Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח לא מוצדק- עצתכם בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

ביום חמישי בשעה 5 אחה"צ, נסעתי בכביש 5 לכיוון מזרח, על המהירות המותרת-80 קמ"ש.

לפתע, מאזדה לנטיס עוקפת אותי באגרסיביות, נעמדת לצידי, והנהג מצפצף.

אני מסתכל, ורואה שהנהג, עם מבט של רוצח, מרים שלט שכתוב עליו "עצור!".

טוב..., שאלתי אותו אם לעצור פה, הוא אמר לא, וסימן לי לסוע אחריו.

הוא נתן גז, נסע לפחות 130 קמ"ש, אבל אני המשכתי לסוע ב-80(חששתי שהוא רוצה שאסע מהר בכדי לתת לי דו"ח מהירות).

המכונית לא הייתה ניידת, סתם מאזדה 323 רגילה עם סיומת-לוחית "50".

אחרי כדקה ראיתי שהוא עצר בצד, עצרתי מאחוריו.

הוא יצא מהמכונית, ובא אליי, אמר לי שהוא שולל לי את הרשיון ל-30 יום ומחרים לי את המכונית.

שאלתי אותו על מה, ואמר לי על נהיגה רשלנית.

שאלתי אותו על מה הוא מדבר, ואומר לי שהחזקתי ניירות בזמן הנהיגה, נהגתי בצורה רשלנית, אני לא מסתכל על הכביש ואני נוהג בצורה מסוכנת.

אמרתי לו שברגע שהוא צפצף לי הרמתי פיסת נייר, אך לא יותר מזה.

אמרתי לו שבנוסף לזה אני פעיל בעמותת "אור-ירוק" ולא אחשוב על לעשות דבר כזה.

הוא הלך לניידת, חזר אחרי דקה, ואמר לי שהוא יבוא לקראתי, וכו' וכו'...

אחרי כ-10 דקות חזר שוב, נתן לי את הדו"ח, ביקש שאחתום, (הייתי לחוץ, לא ידעתי על מה אני חותם) ואמר שנותן לי קנס של 100 ש"ח.

עכשיו שמתי לב שבדברי הנהג/ת השוטר רשם משהו שאני לא אמרתי. הוא רשם שאמרתי:" אתה צודק 100% טעיתי לא יקרה יותר".

אמרתי את זה לגבי משהו אחר.

מישהו מוכן בבקשה לייעץ לי מה כדאי לי לעשות?

אני לא מעוניין לשלום את הדו"ח הזה, שכן אני לא אשם בעבירה.

אני הרמתי את הדף ברגע שהשוטר היה לידי, וזה הכל.

אני נהגתי בצורה אחראית, בהתאם למהירות המותרת ולתנאי הכביש.

סעיף ח-הנסיבות המיוחדות של המקרה, בכלל לא ברור וקשה להבין אותו.

אני למיטב ידיעתי לא ביצעתי עבירה, ולכן אני רוצה\ שקנס זה יבוטל.

במקרה והרמת הדף למשך שנייה נחשבת לעבירה, אז אין לי בעיה עם זה, אשלם את הדו"ח.

אני אשמח לעצות מחברי הפורום, כל עצה תתקבל בברכה.

בהוקרה,

לירן.

כל הבעייה מתחילה מזה שאתה נוסע במהירות המגוחכת של 80 קמ"ש ומעכב את התנועה... 8):lol:

וברצינות - פשוט להתעלם מכל רכב שהוא כביכול שוטר/מתנדב /חבר של /בלה בלה בלה...

אל תתנו להם צ'אנס לעצור אותכם. אל תסתכלו אליהם ,אל תתיחסו למה שמאותתים/צופרים/מסמנים לכם. במקרה הגרוע תשתמשו בתירוץ של פחדתם מחטיפה/פיגוע וכו'.

שוטר שאינו בניידת , בוודאי כאשר אינו על מדים , ובטח מתחזה/מתנדב כזה או אחר - לא עצר אתכם ולא נתן לכם דו"ח - הרווחתם. לא לתת להם צ'אנס.

פורסם

אם אדם ברכב סמוי, נניח קארינה, שם צקאלקה על הדש בורד, ומסמן לי לעצור - והוא לא

במדים, מותר לי להתעלם? האמת שעד היום כל הסמויות שראיתי אכן היום עם מדים, אבל

בכל מקרה הנקודה מעניינת (מאוד)!

גיא

הוא לא ציין שהיתה צ'קאלקה על הרכב. למרות שעד כמה שידוע לי לאור הכחול אין מעמד חוקי בעניין זיהוי אנשי משטרה.

אתה חייב לציית לשוטר במדים, לשוטר בניידת מסומנת, או לשוטר שהציג תעודת שוטר. וצודק הג'דאיי, אם הוא "על אזרחי" פשוט לא לתת לו הזדמנות להראות תעודה. לא ליצור קשר עין.

ולכל החוכמולוגים, זה היה אורן לדעתי, ש"לא מתעצבן" כשמרימים לו אורות אבל נוהג כמו אדיוט ולא נותן לרכב השני לעקוף בכוונה. כולי תקווה שתקבל את הדו"ח המגיע לך. חבל שאין דו"ח אל טמטום.

או לבחור המוכשר השני (לירן?) שמחליט לסכן את עצמו והסביבה ולברוח, או יותר טוב, להוריד את הרכב שמנסה לעצור אותו מהכביש. לך אאחל מפגש עם כמה שוטרים עצבניים שמרוצים מזה שחילצת להם עצמות במרדף נחמד, שילמדו אותך כמה הם אוהבים שמתעלמים מהוראות שלהם.

אם היית טורח לקרוא (*הודעה נערכה - אורן, שלוט בעצמך*) היית רואה שכתבתי שמדובר ברחוב חד סטרי שמשני צדדיו מכוניות ולא ניתן לעקוף כנתיב אלא להידחף ולא נסעתי במהירות של 20 אלא במהירות של 50 שזה 10 מעל המותר שם.. אז אבקשך לשמור את תגובותיך הלא מועילות לעצמך. ואל תדאג לגבי דוחות שלי , אני יותר נקי ממך תהיה בטוח.

• תוכן חדש...