Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש החלפתי את כל השמן והנוזל קירור ברכב.

והיום נדלקה לי נורה של הנוזל וראיתי שהמיכל ריק, האם זה הגיוני שתוך חודש נגמר כל הנוזל?הוא היה במקסימום.

אין לי שום נזילות, כלום.

ועוד שאלה, שמו לי נוזל ורוד, וכרגע יש ברשותי נוזל בצבע אדום, זה משנה? אני יכול למלא אותו על זה?\

תודה רבה לכולם

פורסם

אם תיתן פרטים על הרכב ועל נוזל הקירור (אדום או ורוד זה לא פרטים) נוכל לעזור לך.

נוזל הקירור לא אמור להיעלם כלל, לכן בוודאות המים יוצאים ממקום כלשהו.

בדוק זאת בהקדם.

פורסם
אם תיתן פרטים על הרכב ועל נוזל הקירור (אדום או ורוד זה לא פרטים) נוכל לעזור לך.

נוזל הקירור לא אמור להיעלם כלל, לכן בוודאות המים יוצאים ממקום כלשהו.

בדוק זאת בהקדם.

סליחה צודק, הרכב הוא פולו 1.4 שנת 2007

פורסם

מה עם נוזל הקירור? הכי פשוט שתצלם ותעלה תמונה

פורסם
מה עם נוזל הקירור? הכי פשוט שתצלם ותעלה תמונה

כאילו הסוג שיש לי ?

הוא פשוט לא עלי כרגע ואני חייב למלא שם נוזל כי המיכל ריק ואני מפחד לנסוע ככה.

המים בצבע אדום שקוף כזה. אם זה עוזר.

פורסם
פורסם

לא כל כך. אתה צריך נוזל בתקן g12+, אכן בד״כ הוא אדום, אבל עדיין צריך לסדוק את זה. בתור פיתרון זמני (עד הבית) לדעתי עדיף להוסיף מים מסוננים ולא נוזל קירור שלא ברור מה טיבו.

פורסם

אם אין נזילות, אז הדבר היחיד שהגיוני הוא שלא ביצעת ניקוז אוויר לאחר ההחלפה (במידה ואכן בוצעה החלפה מלאה)

פורסם

נוזל הקירור לא אמור להיעלם כלל.

המשפט המצוטט נכון ברוב המקרים אם כי יש רכבים שבהם זה תקין שצריך להוסיף מדי פעם נוזל קירור וזה גם יהיה מצויין בספר הרכב.

בכל אופן, נוזל הקירור לא אמור להעלם לגמרי וחובה לבדוק את הסיבה להעלות.

האם פתחת את פתח מילוי השמן כדי לבחון אם השמן נראה תקין או שמא הוא נראה כמו טחינה (מצב כזה לרוב יעיד על פריצת אטם ראש ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם אין נזילות, אז הדבר היחיד שהגיוני הוא שלא ביצעת ניקוז אוויר לאחר ההחלפה (במידה ואכן בוצעה החלפה מלאה)

אם יש חוסר בנוזל קירור בתדירות קבועה אז אין קשר לניקוז אויר.

פורסם
המשפט המצוטט נכון ברוב המקרים אם כי יש רכבים שבהם זה תקין שצריך להוסיף מדי פעם נוזל קירור וזה גם יהיה מצויין בספר הרכב.

בכל אופן, נוזל הקירור לא אמור להעלם לגמרי וחובה לבדוק את הסיבה להעלות.

האם פתחת את פתח מילוי השמן כדי לבחון אם השמן נראה תקין או שמא הוא נראה כמו טחינה (מצב כזה לרוב יעיד על פריצת אטם ראש ).

שמעתי על חוסרים בשמן מנוע שידועים מבחינת היבואן אבל חוסרים בנוזל קירור לא שמעתי. יש לך דוגמא לרכב שכזה?

• תוכן חדש...