Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה 78 דולר? לא חבל? להבא תוודא שאתה לא עובר את מספר הקסם, 75.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מייקי איזה מידה קנית? הבאתי כמה רגילות וכמה הנלי עם 3 כפתורים בצווארון

איך זה יעזור לך? אני S בקסטרו וה-S של הוליסטר/פיץ' יושב עלי מעולה.

למה 78 דולר? לא חבל? להבא תוודא שאתה לא עובר את מספר הקסם, 75.

הוליסטר מינימום הזמנה 75$ בשביל משלוח חינם.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
איך זה יעזור לך? אני S בקסטרו וה-S של הוליסטר/פיץ' יושב עלי מעולה.

הוליסטר מינימום הזמנה 75$ בשביל משלוח חינם.

לא עוזר כבר הבאתי לארג'ים וזה יושב מעולה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לבסוף עזרתי אומץ והזמנתי 9 חולצות מספורטסדיירקט. חלקן פייר קרדין, חלקן לי קופר ואפילו חולצת רכיבה אחת.

יצא 73$ + משלוח.

היום (שבוע ויום אחרי ההזמנה) קיבלתי את החבילה משליח DHL ולא שילמתי שקל יותר.

כל החולצות הוזמנו במידה M על פי טבלת המידות באתר וכל החולצות מתאימות בול (חוץ מאחת שעוד לא החלטתי אם היא גדולה מידי אבל היא עלתה גרוש וחצי).

הבדים מרגישים נהדר אבל כביסות יגידו..

תודה רבה רבה על ההמלצה, אותי זה סידר לקיץ הקרוב.

חבל שהמשלוח כלכך יקר, אחרת הייתי מזמין עוד כמה שטויות.. במחשבה שניה אולי זה ברכה

יום טוב גם לך

פורסם

כביסה ראשונה עברה בשלום. מבסוט. נעדכן עד לעומק שנת 2017...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מעדכן:

פדקס השמידו לי את החבילה!!!

כבר שבועיים שהם מנפנפים אותי: "מנהל יחזור אליך, החבילה לא אצלנו, הסניף יחזור אליך" ושאר שטויות..

היום כשהתקשרתי לשאול למה עבר כבר שבוע ואף אחד לא חוזר אליי, הסוכנת מודיעה לי שהיא לא מוצאת את החבילה.

אחרי בירור היא מגלה שהיא הושמדה!

החבילה הגיע ב-29/3, בתאריך ה-17/4 היא הושמדה. לא שאלו אותי, לא פנו אליי. כלום.

מחר אתקשר לצעוק עליהם, מאמין שזה יגמר רק בתביעה.

פורסם

ככל הנראה כן, אבל הטענה כלפי היתה שהחבילה בטיפול כל הזמן הזה. בהתחלה ע"י מנהל (שלא חזר אליי), ואח"כ בסניף (שגם משם לא חזרו אליי).

אפילו 14 ימי עסקים לא נתנו לי.

פורסם

למי שילמת על המשלוח?

לפדקס או למוכר?

אם לפדקס, רוץ ותתבע.

אם למוכר, אתה לא בעל המשלוח וסיכוי שלך לזכות במשפט יחסית נמוך- מי שצריך לתבוע את פדקס זהו המוכר כי הוא הלקוח של פדקס ולא אתה.

בהצלחה.

פורסם

המשלוח אמור להיות חינם, ככה"נ משולם על ידם.

לאחר דין ודברים עם הוליסטר, הם הבינו את הסיטואציה, התנצלו ואמרו כי החולצות שקיימות במלאי ישלחו מחדש במשלוח אקספרס, ובאשר לחולצות שאזלו מהמלאי אקבל זיכוי.

אני מרגיש קצת רע שהוליסטר ספגו את העלויות, כאשר ברור לי שפדקס הם האשמים.

במכתב תגובה העברתי להם את תחושתי לגבי חברת המשלוחים, והוספתי שמשלוחים לישראל אסור שישלחו דרך פדקס בגלל רמת השרות הנמוכה ודרישות התשלום המגוכחות. מקווה שזה יגיע לאוזניים נכונות.

מקווה ששמתי סוף לסאגה הזאת. מאחל לפדקס רק רע, ולנו שנהיה לבני חורין מהארורים הללו.

פורסם

שירות הלקוחות של הוליסטר\אמברקומבי מצויין.

אין לך מה להרגיש רע, הם יתבעו את עלות הסחורה+השילוח מחברת הביטוח או מחברת השילוח.

אם הוליסטר ישלחו לך שוב באקספרס- צפה לעלויות נוספות כגון עמילות ואגרות מדינה (לא חובה, אבל סיכוי טוב)

מאחל לך בהצלחה וכמובן שתזכה ללבוש סוף סוף חולצה חדשה :lol:

• תוכן חדש...