Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי ככל הנראה זה תלוי באיש המכירות של חברת הקורייר הספציפית שבדיוק עשה עיניים לפקידת המשלוחים.

לחברות הנ"ל יש מס' חשבון בכל חברות הקורייר.

פורסם
בבקשה אל תקללו אותי.

***לא לקלל***

תשמע, יא חתיכת %#%-+-%#@

עשית לי את השבוע.

הזמנתי 11 חולצות אקראיות, הגיעו עם שליח לפתח הדירה, 25 ש"ח לחולצה בשקלול הכול (לא היו מסים, נשלח על ידי DHL.

פייר קרדין פלוס עוד כמה שאני לא מכיר, כל הסחורה בלי יוצא מהכלל משובחת ובגזרה שאני לא מצליח למצוא בארץ - טי שירט מדיום שאיננו נעצר בפופיק!

צריך לעבור עוד את מבחן הכביסות המרובות אבל עד כה - פגז. אשתי נדלקה גם. כרטיס האשראי בצרות. אין עליך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמרתי לא לקלל :twisted:.

עשיתי בדיוק מדויק את החישוב שלי פר חולצה מעולה ,

החצי השני "קילל" אותי שהמשלוח יקר.

אללה יוסתור אם אשתך נדלקה על האתר צפה להוצאות מרובות.

תעלה תמונות.

חשוב להזכיר את עניין המשלוח אתה הזמנת עד סף המס שהוא כאמור 75$ ללא דמי המשלוח.

פורסם (נערך)

מחירים מאוד מפתים. תתחדש.

אני גם רוצה להזמין אבל מפחד שהמידה לא תתאים. אני מידה L אבל לוקח לפעמים XL בגלל הגזרה. לכן זה בעיה לקחת הימור.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כבר יצא לי להזמין כמה פעמים מאליאקספרס בגדים, ומה אגיד לכם, אני מופתע לטובה.

כמובן שלכל מוכר יש את המידות שלו, אבל כשהכל בסנטימטרים אז ניתן לקלוע בול.

פורסם

חולצות אברקרומבי ששייכות לessential, הפשוטות שעולות 15$ לא שוות את הכסף, 2 חולצות אחרי 3-4 כביסות התחילו להוציא כדורים. לא מתקרבות לאיכות של החולצות שעולות 25-30 דולר, שכבר שורדות מעל 3 שנים אצלי.

פורסם

אני בדיוק באמצע הזמנה ומאוד מתלבט אם החולצות של פייר קרדין באמת שוות משהו?

בסכום נמוך כזה. מטליות לדיטיילינג יש לי בלי סוף. (כל הגופיות/טריקואים של הילדים עברו מזמן הסבה)

פורסם

אני יודע למה אתה שואל.

אתה רגיל למחיר הזוי בארץ ופתאום אתה רואה את המותג בשבריר מחיר מהארץ.

אל תזמין את כל החולצות מאותו המותג פזר סיכונים.

תמיד אפשר לקנות עוד....

פורסם

מה מזויף מה נראה לך שאתה מזמין מאליקספרס.

כבר אמרתי לך אני ממליץ על מה שאני רוכש ו\או מנסה בעצמי.

לא לעבר 75$ שים לב.

• תוכן חדש...