Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טכנית כן, מעשית במקרה זה אין ממש צורך בכך וזה סתם מעמיס על השרשור.

הסקיי מגיעה עם גג פנורמי, לא נפתח.

אפשר לראות ב

בדקה 1:40 בערך.

כן, ברור שתהיה יד נוספת על הרכבים.

אתה יכול לברר אם ניתן לבצע טרייד אין על הרכב שלך תמורת חדש.

בכל מקרה כלכלית סביר מאוד שלא יהיה משתלם לעומת רכישה מלכתחילה של דגם שתואם את צרכיך ורצונותיך.

בקיצור, תתמודד.

צריך לבדוק בכמה כסף אני אצטרך להיפרד

רוצה לראות את השמיים? שב בכסא הנוסע ותוציא מעט את הראש...

בשביל גג שאינו נפתח שווה כל הבלגן הזה?

אתה צודק זה חתיכת זמן ועצבים, רוב הסיכויים שאני אחכה 3-5 שנים ואז אחליף בפעם הבאה עם גג

פורסם

חחח ישמצב. לא נורא נחשוב פעם הבאה יותר לעומק, שקניתי תרכב התלהבתי וזה ואמרתי למה צריך תגג הזה סתם בזבוז כסף, מה שחשוב שיש מסך מולטימדיה, בלוטוס וכניסת usb, זה היה הכי חשוב לי מבחינת האבזור ברכב

פורסם
אגב איזה רכב קנית?

אני נהנה ממנו ברור, הוא משרת אותי מעולה ויותר ממה שחשבתי, הקטע שיש לי שריטה שאין פתאום גג ואני מצטער על זה

וזה אשכרה היה הבדל של 3 אלף ואני כמו מטומטם לא לקחתי את זה, חשבתי בהתחלה שאני לא ישתמש בזה וזה סתם בזבוז כסף, בכל מקרה אתה מאמין שמישו ירצה לעשות החלפה בין הסקיי שלו ליאריס שלי?

אף אחד לא יחליף איתך בסקאי שלו .אלה אתה צריך למכור במחיר של עוד 3 אלף פחות לפחות ולקנות סקאיי .

לגבי מה קניתי ? טוסון OPEN SKY .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
חחח ישמצב *יש מצב*. לא נורא נחשוב בפעם הבאה יותר לעומק, כשקניתי תרכב *את הרכב* התלהבתי וזה ואמרתי "למה צריך תגג *את הגג* הזה", סתם בזבוז כסף, מה שחשוב הוא שיש מסך מולטימדיה, בלוטוס וכניסת usb, זה היה הכי חשוב לי מבחינת האבזור ברכב

קבל זאת כביקורת בונה בלבד חבר.

• תוכן חדש...