Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כספת לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי רכב שנת 2014 שיש לו נכון להיום כספת ברזל עם ברגי פיטריה.

החברת ביטוח דורשת כספת ברזל או׳ אלומניום עם ברגים שקועים ונגזרים פניתי לשני מקמות לבדיקת מיגון והם כמובן אמרו לאחר 3 שניות של בדיקה אתה חייב כספת אלומניום אני ממש לא רוצה לזרוק 530 שקל על כספת מיותרת שגם ככה פורצים היום ב30 שניות לאיזה מתקין המין אני יכול לפנות שיבדוק אולי ניתן רק להחליף את הברגים ויאשר לי שהכל בסדר

פורסם

לאיזו חברת ביטוח האישור? (לא כל המתקינים מורשים של כל חברות הביטוח)

באיזה איזור בארץ?

*שווה לך לבקש הצעה בחברה אחרת, או לכל הפחות "לאיים" על החברה הנועחית בעזיבה אם לא יתגמשו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא מאשרים היום בשום מקום כספות ברזל,עקב בעיות התחממות של מחשב הרכב.

וכספת ממש לא פורצים ב30 שניות.

אתה כן יכול לנסות לחפש חברת ביטוח שלא דורשת כספת ולא איכפת להם מה מותקן לך ברכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

באיזה ביטחון אתה אומר את הדברים הלא בדוקים ולא נכונים הללו.

כבר 4 פעמים השגתי ויתורים בדרישות מיגון בפוליסות שלי, ואם אני מוסיף התמקחויות שעשיתי עבור חברים/בני משפחה, אני מגיע כבר למספר דו-ספרתי.

זה תלוי בסוג הרכב ובטיב המבוטח (יותר נכון-מה ציון הסיכונים הכולל שלו), וגם בתחרות (אם יש חברות שמוכנות לבטח בדרישות מופחתות).

ולגבי המחיר- לא זו היתה השאלה של פות"ש.

המטרה היא להשיג ויתור על כספת.

מחזק את אריק- כספת ממש לא פורצים ב-30 שניות( למרות שלגבי ברגי פטריה, אני חייב פעם להעלות טריק מגניב שמצאתי לפתוח אותם. זה כולל מברגה, בוקסה וגומייה :-P) ובגלל זה המחיר של הסרת הכספת הקיימת גבוה.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לא מאשרים היום בשום מקום כספות ברזל,עקב בעיות התחממות של מחשב הרכב.

וכספת ממש לא פורצים ב30 שניות.

אתה כן יכול לנסות לחפש חברת ביטוח שלא דורשת כספת ולא איכפת להם מה מותקן לך ברכב.

אתה צודק טעות שלי פריצה ב3 דקות :lol:

פורסם

גם לא, בן אדם מקצועי עם כלי עבודה חשמליים לוקח לח רבע שעה,שבמונחי גניבה זה הרבה יותר מידי זמן.

ושלא נדבר על הרעש.

ותאמין לי שאני יודע פרצתי כמה בחיי.

ואני לא יודע מה זה ברגי פטריה, כספות מגיעות עם ברגים נגזרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כספות מהסוג הישן, ברזל עם ברגי פיטריה, יש כאלה שאין בהם צורך בכלל לפתוח את הברגים בכדי להוריד את הכספת, ויש כאלה שמספיק לנער טיפה את הכספת כדי שהבורג כבר ישתחרר ויהיה בר פתיחה. וגם אם הבורג קצת לא משתף פעולה אפשר בקלות לגלח לו את הראש.

אבל הכספות אלומניום החדשות של safecar זה כבר סיפור אחר לגמרי.

הכספת עבה מאוד. הברגים עם ראש קוני שטוח לחלוטין בקו אחד עם הכספת. הברגים מעורבים בתבריג ימני ושמאלי בסדר אקראי בכל כספת. המינימום ההכרחי של ברגים שחובה להוריד זה לפחות 6-8.

יצא לי לפרוץ כספת כזאת כשיש לי ביד את כיוון הסבוב של כל אחד מהברגים ולקח כמעט שעה להוריד את הכספת, בעיקר בגלל שני ברגים שממש לא שיתפו פעולה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, לא צריך לפתוח את כל הברגים, אלא רק את הברגים שמונעים גישה לצמה.

מברגה מהירה ומקדח באיכות טובה יכולים לעבור את הראש הנגזר בקלות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הכספת מחוברת בצורה כמו פאזל שלא תוכל לפרק רק את המכסה של הצמה, ובנוסף עם מברגה יקח לך שנה, מה שהם עושים זה לחרוץ את הראש של הבורג הנגזר ולהבריג אותו החוצה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בסרטון שאני ראיתי, בסוף מרכיבים את המכסה לצמה עם 2 ברגים.

אלו 2 הברגים היחידים שאני צריך לפרק.

קשה לי להאמין שזה ייקח הרבה זמן, מה שכן לא מצאתי סרטון שמראה פריצה של הכספת.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אז ככה לאחר בדיקת מיגון ראשונה שעשיתי ב ח מערכות בראשון לציון נדרשתי להחליף את הכספת "הישנה" בכספת אלומיניום חדישה

530 שח ניסיתי לדבר עם הבחור ולומר לו שיש לי כספת ברזל שגם היא בסדר לפי הדרישה של חברת הביטוח אבל הוא בשלו:evil: אתה חייב להחליף אותה קפצתי לבדיקה נוספת בפאר הרכב בחולון אחרי ביקור של 30 שניות נאמר לי לי שהכל בסדר ואני יכול ללכת יש לי אישור לחברת ביטוח :lol:אז תודה לפאר הרכב שחסכו לי 530 שח אפשר לסגור.

• תוכן חדש...