Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו דיזל 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב 2.0 אוטומט טורבו דיזל 130 כוח סוס, עברה 130 אלף קילומטר.

איך האוטו מבחינת אמינות, דינמיקה, גיר ומנוע( איזה רכבים משתפים אותם) וירידת הערך שלה ותקלות ידועות.

תודה מראש!

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

הק"מ נמוך, המנוע דומה למנוע של הקונקט, וקשה לי להגיד עליו דברים טובים בגיל מתקדם.

נמכרו מעט מאד כאלה אז מאד קשה לדבר על סחירות, ו/או על מחלות ידועות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון השוק לא משהו, הייתי אומר הרבה רכב בקצת כסף. ראיתי נהגי מוניות עם הרכב הנ"ל אז אני חושב שהן די אמינות (מיתוס?).

אני מחפש לאבא שלי רכב טורבו דיזל, הייתה s40 במצב מצויין עם 130 אלף על המד אך לא הספקתי הרכב נמכר. אלטרנטיבות? הוא מחפש רכב עם נוחות וכוח, לא ג'טה או פלואנס, משהו ברמה של אודיו אבל קשה מאוד למצוא בתקציב של 60 אלף טורבו דיזל עם קילומיטראז' נמוך.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אתה צריך לצאת מהסרט אל קרקע המציאות, לרכוש לאביך פלואנס ולא לסבך אותו בהרפתקאות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הבאתי לו את המגאן דיזל אבל היא חלשה בשבילו וכבר נחשבת ישנה והפלואנס הוא נסע עליה ולא אהב אותה.

פורסם

רד קצת בשנים ולך על אוקטביה או פאסאט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני הייתי הולך על אופל אסטרה/אינסיגניה.

יש לא מעט רכבים כאלה בשוק, בעיקר מוניות/מוניות לשעבר, כולם במסגרת התקציב שלך משנתונים מתקדמים (2012+).

פורסם

כמעט ורכשתי רכב כזה. תמורה מעולה לכסף, לדעתי. ואם הייתי מוצא כזה כשרציתי לרכוש- כבר מזמן הייתי נותן לך חוו"ד מלא :)

קח בחשבון שיכול להיות שתצטרך להזמין חלפים מחו"ל ולהמתין להגעתם. אם זה רכב ראשון או יחיד בבית ותלויים בו ואין עוד במה לנסוע, הייתי שוקל שוב. אחרת- תתחדש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מונית/ליסינג לשעבר לא בא בחשבון, מחרתיים נלך לראות את הרכב ואני אעדכן אתכם מהתרשמויות.

ישראל מה שינה את דעתך? עשית עליה נסיעת מבחן?

פורסם

נסעתי על הרכב, מאוד אהבתי את הנסיעה. החלטתי שאני קודם אמכור את הרכב הישן לפני שאני אקנה אחר. בינתיים הרכב שרציתי נמכר, ובחצי שנה אח"כ לא היה רכב אחר שמור ביד 2.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• ספונסר פורום
פורסם
אני מחפש לאבא שלי רכב טורבו דיזל, הייתה s40 במצב מצויין עם 130 אלף על המד אך לא הספקתי הרכב נמכר. אלטרנטיבות? הוא מחפש רכב עם נוחות וכוח, לא ג'טה או פלואנס, משהו ברמה של אודיו אבל קשה מאוד למצוא בתקציב של 60 אלף טורבו דיזל עם קילומיטראז' נמוך.

אתה יכול להתרשם ממודעה שפירסמתי כאן היום 15.1 על סיאט טולדו TDI 2.0 שלי, על פניו שווה בדיקה.

הפרטים שלי במודעה.

תודה,

אורי

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם (נערך)

בדקתי את האוטו הספציפי הזה לפני חודש. הגעתי אל האיש מרמלה לבאר שבע יחד עם הבן שלי לאחר ששוחחתי עם המוכר ארוכות יום קודם. השיחה התגלגלה במשך חצי שעה, המוכר סיפר על האוטו - מנוע גיר, המפרט וכולי. סיפר על התחביב שלו שזה המכוניות. היה לי זמן להקדיש לזה, מה גם שהאיש באמת מעניין, בן 70+.

איש חביב.

אולי אחסוך לך את הבדיקה ברשמים שאתאר כאן.

1. בתמונות האוטו נראה הרבה יותר טוב מאשר במציאות. הרבה דנטים בפח, הצבע דהוי מאוד. בטנת הכנף קדמית ימנית משופשפת ולא במקומה, המוכר אמר שהזמין אחת חדשה.

2. האוטו משופצר, לא על הצד הטוב, ברמות קשות. יש לו צ'יפ, קופסה שקנה בגרמניה המחוברת למוח. לדבריו ההספק עלה ל170 כ''ס. להגיד לך שהאוטו מרגיש ככה, לא. במכסה המנוע הותקן מוט הידראולי בהרכבה עצמית. המוט מחובר למכסה המנוע באמצעות פלאח ע''י עשרות ניטים, נראה רע. בחיבור התחתון המוט מחובר לבורג של הבודי. בתא המנוע ישנם שני פנסים שהאיש הרכיב בצורה די פרוביזורית, לא נראה טוב ומתכון לבעיות חשמל, לדעתי. הפעלת חיישני החנייה המותקנים על הטמבון הקדמי נעשית על ידי הדלקת כפתור מפשיר האדים האחורי, שוב מתכון לבעיות חשמל. היות והאוטו נתפס אלצו בתור תחביב המוכר החליף יחד עם בנו חגורת טיימינג זאת ללא תיעוד במוסך או משהו.

3. לאוטו ריפודי עור, אבל על המושבים מולבש ריפוד מה שמסתיר את מצבם של הריפודים. כל האוטו בשיערות של כלבחתול. ריפוד הגג מלוכלך ולא שמור כיאה לרכב עם 130K. ציפוי חלק מהכפתורים בפאנל המרכזי מקולף. על הדשבורד סימנים של דבק במספר מקומות מתוך רצון של המוכר לתפוס את כיסוי הדשבורד במקומו.

4. בנסיעה לא הרגשתי את תחושת הדחף כמצופה ממנועי דיזל ועוד עם 170כ''ס, לא יודע להגיד למה, פשוט לא מורגש. זה בהשוואה לגולף המסכנה שלי עם 445000 ק''מ. הנסיעה עצמה דווקא די חלקה עם בידוד רעשים סביר עד טוב.

בתחושה הכללית האוטו "עבד" מעבר ל130K. יחד עם זאת לא נראה לי שהמוכר שיחק עם מד המרחק, נראה טיפוס ישר. אולי פורדים מזדקנים פחות טוב מסקודה או פולקסווגן. לאור המחיר שהמוכר מבקש לא מצאתי לנכון להמשיך לשלב המיקוח. הפער בין הסכום המבוקש עבור האוטו למה שאני מוכן להשקיע, על אוטו במצב כזה, גדול מדי. למען האמת אפילו לא רציתי לנסוע עליו אחרי שבחנתי אותו כי די התבעסתי, אבל המוכר אמר "בוא תראה איך היא נוסעת אם כבר באת עד לכאן" לא סירבתי כי הייתי מסוקרן איך הדבר הזה נוסע. אחרי שנסעתי חיזקתי עוד יותר את הערכתי הראשונית שאין לי מה לחפש פה.

מקווה שעזרתי.

נ.ב

5. רעש מתוך הדשבורד, אולי של המאוורר, אולי קרקוש אחר, אבל יש רעש מורגש.

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

עוד אנקדוטה, המוכר אמר שעד עכשיו כל המתעניינים ברכב היו ממוצא רוסי.

האוטו מוקפץ מדי יום ביד2, עד שילשום. UNRATED, יש מצב שקנית אותו?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...