Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית ועל סמך מבט חטוף מאוד במפרטים, הקנווד עדיף. בטח בכל הקשור לשליטה על הסאונד (איקוולייזר רחב יותר, תיקוני זמן, דולבי 5.1 אם רלוונטי) וגם עוד כמה דברים כמו דואל זון, מסך גדול יותר עם זווית משתנה ואולי עוד.

יכול להיות שיש פונקציות נקודתיות שהפיוניר מציע והקנווד לא (בעיקר בתחום שיקוף סמרטפונים).

שתי החברות מציעות דגמים חדשים ומעודכנים יותר.

האם נפתרו כל צרותיך עם התקנת המערכת שלך שמצאת זמן להתעסק בטיב ה-HU?

פורסם (נערך)

קיים אצלי כרגע הקנווד.

לפי הערכה שלהם מדובר כנראה במולטימדיה שעושה את הבעיה בגלל ה 5V הוא מוציא ובגלל זה המגבר נכנס לפרוטקט.

בעל המקום עשה כיוונים ודיבר עם טכנאי של קנווד בטלפון , ביקש שאסע ככה עוד מספר ימים.

לכן שקלתי החלפה לדגם של פיוניר.

אגב זה הדגם השהתכוונתי.

pioneer avh-x2750bt

עריכה אחרונה על ידי נירן מועלם
פורסם (נערך)

הוא לא נכנס להגנה בגלל שהיציאות של הקנווד הן 5V (הפיוניר הוא 4V אגב).

הבוס תומך לכאורה במתח עד 8V והסאונדסטרים (שאין איתו בעיות) תומך עד 6V.

אם יש עם היציאות האלו בעיות כלשהן, אז אולי זה הגורם, אבל לא אם הכל תקין.

לגבי ה-2750, הוא כבר מתחיל להשתוות בכל הנוגע לאפשרויות כיוון הסאונד.

- אין דולבי 5.1 (לא שתכלס זה כזה חשוב ברכב, בטח עבור מוזיקה, וגם לא ממש רלוונטי לתצורה אצלך).

- אין דואל זון, אם זה משהו שחשוב לך (שליטה נפרדת על אודיו/וידאו בין קדמת הרכב לאחורי הרכב, רלוונטי למשל בשימוש עם מסכים מאחור לילדים וניגון דברים שונים).

- מסך קטן יותר. הדגם עם תכונות זהות ורק מסך גדול יותר ומתכוונן הוא ה-5750.

ושוב, יש כבר דגמים חדשים יותר (אם כי לא ברור לי לחלוטין מה הם עשו לפונקציות השיקוף שם), 2850 ו-5850 בהתאמה.

צריך לבדוק מה נמצא בתצוגה אצל היבואנים ולהתרשם במקום מהתכונות והממשק כדי לוודא שמתאימים לצרכיך (להתעלם מהתמחור).

עוזי רדיו עבור פיוניר יושב במשולש הגבולות ר"ג-גבעתיים-ת"א.

אדי מערכות עבור קנווד (במידה ואתה רוצה לבדוק גם דגמים חדשים יותר שלהם) יושבים לא הרחק מקניון הזהב בראשל"צ.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אז אני מבין ממך שזה לא קשור למולטימדיה?

לא מעניין אותי מהדולבי 5.1 אני לא צופה בסרטים שם.

אני סהכ רוצה סאונד איכותי ב 4 קומפוננטים וסאב לא יותר מזה , לא דואל זון ומסכים מאחורה.

הערכנו שהתקלה נמצאת בקנווד , ממתחים שהוא מוציא באופן משתנה וזה יוצר לנו את הבעיה.

למעשה היא התחילה כשהתקנתי את הקנווד.

לשם כך חשבתי על להחליף לפיוניר.

פורסם

לא אמרתי שזה לא קשור למולטימדיה, אמרתי שזה לא קשור למתח המוצא המוצהר שלה.

כן אמרתי מפורשות שאם יש תקלה ביציאות האלו, יתכן וזה הגורם לבעיות עם המגבר.

ומכיוון שנזכרת להגיד רק כעת (או שמא פיספסתי) שהבעיות התחילו אחרי התקנתה, אני תוהה עד כמה יותר קצר יכול היה להיות השרשור האחר שלך, בעיקר אם היתה מתבצעת שלילת גורמים כפי שהתבקש שם מספר פעמים.

בעת ניגון מוזיקה ברור שהמתח ישתנה ביציאות קדם הגברה. מוזיקה היא ענין דינמי.

אם מנוגן אות סינוס לעומת זאת, המתח אמור להיות קבוע.

אתה יודע להגיד איזה קריאות קיבלתם ותחת אילו תנאי עבודה?

פורסם

אין לי מושג איזה בדיקות הוא עשה

מה שאני כן יודע זה שהוא הרס לי את הסאונד לחלוטין (שוב) .

וזה נשמע כרגע מזעזע.

בעל העסק אמר במפורש שזה לטענתו התחיל מהמולטימדיה , מהשיקולים שציינתי עקב המתחים אני אישית לא זכרתי.

השאלה אם הכיוונים שהוא עשה עם הטכנאי באמת סידרו את זה , או שיש צורך בהחלפה לפיוניר?

פורסם

המכשיר נקנה כחדש דרכו או כיד שניה?

אם האופציה הראשונה ויש במכשיר תקלה, אז יש אחריות, הלא כן?

אם השניה, ואכן יש תקלה, הייתי מברר עלות תיקון משוערת לפני שהייתי רץ להוציא עוד כמה אלפים על מערכת חדשה.

אני לא יודע מה הוא בדק ואיך הוא בדק (וצריך לבדוק ישירות במכשיר ובקצה החיווט של ה-RCA בנפרד כדי לשלול בעיית חיווט).

אני לא יודע מה הוא כיוון ואיך הוא כיוון (אבל ממה שראינו עד כה הוא/הם כנראה לא מבינים בזה).

אין בידי את הנתונים כדי להמליץ על החלפת המכשיר באחר.

האם יצא לך להשתמש במערכת כבר באופן רציף ולגלות אם הבעיה נמשכת או שנפתרה?

מזכיר אגב שוב לגבי מפגש פורום בשבת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...