Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע איפה אתה קונה בגדים אבל 7 ב-325 מחיר מצויין.

בהתחשב בכך שלרוב אין חולצה בקניון שעולה פחות ממאה שקל.

פחות עניין של איפה ויותר של מתי.

אני קונה את הבגדים בתקופות של "סוף עונה" (שמתחילה בדרך כלל בשיא העונה) ונוסע בשביל זה במיוחד למתחמים של אאוטלטים. יש אחד כזה בצומת ביל"ו והוא מצויין.

חולצות ליום יום אפשר לקנות בתמנון ב-20 ש"ח, או אם הסמל חשוב לך, ברשתות אחרות שעושות מכירות של 3 או 4 ב- 100.

ג'ינסים אפשר לקנות גם בזול. לצורך הדוגמא אפשר לקנות בתמנון ג'ינסים יפים ב-140 ש"ח (מחיר מלא), או מי שמעוניין במבחר גדול וגזרות אופנתיות יכול למצוא את כל זה בלי קופר (לאחרונה קנינו שם עם זוגתי 2 זוגות ג'ינסים 150+50 ש"ח).

בקניון לא הייתי כבר כמה שנים טובות...

פורסם
חייב לשתף את כולם בחוויה הנפלאה שהיתה לי היום עם חברת dhl.

ביום שבת שעברה, החלטתי לבצע הזמנה של מס׳ חולצות מאתר sport direct ודאגתי שהמחיר הכולל לא יעבור את הסף של 75 דולר.

כמה לא הופתעתי לקבל הודעה שאני צריך לשלם עמלת גניבה/ שקר כלשהוא על סך 140 ₪. כשהתעקשתי שלא עברתי את הסף, הנציגה החליטה של שער דולר ושטרלינג משלה, כך שאני אצטרך לשלם. לאחר שלא ויתרתי וביקשתי לשוחח עם מנהל התברר כי הפלא ופלא יש טעות בחישוב ואני לא צריך לשלם כלום. אני שונא עוולות ובמיוחד כשמנסים לגנוב כסף שלא מגיע להם. מבטיח ללמד אותם לקח שיציק להם קצת.

אתה רציני? קרא כמה הודעות לפני, היה לי בדיוק אותו מקרה, אבל אצלי לא עזר כלום, גם לא איומים, ושילמתי בסוף. מה אמרת להם?

פורסם

לרגל נפילת הליש״ט החלטתי שזה הזמן להזמין מספיק חולצות לעשור הקרוב,

עם הזמנה נוספת מ-sportsdirect. הודות לחברי הפורום האומללים שנכוו משער ההמרה השונה של המכס,

נזהרתי שבעתיים והזמנתי ב-73 דולר (כולל משלוח) על פי שער המכס. הגיע תוך ימים בודדים במהירות שיא,

בלי תשלומים או הפתעות.

סחורה משובחת בגזרות הנכונות במחיר מצחיק ועד הבית בלי השתרכות בשום קניון.

תודה ל-eyali, שוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחרי כ-5-7 כביסות, הכול בסדר.

מה שכן, יש לי העדפה מבחינת גזרה ל-Slazenger.

לא הכרתי את המותג, הפתעה נעימה, השתלט לי רשמית על המלתחה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה רציני? קרא כמה הודעות לפני, היה לי בדיוק אותו מקרה, אבל אצלי לא עזר כלום, גם לא איומים, ושילמתי בסוף. מה אמרת להם?

סירבתי לרדת מהקו עד ששוחח איתי מנהל שגם ניסה למרוח אותי. כשביקשתי את שער הפאונד הוא פתאום גילה את הטעות.

פורסם

רק לפני כמה ימים קיבלתי את ההזמנה שעשיתי לפני 3 חודשים בערך עקב בעיה בכרטיס אשראי.

הפייר קרדיין נראה איכותי רק חבל שרוב ההזמנה שעשיתי אינה מתאימה לי. אם מבחינת גדול

ואם מבחינת טעם. אחלק לחברים/משפחה. (כבר נתתי חלק)

פורסם
אחרי כ-5-7 כביסות, הכול בסדר.

מה שכן, יש לי העדפה מבחינת גזרה ל-Slazenger.

לא הכרתי את המותג, הפתעה נעימה, השתלט לי רשמית על המלתחה...

קטע, אצלי בדיוק ההפך.

הזמנתי הרבה חולצות של פייר קרדין ואחת (במזל) של סלזנגר.

הפייר יושבות עלי נהדר והסלזנגר גדולה עלי (כל החולצות הוזמנו במידה m).

האיכות אגב יוצאת מהכלל יחסית לדרעק שמוכרות "ה"רשתות בארץ

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...