Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפונטו יכולה להגיע לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאתם מתכוונים פונטו איזה אתם מתכוונים יש 60 כ''ס יש 80 כ''ס ואיזה שנתון?

האמת שפונטו אחלה רכב שבעולם רק אני לא יודע כמה הוא טוב כאשר הוא אוטומט מבחינת תקלות גיר

פורסם

הרציף גםצעדיף מבחינת התנהגות שלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שטויות שלא כדאי לקנות רכב בסכום הזה.

הELX גיר רציף אמינות מאוד רק צריך למצוא אחת שמורה.

הייתה לי כזאת פעם במשך 8 חודשים עם 0 תקלות, מאז עברה לחבר שלי למשך עוד 8 חודשים ועדיין 0 תקלות ועדיין במצב מצויין.

מבחינת דלק צריכה מעולה בעיר 1ל10-11 , ומחוץ לעיר 1ל12-14 בקלות ויותר טוב בזה בנסיעה רגועה יותר.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

ההבדל שגיר רובוטי זה בעצם גיר ידני שרובוט מעביר את הקלאץ,הבעיה שהוא עושה את זה כאילו הוא נהג חדש לכן העברת הילוכים בעיר למשל לא חלקה כמו אוטומט רגיל.

הרציף חלק מאוד כי אין הילוכים.

פורסם

אם אין הילוכים אז זה אומר שהוא יבזבז יותר דלק, לא ככה? ובטח אם יתקלקל אז יעלה יותר מהאוטומט

חוץ מהפונטו אתם מכירים עוד רכב אוטומט 1-12

אני ממש בדילמה

פורסם (נערך)

ההפך,הרציף יותר חיסכוני,תסתכל ביוטיוב יש הסבר גרפי טוב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם (נערך)

אחלה הסבר אחי

שאלה אחרונה שאני מחפש ביד 2 יש לי כמה אפשרויות

ידנית

אוטומט

טיפטרוניק

רובוטית

איך הוא נקרא?

והפונטו ELX באיזה מנוע 1.2

והאם אתה מתכוון לפונטו רגיל או ספייס

עריכה אחרונה על ידי Raz.K
פורסם

הכוונה לפונטו ספייס.

תחפש אוטומטית,אם כי אנשים לא יודעים תמיד מה יש להם לכן הם יכולים לסמן טיפטרוניק או רובוטי גם.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתמקד בצריכת דלק שבסכום הזה יכולות להיות לך הוצאות פי אלף יותר יקרות? כפי שכתבו לך, תחפש רכב שמור ומטופל ושנתון כמה שיותר חדש.

פורסם

אפשר להציע מבט אחר?

1. יש המון מכוניות מצויינות בפחות מ- 10,000 ש"ח, ממש לא צריך לחשוש
  2. המכוניות הקטנות והקומפקטיות, באופן יחסי, יותר יקרות לרכישה מהמשפחתיות
  3. לא צריך לחשוש מגיר אוטומטי, יש גירים רובוטיים "בסדר", והם יתרמו לחיסכון בדלק יחסית לגיר אוטומטי
  4. צריכת דלק היא גורם משני (אם אתה לא שוקל אמריקאית ענקית), והיא מאוד מאוד בשליטתך - תתייחס לדוושת התאוצה בעדינות, תימנע מבלימות מיותרות, תשמור מרחק ותקבל צריכת דלק טובה למדי מכל רכב.
  5. פחות חשוב איזה רכב - הכי חשוב זה איך טיפלו בו, ואת זה אתה יכול לראות די מהר - אם הוא שמור פנים וחוץ (שמור מקורי, אני מתכוון, לא משהו צבוע ומתוקן), אם יש בידי הבעלים אפשרות להציג את היסטוריית הטיפולים המלאה של הרכב, יש לך נקודת מוצא טובה.
  6. שילוב טוב של אמינות וחיסכון בדלק תקבל מהמשפחתיות הקומפקטיות הצרפתיות, ואל תיבהל מכל הדעות הקדומות, בזכותן אתה יכול לאתר רכב מצויין, מתקדם, בטיחותי, נוח, מרווח וחסכוני במחירים מצחיקים.
    אני נוסע רק בכאלה, וכך ממליץ לכל מי שמוכן לשמוע, ועד עכשיו אף אחד לא בא אלי בטענות!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...