Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - סיאט אטקה הוצג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקדימה לאון על סטרואידים, מאחורה די אנמית. אהבתי את העיצוב פנים. אני ארחיק לכת ואגיד שזה הולך להיות הדגם הכי חשוב של סיאט בשנים האחרונות ואלו שיבואו, לפחות עד שטרנד הג'יפונים יעבור. בתמחור ובאבזור הנכון, אני צופה לה הצלחה גדולה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההצלחה תתחלק בין כל הקרוסאוברים הקטנים האלו.

פלח השוק הזה מתחיל להיות צפוף ורווי, אפילו מעט יותר מידי.

לפחות בשנים הקרובות, הסופר מיני והקומפקטיות ימשיכו להיות הנמכרות ביותר באירופה, אלא אם באמת יתחולל מהפך משמעותי, מה שדי קשה לי לראות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במבט חטוף הרכב נראה טוב, נראה מה יהיה במציאות.

מבחינת אבזור לפחות, על פניו נראה שיש בו הרבה ! חיישנים קדימה ואחורה גרפיים, מערכת לחנייה אוטומטית, בלם יד חשמלי, גלגל ששולט במולטימדיה (שככ חסר לי בלאון שלי במיוחד בזמן נהיגה שהיד רועדת בטאצ׳), חימום למושבים, gps מובנה (שכנראה לא יגיע לארץ כמו בלאון - ומסך בלוח השעונים צבעוני, שכנראה גם לא יגיע, שוב כמו בלאון), פנסי פול לד מקדימה, ולד מאחור, גאנטים, אגזוז כפול ועוד...(כל זה הבנתי רק מלהסתכל על התמונה של פנים הרכב ומחוצה לו).

ה 1.4 החדש נהדר, יצא לי לנהוג בו בסופרב החדשה...ומרגיש חיי ובועט, עם 25.5 קג״מ, ו 150 כוח סוס, צפוייה לספורטאז תחרות לא קלה.

אני אישית אהבתי...הלוואי ויביאו אותו עם 90 אחוז מהאבזור שרואים בתמונה.

פורסם

סביר להניח שזאת הפלטפורמה שעליה תתבסס גם יורשת הייטי - קראתי באיזה אתר (שאני לא זוכר את שמו) שהאטקה תיוצר במפעל בצ'כיה. כנראה סיפור הטולדו/ראפיד הולך לחזור על עצמו באטקה/ייטי. מעניין אם כמו בלאון/גולף/אוקטביה, גם כאן יהיה בידול בין הגרסאות החלשות לחזקות במתלה האחורי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
ההצלחה תתחלק בין כל הקרוסאוברים הקטנים האלו.

פלח השוק הזה מתחיל להיות צפוף ורווי, אפילו מעט יותר מידי.

לפחות בשנים הקרובות, הסופר מיני והקומפקטיות ימשיכו להיות הנמכרות ביותר באירופה, אלא אם באמת יתחולל מהפך משמעותי, מה שדי קשה לי לראות.

אמנם גולף היא עדין הרכב הכי נמכר באירופה - אבל אי אפשר להתעלם מהקשקאי שהצטרף לעשירייה הכי נמכרת באירופה - ואפילו במדינות מסוימות באירופה הוא מקום ראשון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני משוחד.. אוהב את הלאון ובלי קשר האטקה ניראית שאופציה מעולה לחובבי הג'יפונים, בטוח שתהיה לה מערכת הינע מוצלחת מבין המתחרים כיאה לקונצרן.

פורסם

רק דבר אחד: התלוננתי - ובהרחבה - על נושא קנס בגין ביטול הזמנה, לא על תלאות כמו שאתה עברת עם הרכבים, פוציתי, ואף ששקלתי - לא רכשתי מהם מאז רכב נוסף. לא שזה קשור לשרשור יותר מידי (אולי בעצם כן משום שמדובר על יבואן ספציפי), אבל לדייק צריך. Ordnung muss sein כמו שאומרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כמו יטי וטיגואן , לא משהו יוצא דופן.

אז אם זאת תשובתך ,

אני חייב לשאול שעם כל כך הרבה הצפות של רכבי SUV למה לנסות לשווק את הדגם הזה פה בישראל אם במילא המחיר שלה לא יהיה הכי זול בקטגוריה

פורסם

בתור חובב סיאט ובעלים של סיאט שלישית ברציפות, חייב לציין שחיכיתי המון להצגת הרכב הזה.

הלוואי אמן אינשאללה בעזרת השם יתברך יתמחרו אותה בצורה ריאלית ואז תהיה אלטרנטיבה ראויה לספורטאז'.

אוראל, אתה מוזמן לשתף קצת לגבי מחירים, פה או בה"פ.

פורסם

השרשור נערך.

כל מי שרוצה להיות קורא בקפה ולהתנבא על מחירים בארץ של רכב שעוד לא נמכר בשום מקום בעולם ורק הוצג וכל מי שרוצה לאיים על יבואנים דרך הפורום שלנו שאם הוא לא מקבל רכב לשבועים הוא רץ למתחרה וקונה משהוא אחר, מתבקש לחדול לאלתר!!!

המשך גלישה נעימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמו יטי וטיגואן , לא משהו יוצא דופן.

ייטי וטיגואן עולים אותו דבר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...