Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעתכם ... כרכב עבודה שמשמש גם כרכב משפחה, מי מהרכבים הללו עדיף?

ההשוואה היא כמובן בין דובלו 90 כ"ס, דיזל , ידני לבין דאציה דוקר דיזל .

למעט היתרון הבולט ביותר לטובת הדאציה , המחיר הנמוך יחסית, האם יש עוד יתרונות לדאציה ?

פורסם

קודם כל הדובלו החדש הגיע לארץ הדאצ'יה מאובזר יותר עם מולטימדיה ודיבורית בלוטות', ועם אותו מנוע של הקנגו. מבחינת חומרים פנימיים הוא לרוב דומה לקנגו וחולק איתו מנוע. המנוע של הדובלו קטן יותר ועם פחות מומנט מהדאציה והרנו והוא איטי יותר מהם. דגם חדש של הדובלו הגיע החודש אך עדיין לא ראיתי מבחנים שלו. לדובלו יתרון נפח העמסה כשהמושבים מקופלים על פני השניים האחרים.

פורסם

תודה יואב

כרגע אני עם הדובלו 2015 (ליסינג) אך עלתה מחשבה בחברה להחליף את הרכבים והאופציה שעלתה היא הדאציה דוקר....

מערכת הבלוטוס והמולטימדיה הן תוספות (נחוצות או לא, זו כבר שאלה אחרת, לדעתי מיותרות לחלוטין), והגדש הוא על אמינות, אופציונליות ובטיחות.

בעבר (הלא) רחוק , כשהבחירה הייתה בין פרטנר של פג'ו, סיטרואן ברלינגו , רנו קנגו או פיאט, המליצו לי על הפיאט , גם בגלל סוג העבודה הנדרשת מהרכב. מאמין שדברים השתנו ב4-5 שנים האחרונות.

האם מנוע הקנגו וחלקיו הפנימיים עדיפים על אלו של הפיאט ?

פורסם

לא יכול להגיד לך אם עדיפים או לא אינני מכונאי, רק שזה מנוע שהוכיח את עצמו.(אני אישית מכיר קנגו שעשה 190 אלף אצל אבא שלי , התקלה היחידה הייתה קלאצ' בק"מ מאוד מוקדם, ואחרי זה לא היה כלום במשך כל ה5 שנים שהיה אצלו ועכשיו הועבר למישהו אחר).

הדובלו גם הכי איטי בין האופציות שציינת.

מולטימדיה אולי מיותר, דיבורית לדעתי ממש לא.

מבחינת בטיחות קשה לי להגיד לך לכולם יש 2 כריות אוויר , לדובלו אין מערכת BAS שקיימת בשניים האחרים.

פורסם

לפחות לגבי אמינות מנועי הטורבו דיזל של רנו- לפי 5 נהגי מוניות שונים ששאלתי (רנט פלואנס), כולם אמרו אותו דבר, אין תקלות בכלל. הרכב סוס עבודה ו4 מהם אמרו שהם מחליפים לפלואנס חדשה יותר, אחד אמר שמחליף למגאן סטיישן.

אישית אין לי מושג אבל זה מה שנאמר לי מהם. אני מכיר בחור עם קנגו שנוסע גם הוא ללא תקלות אבל הוא לא עשה ק"מ מספיק והרכב לא אצלו מספיק זמן על מנת לתת חוות דעת בנושא זה.

פורסם

תודה למשיבים.

אגב יואב, לגבי הבלוטוס, לגבי הבטיחות, אתה צודק, חובה דיבורית מסוג כלשהו .... אלא שמניסיון עבר ( עם פורד פוקוס עם דיבורית בלוטוס מובנת ) ,יש לא מעט בעיות עם איכות הדיבור והשמיעה

פורסם

היי, בדאצ'יה דוקר דיבורית בלוטות' נשלטת מההגה (ואין תקלות!) עובדת מצויין.

בדוקר - שתי דלתות צד כסטנדרט והמחיר... הכי משתלם!

• תוכן חדש...