Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבנתי מוצרים שעולים פחות מ-$75 פטורים ממכס

א. האם הנתון מדוייק?

ב. האם הם פטורים גם ממיסים אחרים כגון מע"מ?

ג. אם לא פטורים ממע"מ, האם המע"מ מחושב לפני או אחרי עלות המשלוח?

ד. האם למוצר הבא צריך משהו בסגנון אישור מוסך? תקינה או כל דבר אחר?

http://www.amazon.com/Rupse-Search-Magnetic-Off-road-Vehicles/dp/B00VHWSIXQ/ref=sr_1_17?s=automotive&ie=UTF8&qid=1440877181&sr=1-17&keywords=search+light

תודה

פורסם

מנסיון עבר להביא פנסים לרכב לארץ מתחת ל 75 דולר:

א. כן

ב. כן

ג. עד 75 דולר מוצר הינך פטור. נטו מוצר ללא משלוח.

ד. אני נדרשתי לתקן ממשרד התחבורה שלא העביר ובסוף נטשתי את החבילה בנתב"ג. (שלי הובאה דרך DHL אקספרס)

זה מה שהזמנתי:

http://www.amazon.com/Motorbike-Motorcycle-Excavator-Bulldozer-Courtyard/dp/B00C0SQ8KG?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o07_s00

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

לפי הבנתי, המוצר לא נכלל ברשימת שיחרור מהיר, ולכן תידרש להציג אישור משרד תחבורה (בלעדיו, לא ניתן לשחרר את המוצר מהמכס).

יתכן שתידרש לשלם למכס עבור אחסון המוצר (תשלום פר יום אחסון).

במידה והמשלוח נעשה דרך חברות שילוח - יש עמלות שהם גובים.

פורסם

תלוי עד כמה הכרס שלך גדולה...

ועכשיו ברצינות, אם על החבילה או תיאור המוצר רשום "רכב" או חלק לרכב יש לך סיכוי טוב שיפול לדרישה של משרד התחבורה.

אם יהיה רשום רק את תחילת התיאור כמו: [h=1]Rupse 27W Led Search Light Spot Work Light With Magnetic[/h]

יש לך סיכוי טוב שיעבור חלק.

גם מאוד תלוי כיצד יגיע, אם יגיע בדואר רגיל יש לך סיכוי טוב שיעבור חלק.

אם יגיע בפדקס\DHL\UPS\TNT אתה יכול להיכנס לבעיות בסיכוי גבוה.

אם יגיע עם EMS הסיכוי לבעיות גבוה מדואר רגיל אך נמוך יותר מאשר בחברות הקורייר הפרטיות.

פורסם
על הלד-בר בלינק שצירפת התבקשת להביא אישור ממשרד התחבורה?

אני התבקשתי להביא אישור משרד תחבורה כי היה רשום בפירוט של הקבלה שזה לרכב.

אם היה רשום סתם פנס חיצוני לבית הוא לא היה עוצר במכס לבדיקה.

הבעיה אצלי הייתה לא אישור אלה הם טענו שאין תו תקן לפנס הנ"ל והכריחו אותי להחזיר לשולח או להשמיד.

להחזיר הייתה האופציה היקרה יותר לצערי.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...