Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"לא כולל מע"מ"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עניין הקביעות לא כל כך פשוט - הצד השני של המטבע הוא הבטחון התעסוקתי שאנחנו עוסקים בו לא מעט בשרשורים מקבילים.

stum - השירותים אינם חינם. הם ממומנים על ידי המיסים והאגרות שלנו. עדיין אני מעדיף מיסוי גבוה ותורה גבוהה על פני מיסוי נמוך ותורה ירודה. זה מעביר משאבים ממקבלי שכר גבוה ועשירים למיניהם לעם הפשוט.

אניצריך לצאת, המשך דיון אחה"צ

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת היא שהבעיה היא בקביעות.

עובדי מדינה פשוט מרגישים בנוח איפה שהם, כי הם יודעים שלא יהיה קל להעיף אותם.

אם הם היו יודעים שמי שעושה קומבינות ולא עושה את העבודה שלו בצורה יעילה פשוט עף, העלויות של כוח אדם היו יורדות ואולי גם היו חוזים שהם פחות קומבינות ויותר "תכל"ס".

אין לי בעיה שעובדי מדינה ירוויחו יפה ושיהיו הרבה מהם.

אבל הם צריכים להצדיק את הקיום שלהם.

אני לא מרגיש נוח עם ההכללה שלך משתי סיבות:

א. לא כל עובדי המדינה הם אוכלי חינם. יש גם כאלה בעלי מוסר עבודה (והספק) גבוה (יש גם כאלה חארות - תלוי אולי במגזר התעסוקתי).

ב. לא כל עובד מדינה מרוויח משכורת גבוהה (המנהלים אולי כן. האחרים לא).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא מדבר על כולם.

יש אנשים ראויים מאוד במגזר הציבורי.

הבעיה שאני רואה היא מערכתית יותר.

המערכת עצמה שוחקת אותם אבל בו בזמן הם יודעים שלא יעיפו אותם אז אלו שאין להם את מוסר העבודה פשוט עושים את המינימום בשביל לשמור על הכיסא שלהם וזהו.

זה מייצר מצב של קיבעון וחוסר יכולת שינוי בתוך הארגון.

למשל,

מסתבר שיש תופעה של אנשים מבוגרים שלא מבינים מחשבים ולא מסוגלים ללמוד, אז יש המון משרדים שפשוט לא מעדכנים למערכות יעילות יותר.

העובדים הפחות טובים לא מאפשרים לשנות שום דבר אז יש משרדים בסקטור הציבורי שעדיין עובדים עם תוכנות מ2002, שהן לא יעילות.

את אותה עבודה היה אפשר לעשות בחצי מהזמן.

אם הבן אדם יודע שהוא חייב ללמוד ולהשתנות או שהוא יצטרך לחפש מקום אחר, הכל היה שונה.

סליחה שאני לא אומר בדיוק על אילו תוכנות אני מדבר ועל אילו משרדים אבל מקווה שזה ברור.

• תוכן חדש...