Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דב אתה צודק

אבל אני לא יקנה לדוגמא יונדאי גטס 2004 שזה שנה טובה אבל הוא יעשה לי 1-8 בעיר, אחרי נסיעה חסכונית, אני נוסע לרוב בעיר בתל אביב.

אני צריך קצת פרופוציה מבחינת חסכון בדלק אני לא מבקש איזה משהו מטורף 1-12 אפילו 1-11 בעיר זה אחלה

תן לי את דעתך באיזה רכב כדאי כמובן אחרי שנבדוק לו את ההיסטוריה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפי שכבר אמרו לך - יש לך דרישות עודפות באופן יחסי לתקציב.

א. תשקול בכובד ראש לוותר על אוטומט - גם אם זה מצריך ממך לוותר

על האגו ולקחת כמה שיעורים אצל מורה נהיגה בכדי לרענן את היכולות (וכל זאת

כמובן בתנאי שרישיון הנהיגה שלך אינו מוגבל לאוטומט).

ב. אל תחפש רכב לפי המראה אלא לפי המצב המכאני שלו.

ג. צריכת הדלק נראית כפרמטר בו אתה עסוק בעיקר, בעוד שהיא ממש איננה הפרמטר

החשוב עבורך. רכב ישן, גם אם הוא חסכוני מאוד באופן כללי, אם הוא לא תקין הוא

עשוי לטחון דלק - ויותר מכך, הוא יטחן לך את הכיס במוסך על תיקונים.

אל תקנה רכב בסכום כזה אם אין לך לפחות 4 אלף ש"ח בצד ליישור קו ותיקונים

עבור החודשים הראשונים לאחר הקנייה. במקרה ה"גרוע" רק ביטחת את עצמך.

אני מדבר מניסיון, אני מחזיק פונטו ספייס ידנית שנת 2001 כבר מעל ל 3 שנים.

פורסם
דב אתה צודק

אבל אני לא יקנה לדוגמא יונדאי גטס 2004 שזה שנה טובה אבל הוא יעשה לי 1-8 בעיר, אחרי נסיעה חסכונית, אני נוסע לרוב בעיר בתל אביב.

אני צריך קצת פרופוציה מבחינת חסכון בדלק אני לא מבקש איזה משהו מטורף 1-12 אפילו 1-11 בעיר זה אחלה

תן לי את דעתך באיזה רכב כדאי כמובן אחרי שנבדוק לו את ההיסטוריה

רכב אוטומטי בעיר שיעשה 1 ל- 11? אם בכלל, אז זה דווקא רכב רובוטי, וה"מחיר" שתשלם עבור רכב כזה (התנהגות לא נעימה, תקלות יקרות) לא שווה את זה.

אני ממליץ מאוד (מתוך נסיון אישי רב) על רנו מגאן דור ראשון, 5 דלתות מהשנים 2001-2004. יש הרבה כאלה בשוק, הן נמכרות בכל מחיר בין 8,000 ל- 3,000 ש"ח, כך שאתה יכול להיות מאוד בררן (וזה גם מה שאני ממליץ לך) - לקנות אך ורק רכב שטופל כל ימיו היטב, עדיף במוסכי הרשת של היבואן (יש כאלה, תתפלא), רכב שמור מאוד, יפה בפנים ובחוץ...

מה שכן, הרכב נדרש להחלפת רצועת תזמון פעם ב- 5 שנים או 100,000 ק"מ, טיפול יקר (1500-2000 ש"ח), כך שחשוב לברר מתי בוצע הטיפול הזה ולעשות אותו בזמן.

כמו כן דאג לבדיקה של תיבת ההילוכים האוטומטית - היא טובה מאוד ותורמת הרבה לחיסכון בדלק, אבל עם היא תקולה התיקון יקר.

בניגוד לכל הסיפורים - מערכת החשמל של הרכב אמינה מאוד, כך גם אריכות ימי הפלסטיקה והריפודים בפנים...

בערך באותה רוח אני ממליץ גם על פיג'ו 206-7. בכל מקרה תקפיד שהרכב יהיה רכב מטופל היטב ולאורך זמן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...