Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - סיאט אטקה הוצג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגרסאות 1.4 של שתיהן עם פער של 1500 ש"ח במחיר ובעלות ביצועים דומים.

וגם בסיאט יהיה את אותו מנוע 1.4 150 כ"ס.

בכל מקרה לא נראה לי שהוא יתעלה עליהם, לפחות מבחינת מיצוב.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתאוריה, אתה צודק לחלוטין.

במבחן המעשה, הרוב הכמעט מוחלט של הייטי שנמכרות הן 1.2 (בינואר נמכרו 163 ייטי, אחת בודדת מדגם ה 150 כ"ס ו 34 טיגואנים), מה שמעמיד דה פקטו את הפער בניהן על כ 35K ש"ח.

אז כן, אתה צודק, אם משוים תפוחים לתפוחים... אבל את הלקוח הממוצע של הייטי לא מענין 150 כ"ס ולא 1400 או 1200 וגם לא תפוחים, הוא בסופו של יום יודע שאת הייטי הוא קונה בקצת פחות מ 40K ש"ח פחות מהטיגואן (ואתה רואה את זה היטב על הכבישים).

מנסיון העבר, הוא בטח יהיה מאובזר הרבה יותר מהייטי ויעלה כמה אלפים בודדים פחות רק שאת התבנית הזו הם יצתרכו לשבור, אם הם רוצים להפוך אותו ללהיט מכירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

- לאטקה יש כבר תמחור באירופה (החל מ-18K יורו). כן כן, רק נחשפה ויש לא מעט פרטים עליה, כולל המחיר. איזה קטע מטורף אה?

תשמע קטע מטורף עוד יותר, גם צ'מפיון כבר תמחרו את גרסת הבסיס והם אפילו יודעים מה הקומבו (מבחינת מנוע ותיבה). זה קטע מטורף עד פריצת גבולות, בחיי!

כל מה שעשיתי הוא לצור קשר עם מכר שהוא מבכירי מותג סיאט - ולשאול אם במקרה יש צפי ותמחור. ונענתי בחיוב.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בזהירות המתבקשת אני אומר שזה 135 אלף שקלים לגרסת הבסיס

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני רק לא מצליח להבין את השם, VAG קראו לסיאט הזו ETKA ע"ש קטלוג החלקים שלהם? :shock:

פורסם

השם הנכון הוא Ateca ע"ש עיר קטנה בצפון ספרד. בעברית אכן מבלבל...

המחיר לגירסת 1.0TSI ידנית מ-18500 ליש"ט (הערכה שלא אושרה ע"י סיאט) באתרים הבריטיים מדברים על תמחור אגרסיבי מול הניסן קשקאי. אם זה יהיה אותו דבר פה בארץ - אז מחיר של 135K לגירסת ה-1.4 הוא לחלוטין לא ריאלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תיקון קל, 18K ליש"ט.

וגם המחיר הזה, שים לב לצורת הביטוי האנגלית:

We’d expect entry-level editions to start at around £18,000 – or around £500 less than the most basic Nissan Qashqai – with the range-topping four-wheel-drive diesel automatic in Xcellence trim costing just shy of £30,000.

זה לא שסיאט שחררו מחיר, זה שהעיתונאי הספציפי הזה מצפה שהמחיר יעמוד על 18K פאונד בכדי להתחרות במחירים מקומים (באנגליה) של הקשקאי.

פה בארץ יש לו צמד קוראניות שמשמשות תקרת זכוכית, כל נסיון לתמחר יותר יקר והאטקה יעמוד במגרשי הצפון.

יוכלו לסדר אותם יפה...אחד אטקה, אחד 500X, אחד אטקה, אחד 500X וכן הלאה.

פורסם

בדיוק בגלל זה, אני לא בטוח שהיא תגיע כל כך מהר לישראל - אולי רק אחרי שיעבור גל הביקוש הראשוני והיצרן יחל למכור במחירי "מבצע".

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למה אתה חושב ככה?

הרי הביקוש בארץ רק הולך וגובר ל-"SUV בכאילו" כאלה וצ'מפיון ירצו להצטרף לחגיגה כמה שיותר מהר,

בטח ובטח אם מדובר בטווח מחירים של הטוסון והספורטאז' החדשות.

פורסם

מילת המפתח בהודעה שלך היא "אם".

מצד אחד יש התנפלות על הקרוסאוברים הקטנים האלה, מצד שני, אם הבנתי את ZVIT נכון, אם בנוף הישראלי המחיר חייב להיות יותר נמוך מהצמד הקוראני, מאוד יתכן שהיצרן יגיד, "אם בישראל המחיר חייב להיות יותר נמוך מ X, תן לי קודם להפציץ מכירות בשווקים אחרים ואחרי שוך ההתנפלות הראשונית, נראה מה עושים עם ישראל, קחו בינתיים 200 יחידות ותשתעשעו איתם".

מצד שני, אם (ופה מגיעים ל"אם" שלך) המחיר יוכל להיות תחרותי מול הצמד הקוראני והאבזור יהיה זהה/עדיף, די ברור שיהיה מדובר בלהיט מכירות מהשניה הראשונה.

נחכה בסבלנות.

פורסם

הייטי הוצג בתערוכת ז'נבה במרץ 2009, ועלה ארצה ביולי 2010. אני לא רואה סיבה שה-Ateca יהיה שונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מילת המפתח בהודעה שלך היא "אם".

מצד אחד יש התנפלות על הקרוסאוברים הקטנים האלה, מצד שני, אם הבנתי את ZVIT נכון, אם בנוף הישראלי המחיר חייב להיות יותר נמוך מהצמד הקוראני, מאוד יתכן שהיצרן יגיד, "אם בישראל המחיר חייב להיות יותר נמוך מ X, תן לי קודם להפציץ מכירות בשווקים אחרים ואחרי שוך ההתנפלות הראשונית, נראה מה עושים עם ישראל, קחו בינתיים 200 יחידות ותשתעשעו איתם".

מצד שני, אם (ופה מגיעים ל"אם" שלך) המחיר יוכל להיות תחרותי מול הצמד הקוראני והאבזור יהיה זהה/עדיף, די ברור שיהיה מדובר בלהיט מכירות מהשניה הראשונה.

נחכה בסבלנות.

למה שווקים אחרים באים לפני ישראל בעצם?

הרי זה לא שיש להם מלאי מוגבל ובשווקים אחרים הם יצליחו למכור בסכום גבוה ממה שהוא יימכר בארץ.

• תוכן חדש...