Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי Y10 - סיפור אהבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפילה היו ברובן המוחלט בעלות סלון אדום-שחור אבל היה מיעוט שבמיעוט של פילה עם גווני סלון טורקיז-שחור.

היו גם פילות שחורות וכסופות, אבל כבר מתערבב לי אם ראיתי אחת כזו בארץ או בטיול בחו"ל כך שלא בטוח בקשר להן בארץ.

היו פילה שחורות בארץ, כסופה לא ראיתי.

אני זוכר כי דגם הסלקטרוניק הרציף דווקא שווק בארץ, אם כי לא ברור כמה יחידות ממנו נמכרו. מה שמעניין לגביו הוא השימוש בתיבה רציפה של סובארו ג'אסטי ולא בתיבה הרציפה בה השתמשה האחות פיאט אונו סלקטה (שלדעתי הייתה זהה לזו של הפורד פיאסטה)

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לחבר שלי באנגליה הייתה בשנת 2001 את גרסת הטורבו משנת 85 או 6. האוטו כבר היה די גמור ובכ''ז זה היה אוטו כיף כיף, האוטו היה מסוגל ל'רוקן'' את תיבת ההילוכים שלו ככ מהר! ראשון היה ממש מיותר ואז - שני, שלישי, רביעי, חמישי ו- 110 מייל לשעה! כמה דרמה מכזה אוטו קטן!

פורסם
האוטו היה מסוגל ל'רוקן'' את תיבת ההילוכים שלו ככ מהר! ראשון היה ממש מיותר ואז - שני, שלישי, רביעי, חמישי ו- 110 מייל לשעה!

שנתקיים בו הפתגם: "נותן לה ראשון ואללה לא רוצה שני!"

נותן לה ראשון.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם תרצה אחת זהה שלמה מודל 89 לחלקים

צור עימי קשר היא נמצאת בק טבעון.

יוסי

יוסי שלום

תודה רה על ההצעה, אשמח בם תשלח לי בפרטי את מס' נייד שלך.

שבוע טוב

• תוכן חדש...