Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי, זה שבתמונה, בן שנה וחצי וספג כמה וכמה מעיכות חניה + שריטת קנאה אחת ארוכה על דלת הנהג (כי אם אני לא אראה אותה כל פעם שאני מגיע לרכב אז בשביל מה לשרוט?)

תיקון של כל אלה דורש קצת יותר מצבע.

השאלה - האם כדאי לתקן?

או שאם אתקן עכשיו אז במכירת הרכב אני אקבל איזה שורה של ״תיקוני פח במשמעות גבוהה״ ואמצא את עצמי מסביר לקונים פוטנציאליים שהרכב לא עבר טוטאל-לוס אלא פשוט חנה ברחוב בתל אביב (עם ירידת ערך נלווית)?

תודה.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

כרגע אל תתקן אבל תעבור שם עם פלסטלינה וקצת פוליש ידני ותעשה ווקס משהו בקטנה כזה

ובעתיד תחשוב על זה יותר לעומק .

תעלה תמונה וניראה עד כמה זה שווה תיקון בכסף .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם השריטה מאוד עמוקה ויש סיכוי עתידי לחלודה, כדאי לתקן.

אם מדובר במשהו פחות בולט, ביצוע של פוליש יטשטש את הנזק. עדיף שיורידו לך 1000₪ בבדיקה על השריטות האלו מאשר שתתחיל להוכיח לרוכשים הפוטנציאליים שמדובר בשריטות שתיקנת ולא בתאונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינה כלכלית, עלות תיקון + סיכון שתיקוני הצבע לא יהיה מספיק טובים או יעוררו חשד לפגיעה משמעותית יותר, עלולה להביא לתוצאה לא אופטימאלית.

מסכים עם מי שכתב שכדאי לבצע פלסטלינה/פוליש וציפוי, כך שהנזק יהיה המנימאלי.

השאלה האם לך כמשתמש ברכב הפגיעות האלו פוגעות בהנאה. אישית, לחשוב כל תקופת האחזקה על עניין מחיר המכירה, נראה לי כנטל מיותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בתמונה - המכה הכי משמעותית.

מבחינתי הפגיעות הקוסמטיות לא פוגעות לי בהנאה מהרכב. אין סכנה לחלודה.

הייתי מעדיף כמובן שהמצב יהיה כמו חדש אבל אם יש לזה השלכות בעתיד אני מעדיף להמנע מתיקונים מיותרים.

IMG_3147.jpg

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

• תוכן חדש...