Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
15 אלף בממוצע?

היום דווקא המנועים מאוד חסכוניים, ואפשר להגיע להוצאה של 600 שקל בחודש [המנועים הקטנים].

יש מנועים גדולים שיותר חסכוניים ממנועים קטנים :lol: במיוחד מחוץ לעיר

דוגמה קטנה

jag.jpg

קובי

:-)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעקרון אתה צודק אבל הכל תלוי בכמה אתה נוסע בחודש.

הממוצע החודשי הוא 1,500 ק"מ, בהנחה והרכב שלך ממש חסכוני ועושה 1:16 זה אומר שאתה צורך כ-94 ליטר בחודש.

תכפיל את זה ב-5.5 ש"ח לליטר והגעת ל-515 ש"ח בחודש כפול 12 חודשים = 6,180 ש"ח בשנה.

וזה הרבה פחות מ15K

אני אישית מוציא 130-160 כל שבוע-שבוע וחצי על דלק

זה אומר בסביבות 450 שקל בחודש, מה שהופך בשנה לכנראה 6000 שקל בצירוף נסיעות ארוכות פעם ב...

ועדיין, הנסועה שלי בשנה היא בסביבות 17 אלף קמ, כדי להגיע ל15 אלף שקל דלק, אצטרך לנסוע 45 אלף בשנה.

פורסם

לא הייתי מחליף רכב שמתאים לצרכי. בבית שלי יש צורך במשפפחתית אחת וסופרמיני אחד, וזה ההרכב שאמשיך להחזיק בשנים הקרובות. כמובן בלי להביא בחשבון שהבן הבכור החליט שהוא זקוק לרכב ואני מסייע לו, אבל זה כבר לא רכב שלי אלא שלו, ויירכש לפי שיקוליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מישהו יכול למצוא את מבחן הדרכים לזלדה M113 שהופיעה ב"אוטו" או "טורבו" בקיץ 1982? זה שמתלונן על הריפוד שלא מתאים לסטנדרד של רכב אמריקאי?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתם שוכחים שאנחנו חיים במדינת ישראל, הדלק יורד אבל מתישהו הוא יעלה בחזרה.

בקיצור, לשמוח היום - כן, לתכנן תכניות אחרות לעתיד - לא.

חברות אנרגיה וגופים פיננסיים קורסים מסביב לעולם בגלל מחירי הדלק ואם לא יעלו מעלה במהרה, אנליסטים אומרים ש 2008 הולכת להיות משחק ילדים לעומת מה שיקרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק דיברנו על ענקים שקורסים...

מפחיד: ללא חילוץ, בנקים באירופה יקרסו

פאניקה סביב דויטשה בנק: המשקיעים בורחים ממניית הבנק הגדול בגרמניה מחשש שלא יוכל לפרוע את חובותיו למשקיעי האג"ח. חדלות פירעון אפשרית של הבנק מעמידה את המערכת הפיננסית בסכנה. מדוע נפגעה רווחיות הבנקים ועד כמה המערכת הפיננסית האירופאית נמצאת בסכנת קריסה?

המשקיעים מנסים להיפטר ממניית הבנק וכך צנחה המניה מתחילת השנה בשיעור אדיר של 40% והפאניקה סביב המניה ממשיכה להעיב ולגרום למשקיעים לברוח.

הבעיות הן לא רק של דויטשה בנק אלא של כל הבנקים באירופה אשר מתפקדים בסביבה בעייתית. גם הבנק השוויצרי קרדיט סוויס נפל ב-35%...

...כדי להבין מדוע התשואות על האג"ח הממשלתיות נמוכות כיום צריך להסתכל על מחיר הנפט והצניחה המתמשכת במחירו....

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4764492,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מישהו יכול למצוא את מבחן הדרכים לזלדה M113 שהופיעה ב"אוטו" או "טורבו" בקיץ 1982? זה שמתלונן על הריפוד שלא מתאים לסטנדרד של רכב אמריקאי?

שלושים שכבות של צבע טורקיז זה כבר ריפוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בינינו, זו מדינת ישראל - הרי גם אם מחיר הדלק יירד ב-50%, הממשלה תחליט שזה זמן מצוין(!) להעלות את המיסוי על הדלק, כדי "לכסות את הגירעון בתקציב" או שקרכלשהו.

• תוכן חדש...