Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפשתי, לא מצאתי - דיטיילינג לרכב בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

כבר מספר חודשים אני חושב על לעשות דיטיילינג לרכב, הונדה סיוויק .

הרכב שמור יחסית מבחינת הצבע עצמו (חוץ מכמה שריטות שהישראלי המכוער דאג להשאיר), נשטף רוב הזמן ידנית, ואין קילופים או משהו כדומה.

לפני מספר ימים גיליתי על הרכב טיפות צבע קטנות אך רבות.

שטפתי ידנית ועבדתי שעתיים עם פלסטלינה. הורדתי כ-90% אך עדיין נשארו טיפות בודדות. ואז החלטתי שזהו, הגיע הזמן לעשות פוליש.

מכיוון שאין לי את הידע (או האמצעים) אני מחפש מישהו שמוכן לעשות זאת ויודע איך לעשות זאת או לחלופין בעל מקצוע, בחיפה (או בקריות).

לגבי תקציב, הבנתי שהמחיר נע בין 300 ועד כמה שאפשר, תלוי כמובן באיזה חומרים משתמשים.

אני מעוניין לא לעבור את ה1000, אבל שוב, בתחום הפוליש אין לי כל כך ידע ככה שאחכים ואלמד ממה שתכתבו.

תודה :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

מוזמן להציץ בעבודות וליצור קשר:facebook.com/vividetailing

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון יש לך את אורן שהוא הכי קרוב אלייך[נשר], יש לך את אלון שהוא מנצרת עלית[עד כמה שאני זוכר] ויש לך את דיטיילינג גרופ שהם מכרמיאל[לגבי דיטיילינג גרופ אני דיי בטוח שהמחיר יהיה 1000 וצפונה ככל הנראה],מחירים של אלון לא ידוע לי מחיר של אורן נכנס לך לתקציב לדעתי[עוד פעם תלוי מה תצתרך לעשות]

פוליש נורמלי לא עולה 300[ואם מישהו מציע לך במחיר כזה הייתי נזהר קצת] פוליש טוב דו שלבי יותר בכיוון ה600 ויכול לעלות צפונה בקלות, תלוי לאיזה מצב אתה רוצה להגיע.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...