Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - סיאט אטקה הוצג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט הציגה את המתמודד שלה בסגמנט הצומח של ג'יפונים, כי עם כל הכבוד לאיביזה - מכוניות קטנות ועממיות לא עושות כסף גדול.

אז הנה הוא, ואם גם אתם קצת מאוכזבים מהמראה המפוהק של לאון סטיישן מוגבהת, זה בסדר.

זה לא ששאר הקבוצה היא משהו לשים בשומר מסך, אבל איכשהו התרגלנו ליותר מסיאט.

עוד פרטים כאן

1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האחורה בעיקר מאכזב, הקיפול הזה גורם לו להדמות יותר לאאודי מאשר לסיאט.

VW מתחילה לאט לאט להגיע למצב דומה לזה שהיה בGM , שהיו מוכרים את אותו דגם תחת כמה מותגים שונים.

מצד שני הם חכמים יותר ומבדלים אותם אחד מהשני, וזה לא בדיוק אותו רכב.

פורסם

אין הפתעות. שוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מאוד אהבתי,במחיר נכון ועם מנוע 1.4 טורבו יכול לעשות לספורטג חיים לא קלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גמני אהבתי, אבל זו לא ממש הפתעה כי אני ממש ממש אוהב את העיצוב של הלאון הנוכחית.

מקווה שיתמחרו אותו בצורה הגיונית, כי לדעתי הוא יכול לתת פייט רציני לספורטאז' ולקשקאי בתחום הג'יפונים.

לגבי המראה, היום נוכחתי לדעת כמה תמונות באינטרנט יכולות לעשות עוול. ראיתי את הספורטאז' החדש באינטרנט ואמרתי לעצמי "למה כיערו אותו?!". היום ראיתי כמה כאלה חדשים מובלים על משאית ואמרתי לעצמי "וואוו, זה רכב ממש יפה!". כמובן שיופי זה עניין אישי, אבל לפעמים תמונות מהאינטרנט הן ממש לא מדד לאיך הרכב יראה במציאות.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

כמו כל פעם שמפורסמות תמונות של דגם סדרתי חדש אני מציע להמתין עם ההספד עד ל"מראה עיניים". נכון שהוא לא מוחצן כמו ניסאן ג'וק או סקסי כמו רנו קפצ'ר אבל עם התמחור הנכון לא הייתי מוטרד מדי באשר להצלחתו בשוק השופוני המקומי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ממש אוהב את הלאון החדשה ולדעתי סיאט בכיוון הנכון. נראית כמו אודי סדרת q, בתמחור נורמלי יכול להיות להיט

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)

מבחינה עיצובית - ממשיכה את הקו של הלאון, ואני אוהב את זה.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ניראה נחמד מאוד, לפחות מהצד ומקדימה.

גם ניראה שלמדו לקח מהליאון והוסיפו קצת צבע לתא הנוסעים (יש קצת חום בדשבורד)

• תוכן חדש...