Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות מה יותר אפקטיבי ואיכותי..

http://he.aliexpress.com/item/new-4-1-inch-1080P-TFT-screen-Car-radio-player-MP3-MP4-MP5-Support-Rear-view/32461505575.html?shortkey=yuIjAJFJ&addresstype=600

http://he.aliexpress.com/item/6-2-Universal-2-Din-HD-Car-Stereo-DVD-Player-Bluetooth-Radio-Entertainment-Touch-Screen-FM/32492853581.html?shortkey=rai2EzE7&addresstype=600

וכמו תמיד אני חייב כמה שאלות, לפני שאני מזמין מחו"ל דאבל דין או סתם איזה מערכת.. איך אני יודע לפי הפרטים שלה מה יותר איכותי?

צריך להסתכל על כמות האופציות שהמערכת עצמה מציעה? לדוגמא בלוטוס אוקס מצלמת רוורס ועוד...

או שפשוט להסתכל על כמות הוואט שהמערכת צורכת..? לפי מה זה הולך??

תודה !

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עצה שלי: לא לקנות את אף אחד מהם.

קנה איזה פיונייר מהדגמים הבסיסיים, סדרה 2XXX או 4XXX. (לא דאבל דין)

הרבה יותר איכותי, אחריות בארץ, אמין יותר, רדיו עם אמא ואבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה לא לקנות את אף אחד מהם ?

בגלל שאין להם אבא ואמא?

הקטע הוא שאני רוצה לקנות דאבל דין עם מסך שיהיה איכותי כמה שיותר במינימום מחיר

ככה שאוכל להעביר את זה לרכב הבא והבא שלי ולמשוך איתם כמה שיותר זמן

פורסם

אם אתה רוצה דאבל דין איכותי אז תשלש את התקציב שלך ויהיה על מה לדבר. (וזה גם למשהו בסיסי)

וזה לא רק העניין של אבא ואמא, כשאתה קונה מותג, הסיכוי ליפול הרבה יותר נמוך, הן מבחינת האמינות והן מבחינת איכות המוצר ואיכות השמע שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אם אתה רוצה דאבל דין איכותי אז תשלש את התקציב שלך ויהיה על מה לדבר. (וזה גם למשהו בסיסי)

וזה לא רק העניין של אבא ואמא, כשאתה קונה מותג, הסיכוי ליפול הרבה יותר נמוך, הן מבחינת האמינות והן מבחינת איכות המוצר ואיכות השמע שלו.

הבנתי.

נניח ואקנה פה בארץ דאבל דין או רדיו דיסק, על איזה נתונים בדף אצטרך להסתכל כדי לדעת שהוא מספיק "איכותי" ?

פורסם

בעיקר שיהיה של מותג נורמלי. כל עוד אתה לא מתכוון לבצע פרויקט הגברה ברכב אז לא חייב דגמים הכי מתקדמים.

פורסם

אחת הבעיות שאני תמיד מתחרפן מהם בדאבל דין זה הטאצ' הלא איכותי, שלא נדבר עם המסכי לחיצה :x, איכות התמונה הדיי גרועה 600X800 במקרה הטוב, שהיום יש כבר 4K..

והבעיה בחוסר מותג זה איכות הצליל, השימוש העיקרי של דאבל דין ברכב זה בכדי לשמוע מוזיקה, בדר"כ בכל המותגים הסינים או החיקויים האיכות סאונד שואפת למגפון שילד בן 4 צועק לך באוזן.

מקווה שזה יעזור לך להחליט, תעשה את השיקול של עלות מול תועלת

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

• תוכן חדש...