Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב הוא סיאט לאון 1.8 2011.

אני מכיר שיש שני סוגי ליפים: אחד מפלסטיק מקשה אחת שמרכיבים עם ברגים. הסוג השני הוא ליפ אוניברסאלי שהיתרון בו

הוא גם שההרכבה שלו פשוטה יותר, הוא זול יותר ולפחות לפי התמונות שראיתי הוא יושב מעולה.

מה דעתכם? הנה שני הסוגים:

1. http://www.ebay.com/itm/SEAT-EZ-LIP-SPO ... FRONT-REAR

2. http://www.ebay.com/itm/Seat-Leon-2-MK2 ... e-Cupra-FR

השאלה היא האם הליפ האוניברסאלי באמת יושב טוב לאורך זמן

תודה

פורסם

הליפ של איזי פשוט מעולה ומחזיק המון המון זמן (מעל לשנתיים על הרכב שלי), הוא המוביל בשוק מבחינת עמידות/מראה, אל תתפתה לרכוש ליפ זול.

תורם לא מעט למראה.

יש גירסה יותר עמידה שנקראת ez lip pro, היא עבה יותר, מחומר מעט קשיח יותר, ועושה רושם שתחזיק אפילו עוד יותר זמן, כמובן שהמוצר יקר יותר.

גם את הוורסיה הזו יש לי, אך עדיין לא השתמשתי (כנראה ארכיב על הרכב הבא).

"יאללה בירי".

פורסם

מתאים להכל.

קונים לפי אורכים, ניתן לחתוך.

התקנה פשוטה - הסוד הוא בנקיון טוב של האיזור התחתון של הפגוש, לאחר מכן לייבש (לחלוטין), מעבר עם מטלית ואלכוהול להסרה מושלמת של כל לכלוך שנשאר, הדבקה.

זהו.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה. הליפ של איזי מגיע עם הוראות הרכבה/הדבקה?

נראה שקשה לגרום לזה להראות ברמה גבוהה בהדבקה פשוטה

פורסם

אחרי שבדקתי וראיתי כל מיני סרטונים, ההדבקה תראה ברמה גבוהה בעיקר על פי ההכנה שמבוצעת לפני, שזה אומר ניקיון יסודי של האיזור, וחימום המדבקה לפני שמדביקים.

פורסם

לדעתך שווה להשקיע בגרסת פרו? או שהגרסה הבסיסית מספיק טובה? יש ביניהם הבדל משמעותי?

פורסם

לדעתך שווה להשקיע בגרסת פרו? או שהגרסה הבסיסית מספיק טובה? יש ביניהם הבדל משמעותי?

פורסם

לפי מה שראיתי ההבדל ביניהם הוא בעובי (הפרו עבה יותר), בגובה (הפרו יותר ארוך ולכן ״מנמיך״ את הרכב יותר) ובחוזקה שלו.

• תוכן חדש...