Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2011 1.4 אוטו או מיקרה 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב השברולט הולכת כנראה בסופ"ש,

מחפש מחליפה קטנה יותר וחסכונית לנסועה של 22000 ק"מ בשנה, חשוב אמינות ובטיחות ואחזקה זולה.

ראיתי פולו 2011 עם 17500 ק"מ (וכן זה לא טעות) במצב טוב 1.4 אוטו' (מקווה שלא הdgs) ב60000 שח לא גמיש כלל, השאלה היא עלויות אחזקה ביחס למיקרה? צריכת דלק? ובכללי מה עדיף משניהם (לא פרמטר חשוב אבל הירידה ערך של השברולט היא לא משהו זניח),

אופציה נוספת ופחות רצויה ע"י המנכלית היא רכב ידני וכאן שוב כמה אופציות:

שכן מוכר פאביה2013 עם 35000 ק"מ כחדשה ורוצה עליה 50000 ש"ח לא גמיש אבל הרכב כחדש,

או דאצ'יה ספואווי 2015 מנוע טורבו יד שניה ב60000 ש"ח.

האם ריצוי המנכלית יעלה לי ביוקר?

אשמח שתערבבו את הכל ותובנות.

פורסם

פולו 2011 אוטומטי זה כן DSG. לא היה משהו אחר באותה שנה.

עם מנוע 1.4 זה אוטו די חלש. הוא כל הזמן נמצא בהילוך גבוה מיד רק שבניגוד למנעי טורבו אין למנוע 1.4 האטמוספרי כוח לסחוב בסל"ד נמוך בהילוכים גבוהים. בשביל להאיץ צריך לתת הרבה גז ואז הוא מוריד 2-3 הילוכים.

רמת האיבזור די בסיסית. צריכת דלק לא רעה.

אני נוהג מידי פעם בפולו כזאת עם כ 100.000 ק"מ. לא היו תקלות למעט החלפת מצמדים בגיר (לא פתר את הרעידות ואת הקפיצה בזינוק בעליה, אולי פתר לזמן מסויים ואז זה חזר). חוץ מזה טיפולים סטנדרטיים כל 15.000 ק"מ.

נהגתי גם במיקרה ידנית, היא יותר קופצנית ויותר רועשת. רועדת מעט בסרק.

אבל אהבתי אותה יותר.

פורסם

בקרת גלישה במורד זו לא מערכת עזר לזינוק בעלייה. זו מערכת שנמצאת בדכ ברכבי שטח.

מהשם אפשר להבין שהן שונות.

פורסם

טוב שני האופציות האלו ירדו ועלו 2 חדשות:

טויוטה ספייס ורסו 2011 חד ראשונה עם 65000 קמ ב 57000 ש"ח, מצב טוב ללא תאונות.

או ניסאן מיקרה חדשה (מתצוגה) מאובזרת לחלוטין, ב79000 על הכביש (208 עולה על הכביש 85000 ולא רוצה להוסיף את הפער...גם כך אני מותח את התקציב)

פורסם

טוב שני האופציות האלו ירדו ועלו 2 חדשות:

טויוטה ספייס ורסו 2011 יד ראשונה עם 65000 קמ ב 57000 ש"ח, מצב טוב ללא תאונות.

או ניסאן מיקרה חדשה (מתצוגה) מאובזרת לחלוטין, ב79000 על הכביש (208 עולה על הכביש 85000 ולא רוצה להוסיף את הפער...גם כך אני מותח את התקציב)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מיקרה חדשה מליסינג 0 ק"מ. 71,000 ש"ח על הכביש כולל אגרת רישוי. תעשה שופינג בין חב' הלסינג. מאובזרת כולל מראות מקפלות, חימום במושבים, בלוטות. לטעמי ונוהג באחת כזו מדל 2015, מרווחת ומהנה לנהיגה,

:?:

פורסם

לא רלוונטי נקנה כבר טויוטה ספייס וורסו, דרך אגב קיבלתי הצעה למיקרה חדשה מהיבואן אוטומטית מאובזרת לגמרי (כולל 4 ח"ח, מולטימדיה, מצלמת רברס וחיישנים, מובילאי, משענת יד בין המושבים וכו') ב78000 על הכביש כולל אגרות.

• תוכן חדש...