Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לקנות בין 300 ל450 כדורי פינג פונג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף מ500 בברזל.

זה הדגם עם מנוע הונדה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי הייתה רובר 25 , קניתי ב 30 אלף ומכרתי אחרי 5 שנים ב 4500 ש''ח, וזה אחרי שהוצאתי כ 20 אלף נוספים בתיקונים במשך השנים .

סה''כ רכב מאוד נחמד ושונה בנוף , אבל עלות ההחזקה שלו פשוט יקרה מידי בשביל הסגמנט הזה .

פורסם
עצה: לפרסם רכבים כאלו באתרים של ג'יפאים.

למה?

כי הג'יפאים קונים רכבים כאלו בשביל הכיסאות. לשדרג את הכסאות המאפנים שבסופה וברכבי השטח הישנים.

זוג קדמי וספה אחורית שווים יותר מ- 900 ש"ח בשביל ג'יפאי שמחפש סלון חדש ונוח לטיולי השטח.

את ההתאמות הם כבר עושים לבד

הם עוברים עם זה טסט או שלפני הטסט הם מחזירים את הכסאות המקוריים?

פורסם
הם עוברים עם זה טסט או שלפני הטסט הם מחזירים את הכסאות המקוריים?

אצל רוב הג'יפאים שמבצעים שינויים בג'יפ שלהם, הכסאות הם הדאגה האחרונה בטסט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא אמור בכלל לשנות משהו לטסט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה יכול לקנות בין 300 ל450 כדורי פינג פונג.

לא עדיף לקנות קודם שולחן?

לא מתכוון לקנות עוד רובר, אני אשאיר קצת לאחרים.

ולמיטב ידיעתי המנועים ברובר 200, הן בדגם 1.4 והן בדגם 1.6 הם מנועים של רובר ולא של הונדה.

אני קניתי את שלי ב 31 אלף לפני 11 שנה.

פורסם

החלפת כסאות בג'יפ לא מפריעה לעבור טסט. (אלא אם כן מרכיבים את כיסא הנהג הפוך ופונה לנוסעים)

וכן.. זאת הבעיה האחרונה של הג'יפאים בטסטים בימים אלו...

פורסם

אהבתי מאוד את הרובר R25 שלי, אבל זה היה מזמן. זומם להביא מתישהו mg zr כשתהיה אספנות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

הבחור אשכרה מכר רובר 216 ... רק על זה מגיע לו פרס. אם אתה מגיע פעם לחיפה בירה עליי!

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...