Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*ממליצה לך לא לנסות להסיר את לוחיות הרישוי של הרכב, ולטפל במפגע בדרכים מקובלות.

ל'

אני כמובן לא המלצתי להסיר את לוחית הרישוי מפני שזאת עשויה להיות עברה פלילית

רק ציינתי שאם במקרה הלוחית תיפול או תעלם יהיה לרשויות הרבה יותר קל לטפל במהירות במפגע

פורסם
אם זה לא מפריע, ולא חסרה חניה לרכבים של השכנים, זה נשמע קצת קטנוניות ...

מה כואב שהרכב שוכב שם .. ?

ביום שיישרף לך הבית והכבאית תתקשה להגיע כי מקום חניית החירום תפוס בגלל שאחד השכנים החליט שזה שלו, אתה תשנה את הטון.

נו, תגיד "יהיה בסדר" או משהו בסגנון...

פורסם (נערך)
אם זה לא מפריע, ולא חסרה חניה לרכבים של השכנים, זה נשמע קצת קטנוניות ...

מה כואב שהרכב שוכב שם .. ?

אם זה ממש מפריע, הייתי פונה לאדון ומבקש שיזיז את הרכב או יתחיל לשלם ארנונה עבור מקום החניה שהוא תופס.

אם תפנה למוקד העירוני, ולא יפנפו אותך, סביר מאוד שזה בדיוק מה שיעשו, ינסו לדבר עם הבן אדם..

זה גם תלוי מקום מגורים, מה שעיריית תל אביב או כפר סבא תעשה לא בטוח שעיריית רמלה תעשה

דבר ראשון תופס שנועד למקרה חירום,שני מפריע לשדה ראיה,ובנוסף תחשבו שיש יציאה אחת וחצי ממעבר חוסם רכב שלא זז מהמקום וכבר לא יזוז.

רכב הפך למחסן של זבל.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
דבר ראשון תופס שנועד למקרה חירום,שני מפריע לשדה ראיה,ובנוסף תחשבו שיש יציאה אחת וחצי ממעבר חוסם רכב שלא זז מהמקום וכבר לא יזוז.

הצלחתי לברר מאחת השכנים שרכב שייך לבן של ועד הבית מבניין אחר.הבן שלו מזמן עזב את הבית ורכב הפך למחסן של זבל.

החוצפה הישראלית לעולם לא תשבע שובע.

מוזר מאוד איך העירייה מחליטה אם בא לה או לא בא לה להזיז רכבים. לי יש רכב אספנות מכוסה שנמצא בחניה "מתה". הכוונה שאי אפשר להיכנס או לצאת ממנה במידה ורכב אחר חונה ליד. הרכב לא מפריע לאף אחד ואין מישהו שירצה לחנות בחניה הזו כי ברגע שחנית אתה חסום ואתה תזדקק לגחמות של זה שחסם אותך. משום מה, אחד הדיירים (ואני יודע מי) פנה לעירייה וזו שלחה לי התראה לפנות את הרכב. ניגשתי לעירייה וכל דבריי נפלו על אוזניים ערלות. הם בשלהם. אז כן, לעירייה יש כוח וסמכות למרבה הפליאה לדרוש מתושב להזיז רכב הרשום על שמו מתוך חניה שלו (בין אם פרטית או לא) בתוך מתחם חניה של הבניין בו הוא גר. קצת תמוה בעיניי שהעיריה באזור בו אתה מתגורר מפגינה חוסר נכונות לעזור. רק ממחיש את הצביעות והשחיתות שרצים במנגנונים האלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני כמובן לא המלצתי להסיר את לוחית הרישוי מפני שזאת עשויה להיות עברה פלילית

רק ציינתי שאם במקרה הלוחית תיפול או תעלם יהיה לרשויות הרבה יותר קל לטפל במהירות במפגע

איך לוחית תיפול, או תעלם ברכב שעומד ולא זז?

לכל לוחית 2 ברגים המצמידים אותה לרכב.

לוחיות נופלות בתאונת דרכים בדרך כלל של חזית אחור, או אם הגיעו עם מברג ופתחו את הברגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לוחיות נופלות בתאונת דרכים בדרך כלל של חזית אחור, או אם הגיעו עם מברג ופתחו את הברגים.

ל'

חברים הכל בסדר,אף אחת לא מתכוון לגעת ברכב !זה רכוש פרטי ולא מתכוונים לשום נגיעה ברכב.

פורסם (נערך)

ל'

חברים הכל בסדר,אף אחת לא מתכוון לגעת ברכב !זה רכוש פרטי ולא מתכוונים לשום נגיעה ברכב.

החוצפה הישראלית לעולם לא תשבע שובע.

מוזר מאוד איך העירייה מחליטה אם בא לה או לא בא לה להזיז רכבים. לי יש רכב אספנות מכוסה שנמצא בחניה "מתה". הכוונה שאי אפשר להיכנס או לצאת ממנה במידה ורכב אחר חונה ליד. הרכב לא מפריע לאף אחד ואין מישהו שירצה לחנות בחניה הזו כי ברגע שחנית אתה חסום ואתה תזדקק לגחמות של זה שחסם אותך. משום מה, אחד הדיירים (ואני יודע מי) פנה לעירייה וזו שלחה לי התראה לפנות את הרכב. ניגשתי לעירייה וכל דבריי נפלו על אוזניים ערלות. הם בשלהם. אז כן, לעירייה יש כוח וסמכות למרבה הפליאה לדרוש מתושב להזיז רכב הרשום על שמו מתוך חניה שלו (בין אם פרטית או לא) בתוך מתחם חניה של הבניין בו הוא גר. קצת תמוה בעיניי שהעיריה באזור בו אתה מתגורר מפגינה חוסר נכונות לעזור. רק ממחיש את הצביעות והשחיתות שרצים במנגנונים האלה.

האמת ,אני לא פניתי לעירייה ולא בדקתי בשום מקום חוץ מכאן בפורום,שכנים מדברים שמפריע להם והחלטתי לשאול בפורום ואז מנהל פורום- הצדיק פתח שרשור בשבילי-1000 תודות.:mm_yeah:

כאן מצב הוא שונה - לא רכב אספנות ולא בחניה מסודרת ! רכב נטוש לא זז ,בלי טסט המון זמן תקוע במקום של כיבוי והצלה ואם חס וחלילה יקרה משהו כאשר כל שניה חשובה ועל פרק חיים של בני אדם לא יהיה ניתן להזיז את הרכב.

פורסם

תפנה לעיריה .

אי אפשר לזכות בפיס אם לא רוכשים כרטיס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הייתי בישראל...וגם בחו"ל..:wink:

זה הדבר שפריע לכולם כי רכב הזה מסכן את כולם בכל הבחינות.

וכמו שכנים נורמליים חיים עם תקווה שמחר רכב הזה לא יהיה שם..והבעל החוצפן מבין את המשמעות לבד ויפנה אותו משם בלי תלונות לרשויות ,לצערנו זה לא קורה.

פורסם

תנוח דעתכם לענייני הכבאית. אם חלילה יידרש המקום אתם תתפלאו כמה מהר אפשר לשבור רכב ולהעביר דרכו צינור כיבוי, ממש דרכו, וכמה מהר יכולה כבאית לדחוף רכב שמפריע לה.

הרכב להבנתי לא נטוש. יש לו בעלים מוכר וידוע. עדיין פניה לעירייה היא ההתחלה הנכונה. אצלי ברחוב חנתה מכונית ללא תזוזה הרבה זמן. יום אחד צץ עליה פתק מהעירייה, ושבוע אחרי האוטו כבר לא היה שם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה...המגבלה האחרונה לרכב כיבוי אש זה רכב צמוד לצינור בזמן אמת.

מקבל את זה שלא נעים לראות רכב חונה באופן כזה.

פורסם

הייתי פעם עד לאירוע בו רכב חסם את הגישה לברז הכיבוי ומכבי האש פשוט שברו חלונות משני הצדדים והעבירו דרך הרכב את צינור הכיבוי.

כמו תמיד, צינורות הכיבוי של מכבי האש הם לא תמיד הרמטיים וכך יצא שנוצרה בתוך הרכב שלולית גדולה.

ביננו, לא הצטערתי לרגע על מה שקרה לרכב.

פורסם

האמת ,אני לא פניתי לעירייה ולא בדקתי בשום מקום חוץ מכאן בפורום,שכנים מדברים שמפריע להם והחלטתי לשאול בפורום ואז מנהל פורום- הצדיק פתח שרשור בשבילי-1000 תודות.:mm_yeah:

כאן מצב הוא שונה - לא רכב אספנות ולא בחניה מסודרת ! רכב נטוש לא זז ,בלי טסט המון זמן תקוע במקום של כיבוי והצלה ואם חס וחלילה יקרה משהו כאשר כל שניה חשובה ועל פרק חיים של בני אדם לא יהיה ניתן להזיז את הרכב.

אז אם לא מדובר ברכב אספנות ששיך למישהו ויש לו ערך כספי מסוים אז שמדובר בגרוטאה נטושה קל וחומר שצריך לפנות.

לעיריה כן יש סמכות להורות לאדם לפנות רכב אפילו מתוך מתחם חניה של בלוק ואפילו שהחניה רשומה על שמו. השאלה עד כמה העירייה מעוניינת שהרכב הזה יזוז משם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...