Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה להתקין סאן רופ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בונה, צעיר :mm_wink: (המבין יבין), אני מבקש ממך לההיות בשקט!,

:yum::yum::yum::yum::yum:

חכה חכה מה יקרה לאוטו שלך פעם הבאה שתחנה ליד החדר כושר...

קטן קטן, אבל יותר גדול ממך...(והמבין יבין) :evilbat:

בשביל השיחות האלה יש את ה"פ או ICQ , אנא אל תשתפו את כל הפורום בשיחות

הפרטיות שלכם... :roll:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
למה לא אקבל את עלות ההתקנה בזמן המכירה ?..

באתר רשום, שהוספת סאן רופ, מעלה את ערך האוטו ...

גם סטלין טען שמה שהוא עושה זה רק לטובה ותראה מה קרה שם...;)

הם רוצים למכור לך הם גם ירשמו לך שזה יהפוך את הרכב ליפני העיקר למכור.

ולפי מה שאני יודע כן צריך להודיע לביטוח כי אחרי זה הם עושים בעיות במידה ונפרץ הסן רוף

(לא לשכוח שביטוח לא אוהב לחלק כסף אז עדיף לא לתת להם תרוצים לא לתת)

פורסם

נראה לי שאחרי 5 שנים שההודעה הזאת נרשמה הוא כבר הספיק להתקין סאן רוף, לעדכן את הביטוח, למכור את הרכב, לקנות רכב חדש, להתקין עוד סאן רוף, לעדכן שוב את הביטוח, למכור את הרכב ולקנות רכב עם סאן-רוף מקורי.

אבל מזל שכתבת את מה שכתבת, אני בטוח שהוא ישב מול המחשב את כל הזמן הזה והמתין למוצא פיך. :brickwall:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
נראה לי שאחרי 5 שנים שההודעה הזאת נרשמה הוא כבר הספיק להתקין סאן רוף, לעדכן את הביטוח, למכור את הרכב, לקנות רכב חדש, להתקין עוד סאן רוף, לעדכן שוב את הביטוח, למכור את הרכב ולקנות רכב עם סאן-רוף מקורי.

אבל מזל שכתבת את מה שכתבת, אני בטוח שהוא ישב מול המחשב את כל הזמן הזה והמתין למוצא פיך. :brickwall:

:-D)))

פורסם

:x

לא שמתי לב לשנה

• תוכן חדש...