Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בסכום של עד 10000 ש"ח

רכב אוטומט ולא גיר רגיל!

משנה 2001 ומעלה

רכב קטן חסכוני וכמה שפחות שיראה מוסך וכמובן שרצוי מאוד שהחלקים שלו יהיו זולים

יותר חשוב לי שפחות יהיו תקלות מאשר רכב מאוד חסכוני

בקיצור רכב משתלם למחיר

תודה לעוזרים :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חפש פונטו ספייס עם גיר רציף.

יונדאי גטס אמנם פחות חיסכנית אך זולה לאחזקה ואמינות טובה,תחפש ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי

מה את אומרת על פולסווגן פולו 2002 1.4?

וחוץ מיונדאי גטס ופונטו יש לך עוד הצעות לאוטומט?

הבנתי שגיר רציף עושה בעיות בהילוכים

פורסם

הרציף נחשב לעדיף מהרובוטי,הוא גם נעים יותר לנסיעה.

אני לא בת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע כמה תשמח לשמוע את זה אבל אני לא הייתי קונה ברכב במחיר כזה.

הייתי מציע לך לחסוך עוד קצת כדי להביא משהו שבאמת ישרת אותך ולא יטריח אותך בביקורים תכופים במוסך.

פורסם

מכיר את זה, גם אני סטודנט.

חבר שלי מכר עכשיו סוזוקי יורוסוויפט. כמעט ולא נוגעת בדלק. קצת מיושנת. אבל אין מה לעשות.

ידידה קנתה פולו 2001 ב6,500 ש"ח. משער שתוכל להביא גם 2002 במצב טוב יחסית לשנה שלה. היא אולי מעט יקרה יותר לתחזוקה ומעט שותה יותר אבל אחלה רכב.

הפונטו לדעתי היא האופציה הטובה ביורת ביחד עם הגטס. אני אישית הייתי הולך על הגטס.

בהצלחה במבחבנים :)

פורסם

תודה לכולם!

הגטס בהחלט אחלה רכב רק שהוא שותה לא מעט :(

הפונטו מכוער לדעתי אבל עושה את העבודה

האמת שאני בהתחלה חשבתי על פולסווגן פולו אבל אמרו לי שהתיקונים שלה יכולים להגיע למחיר הרכב..

אני לא יודע אם המידע הזה נכון אני אשמח אם למישהו יש את הרכב או היה ויוכל לומר לי את דעתו

פורסם

אתה קונה רכב ב 10K ולא ב 100K אין לך מה להתפנק מכוער או לא.

אתה צריך להתמקד על רכב שמור ומטופל ולהשאיר עוד כסף בצד להפתעות (ויהיו הפתעות, לא משנה כמה הרכב שמור ולא משנה אם זה יפאני קוריאני או תוצרת דעא"ש).

פורסם

הגטס אולי לא חיסכונית,אבל דלק זה לא הכול.

פורסם

חפש רכבים שמורים. אין משמעות בכלל לצריכת דלק, כי רכב חסכוני וקרוע ישחט אותך במוסך.

אישית לא הייתי מתקרב לרכב אוטומט בתקציב הזה, יש סיכוי יותר מסביר ששיפוץ גיר יהיה במשמרת שלך - וזה עולה כמעט כמו כל הרכב.

אם אתה ממש נעול על זה, אז תחפש לך רכבים פשוטים ואמינים, כמו גטס או אקסנט, או לחילופין קיה ריו או סראטו.

פורסם (נערך)

מחזק את יוליאן, אמינות וחלפים זולים זה הכל.

קח, GLS:

GLS.jpg SUZI.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...