Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחס אויר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הרכבתי חזרה את הפילטר אויר המקורי של הרכב לאחר כמה חודשים עם פתוח, מעניין אותי לדעת מה קורה אם נכנס אויר במידה גדולה מידי ביחס לדלק?

מה יקרה לפעולת המנוע ומה יהיו התוצאות המיידיות בפעולת המנוע (אולי עשן צריכת דלק מוגברת וכ"ו)?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן אבל מה קורה שיש זיוף והמחשב לא מגלה שיש יותר אויר? או במקרה של קרבורטור שאין מחשב? אני יודע מכוונים קרבורטור אבל נגיד ולא כיוונו טוב ונכנס מעט דלק ביחס לאויר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לא מזמן עברתי ניקוי קרבורטור בסובארו DL1600 שלי, (שנת 88'

לאחר הטיפול הרגשתי שהאוטו מקרטע אז רציתי להעלות את הטורים וחבר שלי סובב בטעות את הכיוון של יחס אויר \ דלק

לא הבנתי כמה זה משמעותי אז, ולאחר זמן קצר שמתי לב שהאוטו שורף דלק בטירוף!! (ליטר ל-4 ק"מ!!!!)

איך אני יכול לדעת לאיזה כיוון לסובב כדי להחזיר את הצריכה התקינה? (1:12)

אם יש איזה תמונה או רישום או חוברת הפעלה איפשהו או למישהו אני אשמח...

בתודה,

שגיא מ.

פורסם

עם דברים כאלו לא משחקים, עליך לעשות כיוון קרבורטור מחדש, פנה לבעל מקצוע, זה לא משהו שאתה יכול לעשות לבד.

תריץ חיפוש על בעלי מקצוע כדוגמת צביקה פה מהפורום שמאוד ממליצים עליו.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

במנוע חם בלי מזגן ובלי עומס מיותר, תוריד טורים מיתחת לסרק ,ואז סגור לבד את הבורג אויר לאט לאט עד שהמנוע יתחיל לזיף פתח חזרה חצי סיבוב .להרים טורים חזרה לסרק,וסע לשלום.

• תוכן חדש...