Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אייפד מיני 2 רטינה בגרסה 7 ושום אפליקציה לא עובדת. יש אפשרות לשדרג לאחרונה ביותר (IOS 9.2.1)

האם יש חסרונות בגרסה הזאת? באגים? אפליקציות שמתווספות?

בתודה רבה, "האנדרואיסט" המיואש

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מה מנע ממך לשדרג עד כה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נוחות נטו, מה שעובד לא נוגעים..

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האייפד מיני רטינה 2 הוא מכשיר חזק ומעודכן יחסית.

אין שום סיבה להישאר בכזו גירסאת מערכת הפעלה ישנה שמונעת ממך לעדכן המון אפליקציות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ל- Ipad Mini 2 עם מסך רטינה, ולא ל- Ipad Mini Retina 2 שהוא בעצם Ipad Mini 3, ששוחרר רק עם IOS 8 ומעלה.

יש לי בבית Ipad Mini 2, ומאז ששדרגתי אותו ל- IOS9 לטעמי הוא מעט איטי. בת זוגי זכתה בו, ואני קניתי את המיני 4.

פורסם

כרגע אני מצב שגם להפעיל שעון מעורר הוא מתאפשר אז ככה שאין לי הרבה ברירות. יעדכן את המכשיר בקרוב ויעדכן.

תודה רבה על התגובות!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי 2 מכשירים יחסית מיושנים

Ipad 2

Ipad mini דור 1

בשניהם מערכת ההפעלה היא 7

ה Ipad2 די עגלה

המיני בסדר.

האם כדאי לשדרג ל 9.3?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

iPad 2 ומיני זה אותו מכשיר.

זה מצחיק שאתה חווה חוויה שונה - אבל יש להם בדיוק את אותה חומרה.

Then dying is forgetting

פורסם

אם כך זה באמת מאוד מוזר... אז מה המלצתך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
באפל הכל עובד, שדרג.

מקסימום תזרוק ותקנה חדש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ב7 המון אפליקציות חדשות לא עובדות ועדכונים שלהם.

בנוסף יש תמיד בעיות אבטחה שתוקנו.

סה״כ - הייתי משדרג גם אם זה היה פוגע מאוד נקודתית בביצועים לפעמים.

זה לא הבדל קריטי וכמעט לא מורגש בתוך אפליקציות - אלא יותר כש״מדפדפים״.

זה תמיד יותר מורגש בפלאפונים הישנים מאשר באייפדים.

(ואלו אייפדים ישנים - מלפני 5 ו3 שנים בהתאמה. טאבלטים של אנדרואיד בגיל הזה רחוקים מלקבל עדכונים לגירסאות הכי חדשות).

Then dying is forgetting

פורסם

אני עם ה 9.2 כבר שבועיים בערך והדבר היחידי שמציק לי זה שכל הממשק הפוך,בצד שמאל. סה"כ האייפד חזר להיות מהיר והכל עובד.

פורסם

שידרגתי הבוקר...

התחושה הראשונית שלי היא שהאייפד 2 הישן הרבה יותר מהיר. נראה ממש אחלה

האייפד מיני דור א' - ללא שינוי, עובד חלק כמו שעבד בעבר.

נחזיק אצבעות

• תוכן חדש...