Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי אתה טועה, לא מדובר על מתח אלה מדובר על בעיה כרונית שיש לפיונירים ביציאות RCA יש שם איזה שהוא צ'פ שאחרי על "סינון רעשים'' ותוכלת חייו קצרה מאוד לכן עם הוא נידפק אז יש רעשי אלטרנטור וצריך לישלוח את המכשיר לתיקון באוזי רדיו... לצערי גם הפיוניר שלי חולה:|

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי... בנתיים לא נתקלתי בבחור אחד פה שטען שהמכשיר של הפיוניר שלו מקולקל.

ולפי הסקר של מתן, אנחנו לומדים שכימעט 50% מהגולשים יש פה פיוניר..

אז לבוא ולהגיד שאני טועה, בגלל שלך יש בעיה כל שהי, שכניראה נבעה מהתקנה לקוייה ......

זה לא נראה לי מדד משכנע .....

כשעשרה יבוא ויטענו זאת, מניסיון אישי עם הפיוניר שלהם .... אני אתחיל לקחת זאת יותר ברצינות.

(בוא נראה, בנתיים יש לי חמישה חברים עם פיוניר, זה נשמע לי כמו סקר לקוחות קצת יותר רציני..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לא מדובר על מתח אלה מדובר על בעיה כרונית שיש לפיונירים ביציאות RCA

אדי זה פעם ראשונה שאני שומע את זה

בתור אחד שיש לו פיונר הכנסת אותי קצת לפחדים...

אתה יכול להגיד לי איפה קראת את זה ?

איפה אמרו שיש לציפ תוכלת חיים נמוכה ?

אולי אתה עברת משהו כמו 50 רדיו דיסקיםפ ובדקת ציפ ציפ

כי לי לא זכור לקחות שהיה להם בעיות כאלה...

בכול מקרה מיותר לגיד שאני לא רוצה להפוך את זה לשום וויכוח שהיה בעבר

אז תכבד את אייל ותענה לי בצורה נורמאלית

פורסם
ידידי אתה טועה, לא מדובר על מתח אלה מדובר על בעיה כרונית שיש לפיונירים ביציאות RCA יש שם איזה שהוא צ'פ שאחרי על "סינון רעשים'' ותוכלת חייו קצרה מאוד לכן עם הוא נידפק אז יש רעשי אלטרנטור וצריך לישלוח את המכשיר לתיקון באוזי רדיו... לצערי גם הפיוניר שלי חולה:|

זה בדיוק מה שאמרו לי כשהתחילו לי רעשי אלטרנטור בערך שבועיים אחרי ההתקנה.

שיש חלק בפיוניר שהוא מאוד רגיש, וכל מכת מתח הכי קטנה דופקת אותו

ואז הוסיפו לי את ההארקה על המינוס של הRCA, לגוף של המכשיר עצמו וזה העלים את הרעשים

Mazda Lantis F

פורסם

מתן,אין לך מה לידאוג ידידי שכחתי ליכתוב שזה בדגם היותר ישנים של פיוניר בין שנת 01-02..

שי,לחצי פורום פה יש פיונירים חדשים ואם אתה לא מאמין לי אתה מוזמן להיתקשר למעבדת אוזי רדיו ולישאול...

פורסם

תתקין פיוניר מליין הגבוהה עם פרייאווט 5 וולט גם עם המגבר הטוב שלך וכשתתקל ברעשי מנוע שלא נפתרים תפנה אליי ואני יסביר לך איך לפתור אותם

נ.ב

הדרך הקלה ביותר היא להתקין מכשיר אחר

פורסם

כן יש לפיוניר בעיה קלה.

שאם הרדיו דיסק פועל ומשחקים את הRCA.

יש בלוח הPCB הפנימי של המכשיר מולך שמעביר מה0 ל0 של הRCA. ואם הוא נישרף אז יש רעשים,

הלחמה קלילה, וזה מתוקן.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אדי ניראה לי שבעוזי רדיו סיבנו אותך טוב,המכשיר שלי אצלי עוד מעט 5 שנים והרכיב הזה עוד לא נדפק אז אם הוא היה מתקלקל ומתחיל לגרום לרעשים עכשיו אז אני חושב שזה מכשיר מאוד אמין אז התקלה הזאת תתחיל אחרי 5שנים.

grandp אני לא יודע מאיפה אתה מביא את השטיות האלה שהמכשירים של פיוניר גורמים לרעשים,הרבה זמן לא צחקתי ככה

פורסם

תמיר אתה יכול לתת הסבר קצת יותר מפורט בקשר לרעשי רקע(אפילו בתר'ד נפרד) וההלחמה שאתה מדבר עליה פשוט אני עם הבעיה הזאת לצערי ונראה לי מאוד מאוד שזו הבעיה..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

mdma מדובר בהתקנות לקויות,

כניראה רדיו עוזי נתקל בכל כך הרבה חאפרים, שהוא בעצמו התחיל להאמין שהמכשירים דפוקים.

התקנה לקוייה - תהרוס את הGROUND של הפריאמפ שלנו.

ואכן פיתרון כפי שהבחור ההוא מתאר - =יכול= לעזור, לא תמיד הוא יעזור .... ולפעמים יצטרכו לפתור את הבעיה במעבדה.

(התייעצתי בנושא הזה עם מהנדס חשמל - אחד טוב.)

grandap, טוב מאוד שאתה מבין משהו מרעשי אלטרנטור, בפעם האחרונה שהיה לי יללת אלטרנטור

פשוט החלפתי את האלטרנטור שלו ...

אחרי שזה חזר, פשוט מכרתי את הרכב........

מה השלב הבא !?!? להחליף מכשירים בגלל רעשים שלא נגרמים מהם ?!!?

אתה פשוט עושה מעצמך צחוק, אתה מאמין בוודוו שעבר כל גבול .. אתה מוזמן לעשות חיפושים בפורום וגלות עולם חדש ומציאותי לפנייך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה יכול להסביר בבקשה מה הכוונה בהתקנה לקויה?

כל הקטע של החשמל ברדיו דיסק הוא 3 חוטים, ואין הרבה מה לטעות שם...

Mazda Lantis F

פורסם

התקנה לקוייה נגרמת כשהפריאמפ שלך - נוגע במקור מתח ברכב.

בשניה שזה קרה - פגמת בGROUND של המכשיר המסכן שלך .... ואז אתה הולך לרדיו עוזי ומספר לו שהפאנל שלו לא שווה כלום, ושהוא בא פגום ...

והוא מתחיל להאמין בזה ... מכניס למעבדה וכניראה יוצר הארקה חדשה.

התייעצתי עם מהנדס חשמל בנושא, (אני רוצה לערוך מאמר מקיף בנושא)

הוא טען שאם המתח שעבר, רק פוגם בגראונד... יש אפשרות לפתור את הבעיה על ידי יצירת גראונד מדומה .. על ידי חיבור בין הראש של הארסיאי, לשילדת המכשיר ישירות..

אם הנזק פגע בעוד משהו, או שהוא פטאלי ולא מתבטא רק ב"רעש".. אז יצטרכו תיקון פנימי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מהפתאום, זה לכל המכשירים ..

(אולי יש מכשירים עם הגנות, אבל אנחנו מדברים על יוצאי דופן כמובן ... ויכול להיות שאין וזה רק ניחוש..)

צריך לקחת בחשבון , שהשוק של פיוניר מאוד מאוד גדול, מתן פעם עשה פה סקר.. והגענו למסקנה שהוא -הכי- גדול בצורה אסטרונומית בפורום .. כימעט 50% לפי מה שזכור לי ..

אם היו להם בעיות כרוניות כפי שתיארו פה בפורום ... אתם באמת חושב ש50% מהאנשים פה היו עם המכשירים הללו ?...

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...