Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך זה יכול להיות זה לא 35% וזהו(כולל המע"מ)

זה רק %35, זה שקלול של %17 מע"מ ו-%15 מס קניה.

איציק.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אומר שחלאס עם עניין של הזבל סיני כי כול דבר שמיוצרבסים מבחינת אדי הוא זבל סיני...כול המוצירם של פםיונר גם מיוצרים בסין אבל הוא לא קולט את זה

אדי אתה מדבר על זה שאוטופרט צריכים להתקיים ?

למה שאר החנויות לא צריכיות ?

מי ששאל עם הסאבים של קליפורניה טויבם אז כן לא רק שהם טובים אין שום חברה בארץ גם לא פיונר שתיתן לך את העוצמה שהקליפורניה נותן לך במחיר הזה נקודה !

אם אתה מדבר על תיקון מגברים

אז רק שתדע שתמיר מתקן כמה מגברים בשבוע וקליפורניה בום בחיים לא הגיע לתיקון יש לי הרבה חברים עם מוצרים של קליפורניה ללא תקלות ( אני מדבר על סאבים ומגברים )

תמיר קנה לפחות 15 סאבים של קליפורניה ואין תקלות בכלל הכול מצויין רק אדון אדי שבחיים לא ראה מגבר קליפורניה מקרוב !

אני עוד לא ש/מעתי מישהו שאמר שנישרף לו מגבר של קליפורניה בום

ואני עוד לא ראיתי מישהו שבא ואמר שסאב של קליפורניה בום לא נותן תמורה מצויינת למחיר שלו...

מי שפה מושפע מכמה אנשים שהתחילו את זה באתר ואדי זה אחד מהם....

אז חלאס מספיק עם המשחקים האלה כבר !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...