Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע היכן ניתן לקנות חולצות של הוליסטר ואברקרומבי במחירים הוגנים בארץ? אני מדבר על החולצות V NECK ליום יום כמו שפותח הת'רד הראה בלינק:

https://www.hollisterco.com/shop/wd/guys-tops-short-sleeve-t-shirts-and-henleys/must-have-v-neck-t-shirt-6505570_06

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תזמין דרך האתר 8 חולצות של 40 ש"ח, יצא לך עד הבית 60 ש"ח לחולצה.

אני לא מאמין שמוכרים אותם בארץ בפחות מ-60 ש"ח לחולצה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מצטרף לשאלות.

מעוניין לרכוש לי ולבני הבכור חולצות מכופתרות של טומי הילפיגר.

על התווית בחולצה כתוב - Custom Fit - Coupe Sur Mesure.

המלצות?

תודה רבה!

פורסם

שלחתי מייל זועם להנהלת DHL, נראה מה יצא מזה. אגב בדקתי היום שוב והיום ע"פ שער ההמרה של המכס הסכום יוצא 73$ (!!!). אני מתחיל לחשוב שהם פשוט השאירו את החבילה במכס במטרה לקלוע ליום שהשער יגרום לסכום לעלות על 75$. מרתיח.

פורסם
מישהו יודע היכן ניתן לקנות חולצות של הוליסטר ואברקרומבי במחירים הוגנים בארץ? אני מדבר על החולצות V NECK ליום יום כמו שפותח הת'רד הראה בלינק:

https://www.hollisterco.com/shop/wd/guys-tops-short-sleeve-t-shirts-and-henleys/must-have-v-neck-t-shirt-6505570_06

הבעיה שאני מאוד בעייתי במידות של בגדים וחייב למדוד בגד לפני שאני קונה אותו. אם זה לא יושב עלי בדיוק איך שאני רוצה, זה סתם ייזרק בארון.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
לא.

זו שיטת מצליח של כל חברות השילוח.

רבים משלמים, לכן זה כנראה מצליח.

כצפוי, נפנפו אותי בטענה שאלו הם החוקים של המכס ואין מה לעשות בנידון. *קללות*.

פורסם

קללות זה תמיד טוב.

כבר קיבלת את החבילה ?

מת לראות את הקבלה על מה שילמת-

כמה שורות של עמלת וזלין יש שם.

פורסם

אתה מתלונן אבל שילמת,מה אתה חושב שיקרה בפעם הבאה?

בגלל זה לא משלמים שקל עד לפתרון הבעיה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
קללות זה תמיד טוב.

כבר קיבלת את החבילה ?

מת לראות את הקבלה על מה שילמת-

כמה שורות של עמלת וזלין יש שם.

קיבלתי, החולצות נראות מעולה והבד מרגיש טוב, מקווה שזה יהיה שווה את הסכום הכולל של 80 שקל לחולצה אחרי הקנס הזה.

לגבי הקבלה, הייתי יכול להכנס לזה דרך המייל כשהתשלום היה פתוח, עכשיו כבר לא, אבל מתוך ה140 שקל רק 50 שקל הלכו למכס, אז 90 שקל לקחו החארות.

אתה מתלונן אבל שילמת,מה אתה חושב שיקרה בפעם הבאה?

בגלל זה לא משלמים שקל עד לפתרון הבעיה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

כי רציתי להוציא כבר את החבילה ולגמור עם זה, לא יודע אם זו היתה טעות בדיעבד כי הם לא זזו מהעמדה שלהם ומבחינתם החבילה היתה נשלחת חזרה/מושמדת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חייב לשתף את כולם בחוויה הנפלאה שהיתה לי היום עם חברת dhl.

ביום שבת שעברה, החלטתי לבצע הזמנה של מס׳ חולצות מאתר sport direct ודאגתי שהמחיר הכולל לא יעבור את הסף של 75 דולר.

כמה לא הופתעתי לקבל הודעה שאני צריך לשלם עמלת גניבה/ שקר כלשהוא על סך 140 ₪. כשהתעקשתי שלא עברתי את הסף, הנציגה החליטה של שער דולר ושטרלינג משלה, כך שאני אצטרך לשלם. לאחר שלא ויתרתי וביקשתי לשוחח עם מנהל התברר כי הפלא ופלא יש טעות בחישוב ואני לא צריך לשלם כלום. אני שונא עוולות ובמיוחד כשמנסים לגנוב כסף שלא מגיע להם. מבטיח ללמד אותם לקח שיציק להם קצת.

פורסם

לא יודע איפה אתה קונה בגדים אבל 7 ב-325 מחיר מצויין.

בהתחשב בכך שלרוב אין חולצה בקניון שעולה פחות ממאה שקל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...