Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שאתה מתכוון לעשות פוליש האם עשית בדיקה כמו שצריך? ידוע לך שפוליש מומלץ מאוד שלא לבצע על צבע מתקלף, כן?

Opel Adam S 2017

פורסם
יש מחסור של חומרי אופטימום בארץ, היה יבואן של הרקולס, לא יודע אם הם עדיין עובדים. יש גם חברי פורום שמוכרים מדי פעם.

עדיין עובד, יש להם טלפון תחייגו יש משלוח בדרך שאמור להגיע ממיטב הבנתי בשיחה אחרונה שלי איתם לפני שבועיים שלושה בערך.

Opel Adam S 2017

פורסם

באמת לא שומעים מהרקולס. דווקא נתן מחירים מעולים וגם בחור הגון.

חייב ONR עומד להיגמר. לא רוצה לקבל קריז בלי החומר הזה...

פורסם (נערך)
לפני שאתה מתכוון לעשות פוליש האם עשית בדיקה כמו שצריך? ידוע לך שפוליש מומלץ מאוד שלא לבצע על צבע מתקלף, כן?

הצבע לא התקלף,אחרי ניקוי ממה שראיתי יש שתי מקומות שירד מהם לאקה[משו כמו פס של 1X10 ס"מ] כאשר יבוצע הפיליש אני איגד לבחור איפה האיזורים הללו

לגבי האופטי בונד, מי זה "הרקולס" יבואן?בחור מהפורום?מישו שמייבא?כמה בערך אמר לעלות המוצר?

עריכה: מצאתי באיביי בחור מישראל שמוכר אופטי בונד[בקבוקון של 8OZ] ב70 שקל

בנוסף גלון מארה"ב ב300 וקצת, השאלה אם משתלם להביא גלון ופשוט ואולי להתחלק בין חברים או למכור

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

זה חומר שמחזיק הרבה זמן, אני בקושי השתמשתי ב200מל על כמה רכבים שונים בכמה פעמים שונות, בקיצור חומר מאוד משתלם, גלון יספיק לך לכל החיים ואולי אפילו יותר מזה :D

אני הייתי קונה מהרקולס(תחפש בפורום יש להם משתמש, דרכו תגיע למספר פלאפון שלהם ותתקשר) או מחבר פורום באשכול מכירות.

פורסם
באמת לא שומעים מהרקולס. דווקא נתן מחירים מעולים וגם בחור הגון.

חייב ONR עומד להיגמר. לא רוצה לקבל קריז בלי החומר הזה...

אוטוסטור חזרו למכור onr.

פורסם (נערך)
זה חומר שמחזיק הרבה זמן, אני בקושי השתמשתי ב200מל על כמה רכבים שונים בכמה פעמים שונות, בקיצור חומר מאוד משתלם, גלון יספיק לך לכל החיים ואולי אפילו יותר מזה :D

אני הייתי קונה מהרקולס(תחפש בפורום יש להם משתמש, דרכו תגיע למספר פלאפון שלהם ותתקשר) או מחבר פורום באשכול מכירות.

חחח בגלל זה אמרתי למכור/להתחלק כי אני לא באמת אצליח לבזבז גלון XD, מצאתי מישו שמוכר בקבוקון ב30 שקל באיזור המרכז[אולי שווה לברר אם הוא יכול לעשות משו כמו משלוח גוביינא,לא נראה לי שהמשלוח יעלה יקר,אני טועה?]

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
אוטוסטור חזרו למכור onr.

כן ראיתי. גם המחיר נהיה שפוי. אבל מעדיף גלון -גם משתלם כלכלית וגם החבר'ה יכולים לקחת

במחיר עלות. (יוצא משתלם לכולם)

iliahrom צירפתי לך אופטי בונד מהלוחות. יש לכמה חברים לא רק לי.

בהצלחה.

פורסם

שאלה קצת מפגרת[מותר נראה לי לנובים כמוני :) ]

האופטי בונד מתאים לכל הפלסטיקה?[פנימי+חיצוני] יש צורך לנקות לפני עם APC?

פורסם (נערך)
שאלה קצת מפגרת[מותר נראה לי לנובים כמוני :) ]

האופטי בונד מתאים לכל הפלסטיקה?[פנימי+חיצוני] יש צורך לנקות לפני עם APC?

הבעיה זה לא שאלה מפגרת או לא -אלא שלא מתייחסים למידע הרב שיש כאן בפורום לפני ששואלים שאלות. בכל אופן מציע לך לקרוא את השרשור הנ"ל - תקבל הרבה אינפורמציה על אופטי בונד.

זה גם יעשיר אותך, וגם יפתור לך הרבה דילמות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555976-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%93/page10

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584848-%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%96-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%A2%D7%96%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%91%D7%93

תבלה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביקרתי היום אצל אורן,עשה עבודה מעולה מכל הלב,מחיר מעולה לפוליש ולחומרים.

נקנה אוטם+ואקס מנזורה,סבון שטיפה גולד של מגוואיירס,כפפה,3 מגבות מיקרופיבר,2 מגבות לאוטם+ואקס,ONR,חומר לחידוש עור,וAPC[כל זה נרכש מאורן],כמו כן בדרך עוד 4 מגבות מהקוריאני, ואופטי בונד.

נעשה פוליש דו שלבי.

בקרוב אני מאמין אורן יצרף כמה תמונות :)

• תוכן חדש...