)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אחרי שיחות ארוכות איתו הוא לבסוף מעוניין כן לעלות לכאן (החלטה שלו), כנראה באיזור הדרום ליד איפה שכל המשפחה שלי נמצאת כי שם יהיה לו יותר קל, כנראה שגם עבודה באחד המפעלים דרך משפחה.

מקווה לטוב ובמידת האפשר אעדכן כאן אם יש חדש

שוב תודה לכם על התשובות והעזרה, הרוב הרלוונטי הועבר אליו והוא יעשה את החושבים הסופי שלו

Opel Adam S 2017

פורסם
חסרות מדינות בארה"ב שהוא רוצה דווקא לכאן ? יש קרוב ל 50 כאלה ובחלק גדול מהן הוא יכול ב 1000$ לשכור בשכונה טובה בית פרטי של 4 חדרים על שטח של דונם, ובאיזור עם מחייה זולה בהרבה מניו יורק.

איך בדיוק עלייה תשפר במשהו את החיים שלו ? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא ביטוח רפואי שכאן הוא יקבל בזול.

אם הבדידות היא הבעייה שלו יהיה לו קל יותר להביא אליו ישראלים (מכיר הרבה כאלה שימכרו את ההורים לעבדים רק כדי שיהיה להם איפה לנחות לשבועיים בארה"ב)

איזה קשקושים. מה יעזור לו לחיות בחור רציני כמו דרום דקוטה וויומינג או מיזורי באלף דולר לחודש, אם אין שם אפשרויות תעסוקה/לימודים וכו', מעבר לכך שהרמה האנושית נמוכה וכמובן - אם הוא מחפש יהודים (ובעיקר יהודיות) יהיה לו קשה למצוא. האפשרויות האמיתיות להתפתח הן למרבה הצער באזורים עירוניים (יחסית יקרים למחיה) של ערים מרכזיות גדולות כגון ניו יורק, בוסטון, שיקאגו, מיאמי, סן פרנציסקו וכו' וכו' .

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
איזה קשקושים. מה יעזור לו לחיות בחור רציני כמו דרום דקוטה וויומינג או מיזורי בזול, אם אין שם אפשרויות תעסוקה/לימודים וכו', מעבר לכך שהרמה האנושית נמוכה וכמובן - אם הוא מחפש יהודים (ובעיקר יהודיות) יהיה לו קשה למצוא. האפשרויות האמיתיות להתפתח הן למרבה הצער באזורים עירוניים (יחסית יקרים למחיה) של ערים מרכזיות גדולות כגון ניו יורק, בוסטון, שיקאגו, מיאמי, סן פרנציסקו וכו' וכו' .

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כי אם הוא יבוא לפה ויתמקם בנתיבות זה נורא יעזור לו... אפילו את האנגלית שלו אף אחד לא יבין

יום טוב גם לך

פורסם
שים לב שלא הופך לנטל על משפחתך כאן כתחליף למשפחתו שם.

זה אחד הדברים שעם כל הרצון הטוב לעזור זו נקודה קריטית וחשובה שגם הסברתי להורים שלי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...