Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 2002 ויש לי בעיה עם המצת, הוא לא נכבה ועדיין מזרים חשמל גם לאחר הוצאת המפתח.

עם הרדיו אין שום בעיה והוא נכבה בהוצאת המפתח ולא נמחקות התחנות.

מה אפשר לעשות?

תודה מראש לעונים..

פורסם

היתה לי תופעה שכזו - למען האמת יש לי תופעה שכזו ברכב שלי שאני יכול לשחזר בכל רגע נתון וזה אם אני מחבר את הטאבלט שלי לטעינה משני מקורות שונים בו זמנית ואחד מהם הוא שקע המצת - שקע המצת נשאר דולק גם לאחר כיבוי הרכב והוצאת מפתח (ככה נגמר לי המצבר יום אחרי ההתקנה בפרוייקט אופטימוס).

האם מה שמחובר למצת אצלך מחובר בו זמנית למקור מתח אחר? במקרה לרדיו דיסק? האם זה הטלפון שלך? - מקבל טעינה מהמצת ובמקביל מזרים מידע לרדיו דיסק וגם הרדיו דיסק הוא מקור מתח מטעין?

או שמדובר במשהו אחר לגמרי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היתה לי תופעה שכזו - למען האמת יש לי תופעה שכזו ברכב שלי שאני יכול לשחזר בכל רגע נתון וזה אם אני מחבר את הטאבלט שלי לטעינה משני מקורות שונים בו זמנית ואחד מהם הוא שקע המצת - שקע המצת נשאר דולק גם לאחר כיבוי הרכב והוצאת מפתח (ככה נגמר לי המצבר יום אחרי ההתקנה בפרוייקט אופטימוס).

האם מה שמחובר למצת אצלך מחובר בו זמנית למקור מתח אחר? במקרה לרדיו דיסק? האם זה הטלפון שלך? - מקבל טעינה מהמצת ובמקביל מזרים מידע לרדיו דיסק וגם הרדיו דיסק הוא מקור מתח מטעין?

או שמדובר במשהו אחר לגמרי?

המצת מחובר רק למצלמת הדרך והפלאפון לא מחובר לשום מקור מתח אחר, גם לא בלוטוס או כבל כלשהו

בגלל זה מוזר לי העניין הזה כי אין בעיית חשמל ברכב והמצבר רק בן כמה חודשים..

תודה

פורסם

שתי שאלות נוספות -

כשאתה מכבה את הרכב והמצת עדיין דולק - אם אתה שולף את תקע המצת ומחזיר - הוא נכבה או נשאר דלוק?

שאלה שניה - האם זו מצלמה עם קבל או מצלמה עם סוללה?

יש לי הרגשה שמדובר במצלמה עם סוללה וכנראה שהמתח מהסוללה של המצלמה יכול לחזור והוא משאיר את המצת דולק - דיודה פשוטה יכולה לפתור בעיה כזו או לקנות מטען מצת טוב יותר.

איזו מצלמה זו? משהו זול? פשוט? או משהו מהלוקסוס כמו DOD או לוקאס?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שתי שאלות נוספות -

כשאתה מכבה את הרכב והמצת עדיין דולק - אם אתה שולף את תקע המצת ומחזיר - הוא נכבה או נשאר דלוק?

שאלה שניה - האם זו מצלמה עם קבל או מצלמה עם סוללה?

יש לי הרגשה שמדובר במצלמה עם סוללה וכנראה שהמתח מהסוללה של המצלמה יכול לחזור והוא משאיר את המצת דולק - דיודה פשוטה יכולה לפתור בעיה כזו או לקנות מטען מצת טוב יותר.

איזו מצלמה זו? משהו זול? פשוט? או משהו מהלוקסוס כמו DOD או לוקאס?

בקשר לשאלה הראשונה

ניסיתי כל מיני וריאציות עם המצת והמצלמה, לבסוף גם ניסיתי להוציא הכל,לכבות את הרכב ואז להחזיר רק את המצת והוא שוב מקבל מתח.

בקשר לשאלה השניה

המצלמה דיי פשוטה וזולה, קניתי אותה באייבי (אגב היא אצלי כבר שנה וחצי בשימוש יומיומי)

אבל כשרכשתי את המצלמה וידאתי שאין בה סוללה כדי שהיא תוכל להידלק ולהכבות רק בזמן נסיעה..

יש אפשרות לפרק את המצת ולשחק קצת עם החוטים? יש לי ידיים טובות

פורסם

אם שום דבר לא מחובר לשקע המצת בכלל ואתה מניע ומדומם את הרכב ומוציא מפתח מהסוויצ' אז צריך לבדוק את מסלול המתח של המצת - יכול להיות שהוא מחובר לממסר שהתקלקל ולא מנתק יותר מעגל סגור אבל כאן כבר צריך להכיר את הרכב על בוריו או להשיג ספרות מקצועית.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא ממש מכיר את הרכב, אבל בכל האוקטיות למשל מצת עובד קבוע כל הזמן. לכן הכל יכול להיות

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

משיטוט קל ברשת עולה שב-MK4 שקע המצת פעיל כל הזמן, במקור.

פתרונות מוצעים הינם לשים ריליי מהסוויץ' או להעביר את החיווט של המצת לפיוז (בבית פיוזים) שמופעל רק עם סוויץ'.

אם למישהו יש מידע נוסף בפורום, זה בטח יהיה מרק10 :wink:

פורסם
משיטוט קל ברשת עולה שב-MK4 שקע המצת פעיל כל הזמן, במקור.

פתרונות מוצעים הינם לשים ריליי מהסוויץ' או להעביר את החיווט של המצת לפיוז (בבית פיוזים) שמופעל רק עם סוויץ'.

אם למישהו יש מידע נוסף בפורום, זה בטח יהיה מרק10 :wink:

אז אני מבין שזו לא בעיה

אז אתה ממליץ פשוט לנתק את החיווט של המצת מהפיוז ולנתב אותו לפיוז של המערכת למשל?

פורסם

אני חושב שרעיון הריליי הוא הבטוח יותר.

להעביר חיווט לפיוז פעיל אחר עשוי להוביל לזרם גדול מדי עבור אותו פיוז/חיווט. צריך למצוא סכמה של בית הפיוזים/חיווט ולפי זה להחליט אם זה פתרון מתאים.

פורסם

שקעי מצת שמחוברים לקו ישיר למצבר זה כל כך 80S! וואו - ברכב שנות ה2000?

זו גם אפשרות שלא חשבתי עליה :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

גם בקשקאי ופאביה 16 זה ככה. את האמת השארתי בקשקאי שבוע מחובר את המטען על נורית לד הקטנה שלו והניע כרגיל. נורת לד קטנה אמורה לגמור מצבר בשימוש יומיומי?

פורסם

תבדוק כמה זרם באמפר שעה נורת הלד צורכת ואז תחלק את זה בקיבולת של המצבר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...