Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממקום של רוע(חו"ח) ולא ממקום של אי הבנה.

אולי אפילו ההפך.

כנראה שלא הסברתי היטב את מה שמפריע לי.

אתה לא תבחר את שפטל או את ששי גז כי הוא אנשים נאלחים או שדווקא תבחר אותם כי הם התותחים הנכונים להגן עליך בתיק פלילי?

אותו כנ"ל ברופאים, את מי מענין אם הוא בן Zונה? שהוא טיפוס נאלח, שהוא דורש 20K ש"ח במזומן? שכל חברות התרופות ממלאות את הכיסים שלו במליונים?

אם יש מצב רפואי מסויים (בטח ובטח במצב מסכן חיים כמו אונקולוגי) ואם לאחר בירורים בברנג'ה הוא האדם הנכון לבצע את ההליך הרפואי, הוא זה שיעשה את זה ומענין לי ת'עכוז אם הוא מקבל מליונים או לא.

אם הוא האדם שייתן את הטיפול הטוב ביותר אז בוודאי שמידותיו המוסריות לא יפריעו לי, מה שמפריע לי זו סוגיה שמתכנסת תחת מילה אחת "אמון".

אין לי אמון באיש שרק טובת החולה עומדת לנגד עיניו ושהוא לא מנסה לסדר "דיל משולב" שישמח גם את חברת התרופות.

כאן מתחילה ונגמרת הבעיה.

אני כן יכול להבין גישה כזו אם אתה לא מרגיש טוב, ניגש לסתם רופא משפחה ורואה שבמקביל להררי הקלסרים ומחזיקי כרטיסי הביקור הממותגים, הוא גם מעמיס עלי תרופות מבית היוצר.

בכל מקרה, אני חושב שנשאיר את הדיון ככה, אני לא אשכנע אותך, אתה לא תשכנע אותי אבל לחשוב ש"כל מי שמוזמן לכנס ברור לו על איזה צד החמאה מרוחה, כך זה היה וכך זה יהיה..." (ועוד להגיד את זה בפנים לכתב רכב עם המשמעות הנלווית היחידה שהיא "אתה שקרן ואתה משקר לנו בגלל הבופה בברצלונה") זה בערך כמו "כל השמנים עצלנים".

שוב פעם אתה מייחס לי דברים שלא כתבתי, טענתי היא שאירוח מפנק ישפיע על כל אדם, אחד ירכך ניסוחים ואצל השני הכול יצבע בוורוד.

משהו באובייקטיביות יפגע בין אם בגלל ש"לא נעים" ובין אם בגלל שישנן עוד השקות באופק.

12345

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שוחד לא חייב להיות בדרך של תשלום כספי, גם נסיעה מפנקת לחו"ל לרגל השקת דגם חדש יכולה לשבש לפחות במשהו את שיקול הדעת של הכתב.

בניגוד לרופאים, אצל כתב רכב סביר להניח שזה לא ישפיע על הדעה אלא על השפה. על רכב לא נוח על שיבושים אפשר לכתוב החל מחרא של נוחות ועד למתקשה לבודד את הנוסעים במעבר על שיבושים, על מנוע לא חזק אפשר לכתוב עגלה סרוחה אך גם מספק להתנהלות של הנהג המתון. וכו' וכו'.

סורי על ההצטרפות המאוחרת, הייתי בלאנדאן ובגלל שהיא לא חיכתה לי, לא היה זמן להכנס לפורום.

אני יודע שכבר דובר כאן על הנסיעות לחו"ל אבל שני הסנט שלי הם:

א. כן, השקה לרוב היא מפנקת. גם אם הלו"ז צפוף ואתה תקוע עם כל מיני עיתונאים שאתה לא תמיד מחבב, מדובר ביומיים שבהם מפנקים אותך לא רע, ברמה שאפילו אם המכונית משעממת טיכו, אתה לפעמים זוכר את ההשקה לטובה.

ב. זה לא אומר שאתה זוכר את המכונית לטובה, או ממתן באופן משמעותי את הביקורת שלך עליה, אבל זה נובע גם מכיוון ש:

ג. מרבית הביקורות בעיתונות הרכב הן ממותנות ממילא. אתה לא יכול לכתוב "חרא של נוחות" על רכב כי עיתונאי לא אמור להתנסח ככה. או יותר נכון - הוא יכול להתנסח ככה אבל בהצלחה בהמשך... אז אתה כותב ש"נוחות הנסיעה איננה טובה" או "המכונית קופצנית באופן מעיק" והקורא כבר יבין.

בלי קשר, אתם מתלוננים על עיתונות הרכב בארץ אבל הנה רק כמה דוגמאות למגזינים סופר-נחשבים בחו"ל שעושים בדיוק אותו הדבר:

1.

(לפחות כתוב שזה ממומן)

2.

(גם כאן כתוב שזה ממומן)

3.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

בימי המלחמה הקרה נערכה תחרות ריצה בין אצן אמריקאי לרוסי.

צופה אובייקטיבי שהזדמן לאירוע ראה את האמריקאי מקדים בחוט השערה את הרוסי.

בעיתונות האמריקאית נכתב שבתחרות ריצה שנערכה בהשתתפות האצנים האמריקאי והרוסי האמריקאי הגיע ראשון והרוסי הגיע אחרון.

בעיתונות הרוסית נכתב שבתחרות ריצה שנערכה בהשתתפות האצנים האמריקאי והרוסי הרוסי זכה במקום השני בעוד שהאמריקאי הגיע מקום אחד לפני הסוף...

המנגינה משתנה בהתאם לתזמורת שמשתייכים אליה, והשקה מפנקת יכולה בהחלט לשנות את המנגינה של התזמורת, אפילו אם האוטו איך נגיד בעדינות - "די דרעק".

עריכה אחרונה על ידי dorki

• תוכן חדש...