Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמורה אבסולוטית? אמת אחת? מחיר הגיוני?

כל זה קשקוש. אתה מדבר על דברים שלא קיימים ושגרמו לך להאמין שהם קיימים..

הכל בעיני המתבונן, טיעון נגדי יכול להיות למשל ש"חווית הנהיגה" ו"חוויית הבעלות" בהקשר של פיאט 500 זה קשקוש שלא קיים שבעלי עניין גרמו לך להאמין שהם קיימים בכדי לדחוף לסאקר התורן חשבון של 230K ש"ח שלא כדרך הטבע וללא וזלין.

(הבהרה: סאקר תורן כי הוא משלם מחיר מופלץ שמממן את אוסף הפרארים של הבעלים, לא בגלל שקנה פיאט או פיאט 500).

במיוחד לאור העובדה שזה ממבו ג'מבו שיווקי שקיים רק בארץ.

בחו"ל כשהוא מתומחר ראש בראש מול ה 208GTI, כל הממבו ג'מבו השיווקי הזה מתייתר באופן אוטומטי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנת, בגירה. זה במקרה שהיא מתומחרת במדינה X כמו ה-208GTI.

באותה המידה, היא יכולה להיות מתומחרת במדינה Y כמו ה-4C. וזה בסדר גמור. כי אין לה באמת מתחרות.

הפחית הזאת כנראה יודעת לעשות כמה וכמה דברים חסרי תחליף...

פורסם
ולזה אני מכוון. שירכוש מי שרוצה. הבעיה שלי היא שאנו לא חיים בשוק משוכלל, ולכן מי שמוכר את זה ב- 230+, מסיק מזה שאפשר גם רכבים אחרים לתמחר ביוקר, והשרשרת ממשיכה, עד שהיא מגיעה אלי, לתחתית החבית.

כאמור, שהאנשים יקנו מה שבא להם. לי מפריעה ההשפעה העקיפה עלי.

מה לא משוכלל בשוק הזה ?

מישהו מונע ממישהו ליבא לארץ מכוניות ?!

להזכירך, יבואן מכוניות אינו פילנטרופ בהגדרתו, ומטרתו היא להרוויח כסף, בדיוק כמו שאני מרוויח כסף בעבודתי ואתה בעבודתך.

היכן שישנה תחרות רואים הוזלות משמעותיות, ולראייה שוק מכוניות המיני כבר מגרד את ה 55K מלמטה.

אם ישנם מי שמסכימים לשלם 230K על מכונית כמו ה 500 קומפטציונה, מי אנחנו שנלין ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

להיפך, חווית בעלות ושימוש הם בדיוק המושגים שנמלאים בתוכן רלוונטי כאשר מתנדפים סוף סוף המושגים המדומיינים, משוללי ומעוקרי התוכן כמו "הגיון", "אמת" ו-"תמורה מוחלטת".

כמה צרות עין יש פה, זה מדהים.. גועל נפש.

:idea:
פורסם

לא הבנתי, תסביר...

פורסם

פחית, פיאט 500, פרייארים, חבורת אבארת שאינה מכבדת דיעות כמו שלה...

רמת טיעונים שגורמת למירי רגב להישמע משכנעת כמו צ'רצ'יל.

איזה פחית, איזה פרייארים... הלוואי עלי...

מי שלא מוכן לקבל בחירה שונה זה דווקא אלה שחושבים שגולף במחיר 200 אש"ח זו זו הבחירה הנכונה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
להיפך, חווית בעלות ושימוש הם בדיוק המושגים שנמלאים בתוכן רלוונטי כאשר מתנדפים סוף סוף המושגים המדומיינים, משוללי ומעוקרי התוכן כמו "הגיון", "אמת" ו-"תמורה מוחלטת".

כמה צרות עין יש פה, זה מדהים.. גועל נפש.

שוב, אם לדעתך ולטעמך היא שווה את הכסף, אני לא רואה כאן שום בעיה.

גם אם היתה עולה פי 3 והיו לה קונים, היית מקבל ממני את אותה תשובה.

פורסם

לא הבנתי, תסביר...

אם אתה ציני, nice try.. ואם אתה לא, אין טעם כי זה לא פורום פילוסופיה\פילוסופיה של המדע.

אציין שאני הייתי שבע רצון רק אם היו אלו שלא מכירים ברכישה כזו כ"לגיטימית", חוזרים בהם. כל רכישה היא "לגיטימית" כי כל אחד מתרגם את ההנאה הפוטנציאלית מהמוצר אחרת. חוסר המוכנות להכיר בזה הוא שחורה לי ולאחרים כאן. אף אחד לא מבקש להעלות את התוצרת הזו על נס; קרבות הבלימה שנערכים כאן נסובים רק על הכרה בקניה הזו כ"שווה בין שוות" - לא פחות אבל גם לא יותר.

:idea:
פורסם

"פחית" - זה קשקוש של מי שכתב!

"פיאט 500" - למה? זאת לא פיאט 500?

פראיירים - הם יכולים להיות פראיירים מרצון או מחוסר רצון, מידיעה או מחוסר ידיעה אבל רמת התמחור הישראלית הופכת את מי שקונה את הרכב הזה לחד משמעית, פראייר!

בניינו, פראייר זה לא כזו קללה נוראית ולא כזה אסון גדול, אני יושב קבוע במעיין הבירה בשולחן הקבוע שלי (אני חושב שאפילו רומן היה עד פעם או פעמיים לעניין), הסיבה שאני יושב בשולחן הספציפי הזה היא כי יש מעליה כתבה גדולה עם הבעלים (ז"ל) והכותרת היא שהמוטו שלו הוא "תהיה פראייר, אבל שיהיה לך מאיפה", ככה שצריך להבין שפראייר הוא תאור מצב מסויים, הוא לא עלבון ולא השפלה.

אני יכול באותה נשימה להגיד לך שכשאני יוצא ממול ים (זצ"ל) אני מרגיש נהדר בעוד שרוב מי ששומע את החשבון מיד חושב שאני ...צדקת בניחוש...פראיירררררררר!

אני מסכים, אני פראייר, רק שנאמן למוטו, אני פראייר רק שיש לי מאיפה.

ועדיין למרות שיש לי מאיפה, 2 מנות ראשונות של 100 גרם כ"א, 2 עיקריות של 250 גרם, בקבוק מים, בקבוק יין, קינוח אחד, טיפ, להשאיר אלפיה זה טרוף, זה פראייר ממדרגה ראשונה!

במיוחד שבעל התחרוציונה עוד ימכור אותה בסוף באיזה סכום, אני מקסימום כמה שעות אחרי האוכל אשאיר אותו בבית השימוש.

אז שלא יבוא לי אף בעל תחרוציונה וינסה לשכנע אותי שהוא לא פראייר, הוא סופר פראייר, הוא מממן במו כיסו את אוסף הפרארי של הבעלים, אבל כל עוד הוא שלם עם העניין, יבושם לו ובאמת, שיהנה.

רומן - מקווה שלא עשיתי לך פה איזה OUTING שיגרום להרחקתך ממועדוני פיאט/אלפא לך ולניני נכדיך :wink::lol:

פלוקסטר, לא הייתי ציני, באמת לא הבנתי.

פורסם

כל רכישה היא לגיטימית, מי אמר שלא ?

אם היא שווה או לא את המחיר זה עיניין אחר, ואת זה אפשר לכמת.

פורסם

אם מי שרוכש אבארט, בכל מחיר, הוא פראייר, אז כל אחד שרוכש רכב חדש בישראל שהוא לא אלטו ושות' הוא פראייר, בדיוק באותה המידה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הנקודה המרכזית שכמה אנשים חוזרים עליה, כולל ה'פאנבויז' כלשונם של חלק מהמתדיינים כאן, היא שאפשר לומר שהרכב מתומחר גבוה לטעמך, אבל לומר שאדם הוא מטומטם כי הוא קונה רכב שתמחורו גבוה לטעמך זה לא לעניין.

אני חושב שהאבראת' מתומחרת בארץ גבוה מדי (אם אכן באירופה היא אמורה להתחרות ב208GTI), ובו בזמן אני לגמרי מבין את אלו שרוכשים אותה. מה כ"כ הזוי בזה? וואלה אין לי שמץ.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז מה נזגר, מה נכון לקנות בסוף - גולף, איביזה, מזדה, פיאט 500 או פיז'ו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אלטו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם מי שרוכש אבארט, בכל מחיר, הוא פראייר, אז כל אחד שרוכש רכב חדש בישראל שהוא לא אלטו ושות' הוא פראייר, בדיוק באותה המידה.

התכוונתי (וכתבתי) תחרוציונה, לא כל אבארט.

• תוכן חדש...