Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר באמצע ההזמנה.

אגב הבן שלי שולח לי עכשיו תמונות מהודו של מעילי עור אמיתיים לטענתו

במחיר של 1500 רופי = 100 ש"ח. שואל אותי אם להביא לי אחד.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איילי רק שאלה לגבי ספורט דיירקט,

אם הזמנתי מתחת ל75 דולר, סתם למשל 50 פאונד לא כולל משלוח, אז המחיר שאני משלם באתר זה המחיר הסופי כדי שיגיע לי עד הבית?

כי בשליחה הם כותבים סוכנות אוויר ברלין משהו, ואני מפחד שימציאו לי עוד תשלום בארץ [לשליח או משהו].

שאלת המשך - אם אני מזמין מעל 75 דולר, האם המחיר שיוצג לי באתר מחשב בתוכו גם מסים, יענו שיהיה לי "מחיר עד הדלת" או שבארץ יוסיפו לי עוד איזה כמה מאות שקלים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

שאל בני ונען

נחלק ל-2 את התשובה.

כן במהרה ישירה לפני השער של היום 75$= לכ-52£ כאשר זה המחיר המוצרים בלבד ללא אני חוזר ללא דמי המשלוח. לדוגמה הזמנת חולצות ב 68$ ודמי המשלוח 20$ יחד הכל =88$ אתה עדיין פתור ממס. המס מחושב עד הרף של ה 75$ .

ב-ספורט דיירקט אין מחיר כולל מס זה לא אמזון ששם אתה משלם את המס אם יש, אבל השירות הוא דומה אתה מקבל את המוצר עד הבית .

אייר ברלין מבצעים את השילוח לחברה.

מפרגן לכם קופון של עוד 10% הנחה .

EXTRA10

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מזכיר לי את הטורקי מפארק גזי באיסטנבול שניסה למכור לנו מעיל עור ב-$100. שיחקנו את משחק המיקוח (אשתי למדה מאמא שלה, שבתורה למדה בשווקי מרוקו) כשירד ל-$15 שלחנו אותו לדרכו. לא מכניס למזוודה מעיל מעור של עז, אחרת צריך להשליך את כל הבגדים בגלל הסירחון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אז מה המחיר הסופי מSportsDirect עד הרף של 75$,

כולל משלוח מיסים והפתעות נוספות?

אני מוריד אותך להקבצה ג' .

אין מחיר סופי לא לקנות יותר מ 75$ מוצרים על מנת שלא לשלם מע"מ .

אין מכס על ביגוד רק מע"מ עד לגובה של 500$. מעבר ל 500 יש מעמ ומס קנייה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

את זה הבנתי, הכוונה במידה ואתה קונה עד 75$,

פרט למשלוח, יש משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון?

מיסים מונפצים של חברות השילוח לדוגמה?:twisted:

• תוכן חדש...