Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה הזמינות בחברות הליסינג? ומה זמני אספקה לפרטיים מרגע הזמנה נכון להיום?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב אתה לוקח את זה לכיוון הנעלב (פולני אסלי?).

אמרתי בעצמי, זה שיש לך סדרי עדיפויות שונים ממני זה בסדר גמור, זה אפילו הרבה יותר הגיוני מסדר עדיפויות שכולל אספקטים ספורטיביים במשפחתית שלא מתיימרת.

רק שיש סתירה בין זה שאתה אומר שיש לך סדרי עדיפויות שונים (ששוב, זה סבבה לחלוטין) לבין הפולניות הנעלבת שיוצאת ממך (שוב) כשרומזים שספורטיביות לא בראש מעיינך.

עצם העובדה שאתה כותב לי GET A LIFE ממחיש שוב שאתה חושב שאני יורד עליך או מציק לך בעוד שזה כלל לא כך.

בסה"כ מצאתי חיזוק למה שדיברנו עליו לא מזמן ואתה טענת שאני טועה (והשמעת קולות של פולניה נעלבת :wink: )

שבת שלום :wave::multi:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה עדיין טועה.

אני מתייחס לאיש משפחה באשר הוא איש משפחה, ואתה חושב שזה משליך עלי.

אני לא מדבר על my car ולא על your car, אלא על family car.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה עדיין טועה.

אני מתייחס לאיש משפחה באשר הוא איש משפחה, ואתה חושב שזה משליך עלי.

אני לא מדבר על my car ולא על your car, אלא על family car.

סבבה, מקבל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי רעיון שיווקי ממש טוב למכור את הרכב עם צמיגים כאלה רחבים וג'נטים גדולים. בישראל אוהבים ג'נטים גדולים....

פורסם

רעיון מעולה גם לפנצ'ריות. תבדוק כמה עולה סט חצי-סביר במידה הזאת

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

את ישראל ישראלי לא מעניין כמה עולים צמיגים בעוד 4 שנים.

ג'אנטים גדולים (או בכלל) וסאנרוף קונה אנשים. סיפור שקרה לי לפני כמה ימים: נכנס לתחנת דלק, מתחיל לתדלק, מאחורי נכנס בחור על מאזדה2 ושואל אותי איזה שנה האוטו (שלי). אמרתי לו שהוא 2011, ואז הוא שאל איך הוא כי הוא בדיוק גם קנה אחד ואמור לקבל אותו עוד כמה ימים. אמרתי שהוא סבבה, אבל תלוי איזה גרסה. אז שאלתי אותו איזו גרסה הוא קנה. התשובה שלו היתה "וואלה.... לא יודע, אני יודע שהיו לו ג'אנטים וסאנרוף. כמו שלך כזה"

זה מה שקונה אנשים. אז כשיגיע הזמן הזמן להחליף צמיגים, יקחו משהו סיני כי "מה זה משנה? מה, אני שומאכר? לא נוסע מהר".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם בלאון וב-3 יש 18', למה שבפוקוס המאובזרת לא יהיו 18'? עניין אופנתי.

לצערי עוד לא נהגתי בפוקוס המתוחה (מקווה שבקרוב), אבל אם אשווה את הפוקוס האקסית שלנו (ידנית-טרום מתיחת הפנים) לבין הג'ולייטה 170TCT שיש במשפחה, אין ספק שאבחר בפוקוס - שפשוט מהנה הרבה יותר (לאלפא ולעוד לא מעט יצרנים יש מה ללמוד מהחבר'ה של פורד), שקטה יותר ונוחה יותר. לג'ולייטה היתרון העיצובי (וגם זה עניין של טעם) ומרחב הפנים העדיף ללא ספק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שקטה יותר היא לא, והרשמים עדיין טריים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שקטה יותר היא לא, והרשמים עדיין טריים.

ר', שים לב - הפוקוס האקסית שלנו. נעלה 16', לא 18'. ואכן, הייתה ה-ר-ב-ה יותר שקטה, גם מהלאון / גולף הנוכחיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

השם שלי בחתימה כמדומני. גם בשב"כ לא הייתי [emoji6]

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אבל אין לה סאן רוף :-)

מה אין? בטח יש. בדיוק כמו בג'ולייטה תלתן. אפילו חשבתי להרים לרכב מבחן את המכסה הזה של הכפתור ההוא שעל הקורה שבין החלונות (שפותח וסוגר את הסאנרוף ידנית) כי שלי לא קיים. בסוף לא עשיתי את זה כי זה לא מנומס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בגרסת הדיזל משולבת התיבה הרובוטית שקיימת ב-SMAX/מונדאו שהיא מצויידת במצמדים רטובים והיא מצויינת ללא בעיות אמינות, בניגוד לתיבה ששווקה בגרסאות הפוקוס טרום מתיחת הפנים (שכנראה שהושלכה לפח...).

גם התיבה הרובוטית עם המצמדים הרטובים לא חפה מתקלות.

• תוכן חדש...