Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניינים ברכב נוסף למשפחה (מצטרף למשפחתית קיימת)

לאחר בדיקות במגרשי חברות הליסינג, ישנן מספר אופציות שעדיין רלוונטיות:

- אופל אסטרה 2011 - 1.6 רגילה או 1.4 טורבו שתיהן סביב ה96-100 אלף ק"מ - ליסינג יד 1

- פורד מונדו 2011 - 114 אלף ק"מ, 2.3 ליסינג יד 1

- הונדה ג'ז היברידית 2011 - 165 אלף ק"מ יד 2 מליסינג - מרתיע נורא האחזקה של היברידית וכן האופציה הרלוונטית לאור הק"מ הגבוה של החלפת בטרייה.

אשמח לעזרה והמלצות בעיקר בנוגע לאסטרה - האם כדאי ללכת על הטורבו או הרגיל

ועל המונדאו - האם בסופו של יום זה כ"כ משמעותי האחזקה הכוללת (בדלק ההבדל הוא 200-400 ש"ח בחודש לא קריטי).

פורסם

קודם כל אתה מתלבט בין שלושה רכבים שאין כ"כ קשר ביניהם, אתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה מחפש - סופר מיני / משפחתית / מנהלים

מה הצרכים שלך? דלק / נוחות / הנאה / תא מטען.. אתה מבין לאן זה הולך?

כבעלים לשעבר של מונדאו וג'אז, הג'אז אמינה חסכונית ובלי נשמה והמונדאו יקרה לתחזוקה לא אמינה אבל תהנו ממנה יותר

פורסם
קודם כל אתה מתלבט בין שלושה רכבים שאין כ"כ קשר ביניהם, אתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה מחפש - סופר מיני / משפחתית / מנהלים

מה הצרכים שלך? דלק / נוחות / הנאה / תא מטען.. אתה מבין לאן זה הולך?

כבעלים לשעבר של מונדאו וג'אז, הג'אז אמינה חסכונית ובלי נשמה והמונדאו יקרה לתחזוקה לא אמינה אבל תהנו ממנה יותר

אין הגדרה כ"כ לרכב לכן 3 הרכבים הם אופציות.

אני מאוד מעוניין במונדאו, אבל האחזקה מפחידה אותי, וגם עצם היותו רכב שיכול להלות יותר מפעם (טיפול שנתי) או פעמיים בשנה במוסך בעלויות של כמה אלפי ש"ח .

הג'ז מטריד אותי עניין הבטרייה ועצם היותו של הרכב עם ק"מ גבוה מאוד יחסית לשנתון - מנגד המחיר מפתה.

פורסם

המונדיאו אכן תהיה יקרה יותר לאחזקה משתי האופציות האחרות שהצגת, יהיו לה גם יתרונות כפי שציינתי אבל לא כ"כ ברור לי אם אתה מחפש את היתרונות שהיא תתן לך...

איך הגעת למצב שאתה יושב במשרדי מכירות ונציג המכירות מציע לך אסטרה / ג'אז היברידית או מונדיאו? מה מניע אותך? מחיר קניה? סחירות? ק"מ נמוך? עלויות תיקונים?

תחשוב מה אתה רוצה ואז תנסה להתמקד בקטגוריה ספציפית

• תוכן חדש...