Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"לא כולל מע"מ"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
המיסים חוזרים חזרה לאזרח הקטן בשרותי בריאות/חינוך ועוד.

אולי גם אני לא אשלם מיסים מהמשכורת שלי?

אם כולם יתחמקו מתשלומי מיסים (מהקטן ועד הגדול), השרות לאזרח ייפגע.

וזה שיש מעלימי מס, בין אם ברמייה ובין אם זה ברשות ובהקלות, זה עדיין לא תרוץ כדי שכולם יעלימו מס.

כמובן שזה לא תירוץ וזו עבירה על החוק. אבל אתה כאזרח, מה אכפת לך ממנו? הוא לא פוגע בך וזה עניין פרטי שלו. חוץ מזה, האזרח הקטן משלם על בריאות וחינוך לא מעט חוץ מה שלוקחים על המיסים. אם כולם יתחמקו מתשלום מיסים, אז מדובר במדינה שלא עושה כלום עבור תושביה והם שונאים אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בטח שהוא פוגע בי, כל גרוש שחסר בקופת המדינה, זה כסף שלא יושקע בביטחון, בריאות וחינוך.

נ.ב

לקוח שמסכים לשלם על המוצר ללא קבלה, מרוויח כביכול רק את המע"מ.

המדינה מפסידה עקב כך גם את המע"מ וגם מיסים נוספים שחלים. ז"א ניזוקה הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)

בפעם הבאה שיעלו את המיסים או זאת שאחריה, יתחיל לעניין אתכם מעלימי מס, כי פשוט יגלגלו את החלק שלהם עליכם.

כך שבפעם הבאה שתשלם ללא חשבונית ותחשוב ש"דפקת" את המערכת, היא תתאזן על גבך במקומות אחרים שבהם לא תוכל להתחמק מתשלום (ראה ערך אלכוהול, סיגריות, דלק ועוד) וכך תרמת בעצם "לדפוק" את עצמך בטווח הארוך.

המשפט במקור על צה"ל, אבל תקף גם כאן: "תירק על המדינה - היא תירטב, המדינה תירק עליך - אתה תטבע."

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם
בטח שהוא פוגע בי, כל גרוש שחסר בקופת המדינה, זה כסף שלא יושקע בביטחון, בריאות וחינוך

דווקא הכסף יושקע בבטחון בריאות וחינוך. המדינה בכל מקרה תגבה את מסיה.

רק שהיא תגבה אותם ממך וממני, מאשנים שמשלמים מסים כחוק. שם יש לה את היכולת לגבות.

כלומר בסופו של דבר אלו שמשלמים כחוק, ישלמו יותר. כלומר זה פוגע בך ישירות בתלוש משכורת, ורק אחרי זה בחינוך תרבות וכו'.

פורסם

ציוד מקצועי תמיד יפרסמו מחיר בלי מעמ בגלל שעסק מקבל את המעמ חזרה.

אם תעבוד בעסק בתפקיד שאתה צריך לחשב עלויות ומישהו ייתן לך מחיר עם מעמ תתעצבן עליו יותר.

אייל

פורסם
דווקא הכסף יושקע בבטחון בריאות וחינוך. המדינה בכל מקרה תגבה את מסיה.

רק שהיא תגבה אותם ממך וממני, מאשנים שמשלמים מסים כחוק. שם יש לה את היכולת לגבות.

כלומר בסופו של דבר אלו שמשלמים כחוק, ישלמו יותר. כלומר זה פוגע בך ישירות בתלוש משכורת, ורק אחרי זה בחינוך תרבות וכו'.

נכון, אך לא מדוייק.

מדיי תקופה יושבים ובודקים איזה תרופות תכנסה לסל הבריאות ואיזה לא, אם היה יותר כסף עוד (אני רוצה להאמין) תרופות היו נכנסות וחיים (או איכות חיים ) של אנשים נוספים היו ניצלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל נכון, אבל הבחירה לשלם מיסים או לא היא של בעל העסק. אם יתפס, שישא בתוצאות. אותי כלקוח זה לא מעניין. זה לא שרק אלה שמשלמים כחוק ישלמו יותר, כולם ישלמו יותר כי תמיד חסר, ומי שיש לו יותר ישלם יותר.

פורסם

לכל החוכמולוגים שלא מעניין אותם עניין המעמ ומיסים והעלמות בכלל:

החוק קובע שאתם עוברים עבירה פלילית ברגע שאתם משתפים פעולה עם אותו מעלים ! ! !

אז אם לא מפריע לכם עצם העבריינות - כנראה שאתם מאותה החברה . . .

.

פורסם (נערך)

עוד מעט תגיד שרשות המיסים מקימה עסקים דמה שכל מטרתם לחשוף אנשים שברגע שהם מבקשים לשלם בשחור יוצאים יחידת לה"ב ממקומות המסתור שלהם.

זה לא כמו לקוח שבחר ללכת לנערת ליווי ושמה יש עליו אחריות פלילית ומוסרית.

לאן הגענו ל1984?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם (נערך)
המיסים חוזרים חזרה לאזרח הקטן בשרותי בריאות/חינוך ועוד.

לדעתי אתה מאוד אופטימי שהמיסים חוזרים עליך. הROI במקרה הזה שואף ל0. ומהמיסים ששלמת נהנה בעקר מישהו אחר, בעיקר מי שהחליט מבחירה לא לעבוד.

החינוך הוא לא משהו בארץ, מבחינת שירותי בריאות בבתי חולים חסרות מיטות באופן קטסטרופלי, מלא אנשים מתים מידי שנה מזיהומים. וככה בכל תחום.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

.

כדי שלחוק מסויים תהיה זכות קיום, צריכים להתקיים 4 תנאים:

-ניתן לאתר כל/רוב מי שעובר עליו.

-התגובה של האכיפה יעילה ומהירה.

-העונש לא משתלם ביחס לרווח מהעבירה.

-הציבור מודע ל3 התנאים האלה.

חוק שלא ניתן לאכיפה הוא חסר משמעות ולא שווה את הנייר עליו הוא כתוב.

החוק קובע המון דברים. אבל עינו וידו של החוק לא נמצאות בכל מקום והחוק לא נוסח ע"י בורא עולם/מפלצת הספגטי המעופפת, הוא לא האמת המוחלטת לפיה צריכים כולם להתנהג ויש בו כשלים לא מעט כשלים.

אני מעדיף לחיות בחברה חופשים שאנשים דואגים לעניינים שלהם ולא מחפשים כל הזמן מי עבריין. בשביל זה קיימת משטרה.

פורסם

.

איזה חוק קובע את זה? עובר העבירה הוא בעל העסק ולא הצרכן.

המשמעות המיסויית של אי הוצאת קבלה (מה שנקרא "אי רישום תקבול") היא חמורה מאוד לעסק במידה והוא נתפס.

פורסם (נערך)

אחרי ששמעת מחיר תשאל "וכמה למזומן?", רק אומר. האמת שעשו לי את זה במוסך על סכום גדול יחסית, אז שילמתי שוטף +90 כי מה לעשות לא דיברנו על מע"מ כמו גם שלא דיברנו על תנאי תשלום מצידי.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני בעיקר מדבר על המוסך המורשה, שמה לא לקחים תשלום ללא חשבונית,

המטרה זה לא להעלים את התשלום, אלא נטו לקחת ללקוח עוד כמה שקלים.

מה שכן, לפני כמה חודשים החלפתי לאבא שלי את האלטרנטור,

פניתי לחשמלאי רכב וקיבלתי הצעת מחיר "1200 לא כולל מע"מ, או 1000 מזומן", מפתה.

Seat Ibiza FR

פורסם
אני כבעל עסק מבן אדם זר לא הייתי לוקח תשלום ללא חשבונית.

לך תדע... מחר עוד יתהפך עליי ויחליט לפנות למלשינון או משהו בסגנון.

בתחילת דרכי כעצמאי לקוח שהסתבר כנוכל ניסה לאיים עלי בפניה לרשויות המסים, כי כששילם לי אמר שלא רוצה חשבונית. מה שהוא לא ידע זה שכשהוא יצא מהמשרד, הדבר הראשון שעשיתי היה להוציא חשבונית. כשהצגתי לו אותה נעלם כלעומת שבא ולא שמעתי ממנו לעולם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...