Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה או 208? חדש עד 85K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניות דעתי 208 בלי לחשוב פעמיים גם סיאט איביזה יכולה לבוא בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עניין שלוש הצילינדרים - לא צריך להטריד אותך כלל.

הזמן נסיעת מבחן על הפיג'ו 208 ואז תוכל לקבל

את החלטה באם הרכב מתאים לך.

לגבי ההתלבטות בהשוואה לניסאן מיקרה - אין מה להתלבט,

מאחר והפיג'ו 208 - לדעתי עדיפה.

לגבי האיביזה - לא יכול ליעץ לך.

פורסם

הפיגו זריזה יותר,מרווחת יותר,מושבים נוחים יותר,תא מטען גדול יותר פשוט הרבה יותר טובה.

האיביזה גם רכב טוב,הוא מאובזר יותר מהפיגו אך מאחור פחות מרווח והמושב האחורי פחות נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, היום עשיתי סיור רכבים והיתי גם אצל קראסו, ראיתי רנו קליאו 1200 אוטומט טורבו E6-LIFEMC2, קצת יותר יקרה מה-208, מישהו מכיר את הרכב הזה ויכול לתת חוות דעת והשוואה ל-208?.

פורסם

הקליאו רכב זריז עם מראה מצוין לדעתי,מושבים נוחים אם חסרה לי קצת תמיכה צדדית,מאחור המרווח פחות טוב מאשר בפיגו,היא נוקשה יותר,הסלון לדעתי נעים יותר עקב שילוב חלקים צבועים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בין 208 למיקרה, ה208 מנצחת בנוחות, חיסכון, הנדסת אנוש וכו'.

אין מה להתלבט ביניהם.

הקליאו האוטומטית היא משמעותית יותר יקרה. מבחינת הקליאו, הרכב שאפשר לקבל ב85K זה הקליאו הידנית 0.9.

מאחורה היא לא מרווחת בכלל אבל נעימה מבפנים ונוחה לנהיגה (רק אתמול חזרתי משבוע באילת עם עצירה אחת בדרך, רק כי היינו רעבים).

עריכה:

הגרסה שאתה מדבר עליה היא LIFE.

זה אומר שהיא מגיעה בלי המולטימדיה של הקליאו.

בלי זה, הקליאו מאבדת 90% מהיתרונות שלה.

פורסם
אני הייתי הולך על ה-208, מכונית נוחה ומנוע חזק וטוב, גם אם לא הכי מאובזרת שיש, אבל עם ניהוג טוב בהרבה מהניסאן.

תגיד בבקשה , אני רואה שכולם אומרים שה 208 רכב נהדר ומפתיע לטובה אבל הוא לא כל כך מאובזר כמו רכבים מקבילים . רציתי לשאול מה חסר לו באיבזור שיש לרכבים מתחרים אחרים מאותה קטגוריה ?

פורסם

ב83 אלף המתחרה היחידה שלו זאת האיביזה שמאובזרת ממנה.

אין יותר מתחרות חדשות אלא אם אתה לוקח מליסינג 0 קמ.

פורסם

השוואה בין הפיג׳ו לפאביה לניסאן (כולן מקבילות במחיר)- http://www.icar.co.il/compare/?compare-version%5B%5D=8848&compare-version%5B%5D=11584&compare-version%5B%5D=5579

היחידה שאני יכול לחשוב עליה שהיא יותר מאובזרת היא הספייס סטאר לבית מיצובישי, אך מבחינת ניהוג היא פחות טובה מהצמד 208/איביזה. אם אני זוכר נכון, חבר הפורום yulianx (שהגיב מעליי) רשם סקירה מפורטל אודותה.

פורסם

ובתור בעל ספייס סטאר אני אומר לך שהיום אין טעם לקחת את הספייס סטאר ב80 אלף ולא להוסיף טיפה לאיביזה או הפיגו.

פורסם

פותח השרשור- ציינת שמטריד אותך עניין 3 הצילינדרים. ראשית, השוק כולו צועד לכיוון 3 צילינדרים (מוגדש או לא) ואפילו 2, ובשוק מכוניות המיני/סופר מיני זה בולט במיוחד. חוץ מזה, גם לניסאן 3 צילינדרים. בכל אופן, הניסאן רועשת יותר, הגיר הרציף אולי חוסך יותר בדלק במקרה שלה אבל ממש לא מעודן כמו גיר אוטומטי פלנטרי ובניסאן הוא נשמע רע (ואתה מקבל את זה לתוך הרכב כמובן). אין כל כך טעם להשוות בין 2 המכוניות כי לאחת יש את כל היתרונות ולשניה את כל החסרונות, כמובן אם לוקחים את המחיר כמדד להשוואה בין שתיהן. אם יש מזדה 2 מהדור החדש כבר בליסינג 0 קמ למכירה, לדעתי שווה לך גם לבדוק את הכיוון הזה.

• תוכן חדש...