Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הפיקאסו תהיה מרווחת מספיק ל 3 ילדים מאחור 6,7.5,13.5

חושב על גרסת הדיזל הרובוטית, האם ידוע על איזשהן בעיות?

תודה

פורסם

מחפש גם אחת שכזו. הבנתי שהדיזל רכב אמין מאוד ומומלץ לעומת הבנזין, הבעיה שיש די הרבה רכבי חברה כאלו קשה למצוא אחת שמורה...

פורסם

Yoni2sh,

רכשת את הרכב יחסית לא מזמן. אפשר לשאול למה אתה מוכר?

אני מתנייד על אחת כזו כמעט 4 שנים. 75,000 נסעתי איתה ואין תקלות למעט מצבר שהתפגר לאחר 3 שנים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
Yoni2sh,

רכשת את הרכב יחסית לא מזמן. אפשר לשאול למה אתה מוכר?

אני מתנייד על אחת כזו כמעט 4 שנים. 75,000 נסעתי איתה ואין תקלות למעט מצבר שהתפגר לאחר 3 שנים.

אלעד

תשובה כנה

הגשמתי חלום קטן,התחדשתי בפולו קומפורליין 90 כ"ס לבנה (-:

מאוד רציתי לרכוש את הרכב עוד באוקטובר במבצע הגדול של צ'מפיון,אבל עקב חסימה טכנית בבנק,שלא באשמתי,נאלצתי לחכות,והזמן עבר,ונאלצתי להתפשר על משהו אחר,והעדיפות השניה שלי היתה ה C3 פיקאסו,רכב מעולה לפי דעתי,וללא תקלות בכלל,ובאמת מצאתי אחת שמורה,ועשיתי לה יישור קו רציני ביותר במוסך מורשה,והיא נוסעת כמו חלום.

אבל החלום האמיתי היתה הפולו,ואז התקשרו מהבנק,וקיבלתי החלטה רגשית,לא רציונלית,אבל מאוד שלם עם עצמי.

אז נכון,אני מפסיד פה,יישור קו עלה לי 1600 שקל,השחרת חלונות אחוריים 500,טסט 1500,והמקדמה שנתתי על הרכב,,,וכל זה לא עצר בעדי להגשים את החלום הפרטי והקטן שלי.

• תוכן חדש...