Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוויתי שירות מחפיר בלובינסקי מרכזי בב"ש ואחרי שפנו אליי לשאול לגבי השירות, איך היה וכו' התלוננתי על היחס המחפיר בשיא חוצפתו התקשר יועץ השירות וכעס עליי. מה שבטוח לשם אני לא אחזור.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שנוסע "על עיוור" מבלי לצלצל קודם ולבדוק שפתוח עכשיו / שיש במלאי את החלק / שניתן לרכוש את החלק / ווטאבר - שיקח בחשבון שיש מצב שיחזור בידיים ריקות.

פות"ש - בדוק מק"ט והזמן מאיביי.

• אחראי פורום
פורסם

התגובות פה מוגזמות.

לחברה יש מדיניות. אין לה רצון או יכולת (אפילו ברמת קבלת תשלום) לקבל לקוח ואני מניח שמעטים יגיעו לשם ולא למוסך שלהם בשביל זה,

כך שהתעבורה ממילא לא גבוהה. יש להם תשתית לספק למוסכים וחנויות חלפים והיא שונה מאשר דלפק שיטפל בלקוח אחד שמחפש מוצר אחד.

תגובה מזלזלת, טרטור משם לפה וההיפך - זה לא בסדר. וההצעה לפגישה עם סיור היא בהחלט סבירה ביחס למה שקרה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מה ציפית שהם יציעו לו? ברצינות. מה ציפית? לארגן לו 'בחורה עובדת'? סופ"ש במצפה הימים למשפחה המורחבת?

התקשרו, התנצלו, הזמינו לארח.

אני לא מבין מה אתם רוצים מהם. באמת.

פות"ש היה חוסך לעצמו טרחה ועצבים אם היה מתקשר לברר, רק שיחת טלפון אחת.

אני לא נוסע לאיקאה לפני שאני בודק באתר האינטרנט, לא הולך לקופת חולים לפני שאני מברר, ואם אין תשובה באתר האינטרנט מתקשר לוודא שאני לא משחית את זמני.

המתחם החדש של לובינסקי הוא ענק. הסתובבתי שם בשבוע החולף לא מעט עם כל מיני מכוניות מבחן שלהם (שיעלו בקרוב לאתר בעזרת עורך האתר), וגם הלכתי שם לאיבוד כשחיפשתי משהו (מסגרות ללוחיות רישוי) עבור חבר פורום.

האתר ענק ומרשים, וגם לא גמור. עובדים בו במקביל שני אולמות מכירה (שניים עדיין בבניה) מוסך ענק, מתחם של פולאריס שממש נזל לי בו ריר, מתחם הכנה לרכב חדש ועוד ועוד. כל מתחם כזה הוא עצום בגודלו.

אני בהחלט מקבל את הגישה שאומרת, כאן אנחנו לא מעוניינים בפעילות מסוג זה או אחר. זו החלטה לגיטימית, מה גם שלא קשה לאתר מוסכים של לובינסקי בכל חור בארץ.

נגיד והם לא רוצים למכור, זכותם. נגיד גם שהלקוח לא התקשר והגיע לחינם.

שכחנו כבר ממזמן תודעת השירות מהי, לא בורקסים, לא חדר המתנה עם "זמן מיסטיקה" ברקע, אלא איש מקצוע שיסביר ללקוח על מה נדרש ולא נדרש לטפל ברכב, שילווה אותו ולא יח**ן עליו ש"רק יעזוב אותו בשקט". המון פעמים נתקלתי (גם במוסך מורשה של יונדאי) באטימות וזילזול מצד מנהל העבודה.

אם אתה לא באת לטיפול סטנדרטי אז אתה סתם נטל במוסך.

זה ממש נחמד שמנהל שירות הלקוחות התקשר להתנצל והזמין אותו לנס קפה, אבל במקום זה שיעשו בדק בית ויבדקו את רמת השירות של העובדים שלהם.

ובנימה אחרת, אני רואה ניגוד אינטרסים עצום בהודעה שלך כמנהל, אתה מגן על יבואן ומייחצן את המתחם ה"ענק והמרשים" והחדש שלו, כאשר אותו יבואן הוא ספונסר באתר ומספק רכבי מבחן.

פורסם

לאון חבל על המאמץ שלך, כפי שאחד מהמגיבים רשם הוא היה שם על מנת לבצע מספר מבחנים ברכבי היבואן

צפה לתגובות מאוד אוהדות ליבואן , עיין ערך יבואן קאיה,סוויץ,שלמה סיקסט וכדומה

כמובן הכל לכאורה , ט.ל.ח , זוהי דעתי בלבד וכו'

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

רגע ישראל, רגע. אתה לא קורא טוב. אני רשמתי שהייתי שם. לא מישהו מהמגיבים, כי...הייתי שם.

חכה.

רשמתי משהו טוב על פיאט עם הטיפו החדשה אז תוסיף את סמל"ת.

המלצתי למישהו לקנות לקסוס - תוסיף אותם גם.

רשמתי למישהו שהסוזוקי קרוסאובר מתאימה לו - תעמיס גם את היבואן הזה, בעצם עשיתי מבחן לג'ימני ורשמתי דברים לא מחמיאים אז תמחק את היבואן הזה.

אני אוהב את מכוניות דאצ'יה וחושב שהן פתרון מצויין.

עשיתי מבחן ב XV אז...רגע, שוב סמל"ת?

נא להשאיר את השרשור הזה בפסים הרלוונטיים. יש לכם משהו לומר לי - אתם מוזמנים לשלוח ה"פ ותקבלו תשובה. מבטיח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה אתם רוצים מהיבואן? אין לו תשתית, יכולת או רצון למכור באותו המקום. זה מעצבן, אבל זה הנוהל שלו. עובדים של אותו יבואן התנהגו מגעיל, הנושא נבדק, התנצלו בפני הלקוח והציעו לו קפה והתרשמות. נכון שלא עשו לו BJ וקיצי בגב, מסכים. אבל מה היו צריכים לעשות? להפוך בשבילו נהלי עבודה? אופרטיבית - מה לדעתכם פתרון למקרה הזה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה היא שגם במוסכי היבואן השירות זוועתי לפחות בחלקם.

שוב אני מבין שאי מכירת חלפים במרלוג כנראה נובעת מבעיות סליקה או כוח אדם שלא משתלם לו להחזיק או אלף סיבות אחרות..

אבל למוסכי היבואן אין שום תירוץ!

פורסם
מה אתם רוצים מהיבואן? אין לו תשתית, יכולת או רצון למכור באותו המקום. זה מעצבן, אבל זה הנוהל שלו. עובדים של אותו יבואן התנהגו מגעיל, הנושא נבדק, התנצלו בפני הלקוח והציעו לו קפה והתרשמות. נכון שלא עשו לו BJ וקיצי בגב, מסכים. אבל מה היו צריכים לעשות? להפוך בשבילו נהלי עבודה? אופרטיבית - מה לדעתכם פתרון למקרה הזה?

פתרון אופרטיבי? הנה:

לברר איזה חלק פות"ש צריך, לוודא כי יש במלאי, לתאם מולו את המקום הנוח לו, באחד המוסכים של הרשת, לרכוש את החלק.

טוענים ששוחחו עם פות"ש טלפונית אז אולי נקטו בגישה זו.

פורסם

מעשה שהיה כך היה.

בזמנו כששיפצתי את המאזדה, ניגשתי לדלק מוטורוס בניר צבי, (המוסך המרכזי).

הגעתי עם רשימת מקטים של כ 30 חלקים שונים.

במוסך הסבירו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטים אלה דרך מוסכי השירות שלהם שמבצעים הזמנה מולם.

כמובן שהסבירו באדיבות היכן קיימים מוסכים מורשים קרוב לביתי, ויתרה מכך נציג המחסן הרים טלפון למוסך אליו תכננתי ללכת, שוחח עם המחסנאי באותו מוסך, הסביר כי מדובר על הזמנה גדולה, וכי מדובר על רכב ביבוא אישי.

מאז אותו שיפוץ, עברו כ8 שנים. עד היום אני שומר "נאמנות" למוסך הרשת אליו הופנתי, אני מגיע מידי פעם עם רשימה, ניגש ישירות לדלפק החלפים, מבצע הזמנה וזהו.

מעולם הרכב שלי לא טופל במוסך הנל. הוא רק משמש לי מקור לחלקי חילוף מקוריים.

ובעל המוסך / עובדים, תמיד קבלו אותי בחיוך.

הכל תלוי בגישה, באותה מידה יכלו "לגלגל אותי מכל המדרגות" במוסך המרכזי. והייתי עושה את פעמי אל הebay הקרוב לביתי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גם אם לובינסקי [ודיסקו] צודקים מאוד בתגובה שלהם, על זה נאמר "אל תהיה צודק תהיה חכם".

אותי הפסדתם.

לא רק אותי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

נו מה הגזמתם, תמיד מחפשים מגש של כסף

כל פעם, בכל מקום שמישהו מתלונן על יבואן או על מרכז שירות מורשה אני היחידי שמבין שלכל אחד שם התפקיד שלו, לא כולם הם שירות לקוחות, זאת חברה גדולה עם אנשים מגוונים, אולי אני היחידי שהגיע למחסן ראשי אי פעם רק כדי לברר אם חלק קיים ולא כדי לרכוש אותו (כנראה יש לי איזושהי הבנה כזאת שזה לא המקום), ואולי גם היחיד שמבין שמרכז שירות מורשה הוא עדיין מוסך ו\או סוכנות פרטיים ואף יבואן לא יכול לשלוט בכולם, המוסך מביא עובדים ומשלם לעובדים.

ואולי גם היחידי שהבין פה שלובינסקי לא יורה בעצמו לעצמו ברגל, אם בכלל יש לו נשק

מחסנאי שתפקידו לא לבוא במגע עם לקוחות בכלל אלא עם עובדים בלבד, נשמע שהיה נחמד ועזר לך

הבחור בקבלה, פקיד מזכיר או משהו ששם בשבילך, שלא מבין בכל העסק עזר והפנה אותך לאנשים הנכונים

כנראה כדי שהבוחן יקבל את הרכב במוסך והמחסנאי יביא (אולי לא לך אישית) את הקליפסים כדי שיסדרו את פס הקישוט

אני מניח שפה ושם אנשים שונים כבר אבל כהמחסן ישב בבני ברק קיבלו אותי יפה מאוד דווקא ולמרות שמכרו חלקי חילוף שם לא ביקשתי לקנות, רק לדעת מק"ט

את הפקיד ניסית לשאול איפה יש מוסך מורשה קרוב?

הביקורת צודקת אבל בגדול לקוח של מחלקה אחת לוגיסטית יצא מאוכזב ממחלקה אחרת מכנית, משהו פה לא מסתדר בראש שפוי

אז הביקורת היא על הבוחנים של לובינסקי ששיחקו אותה עסוקים? כן יש כאלה, השאירו מקום להתלונן בשביל זה, טוב שהצלחת להתלונן, כל הכבוד לך ושמח וכל הכבוד שלקחו אותך ברצינות ובדקו את הנושא. מקווה שלא תיתקל באי-נעימות יותר ולא משנה משנה למה.

אגב, אני גם בטוח שלא חשבו שקונים אותו בקפה, אל תהיו מצחיקים, הודעה כזאת צריכה להיות רק בהומור. להזמין אותו לארוחה רומנטית בבית קצת מוזר ורכב מתנה יוצא מפרופורציה נכון? קפה זה אירוח סמלי עם מקום של כבוד.

אבל לא, מצטער לאכזב, חברה שלמה כנראה לא תאבד אותי כלקוח בקרוב בגלל איזה בן אדם פרטי

אותה סיבה שלא תאבדו את האישה שלכם בגלל איזה 5 שיערות לבנות

אני רוצה לקנות רכב חדש שיצא הכי משתלם, אבל מוסך אחד ממש עיצבן אותי, לא אקנה את הרכב? למה לא פשוט להתלונן או לא להתלונן ולנסוע למוסך קרוב אחר? זה הרכב שאני ממש רוצה

אם זה יהיה מגמתי ונוהל זה כבר שיקול

עריכה אחרונה על ידי LPG
שיקול שיקול שיקול

ט.ל.ח

פורסם

אתה יכול להבין הרבה דברים ועדיין כל אחד והתחושות שלו.

מה שבטוח שלא צריך להתרגש מכל אחד שמצהיר בריש גליי ובפופוליסטיות "שהפסידו אותו" רק בגלל איזה פרצוף עקום שזרקו לעברו.

פורסם

לא הבנתי את הקטע שאין אפשרות למכור. הרי מוסך יש שם ומחסן יש שם. אז גם קופה רושמת יש שם.

למה זה קשה למכור חלקים? ואם פותח השרשור היה מבקש שיתקינו לו את הקליפסים על הפס קישוט ואז על הדלת, גם היו מסרבים?

אני לא מקבל את הטענה שצריך להתכונן מראש לכל דבר בחיים. במיוחד שהולכים לקנות דברים שהם אלמנטרים שיהיו במלאי כמו מסננים וכו'.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אתה יכול להבין הרבה דברים ועדיין כל אחת והתחושות שלו.

מה שבטוח שלא צריך להתרגש מכל אחד שמצהיר בריש גליי ובפופוליסטיות "שהפסידו אותו" רק בגלל איזה פרצוף עקום שזרקו לעברו.

אני לא צריך להבין הרבה דברים, אני לא מתרגש מחמישה בוחנים ולא מתרגש מהצהרות מה החברה קשורה אלי.

נפל לי האסימון שיש "גל" בכל דבר קטן פתאום, אני מצדד בו אבל אומר שמראש לא היה צריך לצאת מתוסכל או עצבני, שיקח בקלות, אפשר להמשיך ולהגיע למי שיכול לעזור. לא כולם אנטיפתים בכל מקום, זה בטוח.

התיחסתי לזה כסיפור מעניין, אבל לא הגיוני שכולם "הפסדתם אותי בגלל שערה לבנה" קוראים את הכותרת ואת המשפט האחרון? יש גם בין השורות ועוד הרבה מסביב, ולפעמים כל מקרה לגופו בכלל.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...