Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

(טעות)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ מהאוב - למישהו יש ניסיון עם המכופתרות של פייר קרדן מספורטסדיירקט?

חושב להזמין משם 7 חולצות, יוצא מחיר מצחיק של קצת פחות מ60 ש"ח לחולצה (כולל משלוח), השאלה אם שווה את זה?

ומה הקטע של המשלוח היקר בצורה מוגזמת באתר הזה (120 שקל)? הרי הכסף מהמשלוח לא הולך אליהם ישירות אלא לחברת שילוח?..

פורסם

המשלוח עולה 20$, איך הגעת ל120 שקל??

החולצות של פייר קארדין נהדרות לדעתי..

יום טוב גם לך

פורסם

לא ברור.. נסה לראות מה כתוב כשאתה מגיע לשלב ביצוע ההזמנה.

אני הזמנתי חולצות בעלות של 73$ ושילמתי עוד 20$ משלוח.. זה היה סך הכל לפני חודש

יום טוב גם לך

פורסם

מוזר, זה גם מה שהופיע לי כשהגעתי לעמוד של ההזמנה. אם אני זוכר נכון היה כתוב שהמשלוח הוא דרך גרמניה או חברת שילוח גרמנית, גם אצלך זה היה ככה?

פורסם

חברה, צריך את עזרתכם הדחופה -

עשיתי הזמנה מספורטסדיירקס, סה"כ יצא קצת פחות מ-51 פאונד (74$).

קיבלתי היום הודעה מ-DHL, ש...אני צריך לשלם להם 138 שקל בשביל לשחרר את החבילה?? מה זה אמור להיות? הסכום הרי נמוך מתקרת המכס??

פורסם

נאמר לי ע"י DHL שסכום ההזמנה עולה על 75$, אמרתי לה שאין לי מושג איך היא מחשבת את זה וש51 פאונד זה אפילו לא 74$, חירטטה משהו על שער שונה או אלוהים יודע מה, ופתחה קריאה אצל מס הכנסה או משהו. יכול להיות שבאמת עשיתי פאדיחה או שהם מחרטטים את החיים?

פורסם

עבודה בעיניים שלח להם את הקבלה שקיבלת מהחנות , לא צריך לשלם כלום , בקש לדבר עם מנהל.

תעלה צילום מסך של הקבלה.

• תוכן חדש...