Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אתמול נסעתי בחזרה מתל אביב בשעות הערב והיה פקקים והכל טוב. איך שיצאתי מהפקק לחצתי על הגז ופשוט האוטו נסע לאט, לא סחב. פשוט כל פעם שהייתי לוחץ על הגז הטורים היו עולים והאוטו בקושי נוסע וכאילו ההילוכים לא היו עולים. וזה היה נראה כאילו אני על ניוטרל.

לאט לאט הגעתי הביתה והיום נסעתי למוסך ואמרו לי שהבעיה בגיר (זה מוסך של חבר של אבא אז הוא הסביר לאבא הכל, ואמר שיתן מחיר בערב)

קודם כל האוטו יד 2 ועבר 265000 קילומטרז (היה יודע שזה הרבה)

לכן השאלה שלי היא האם שווה לטפל בו ולשים גיר חדש או לנסות למכור אותו ?

לפי דעתי אני מעדיף למכור כי גם ככה האוטו עבר מלא

רוצה לשמוע את דעתכם..

עריכה אחרונה על ידי daniell1346
פורסם

מבדיקה ביד 2 רכב כמו שלך נמכר ב 15 אלף ש"ח +- שזה המון לשנתון ופועל לטובתך.

אני הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם ספי מסגולה לברר כמה יעלה התיקון.

במצב הנוכחי הרכב שווה אולי 2000 ש"ח, נגיד שיפוץ גיר יעלה בטווח בין 5-8 אלף ש"ח.

כלומר אתה תשקיע כ 10 אלף (2 שהיית מקבל על הרכב ו8 על שיפוץ גיר) מכאן כבר ההחלטה היא שלך האם להישאר עם הרכב תקין או למכור ב 15 אלף.

פורסם
מבדיקה ביד 2 רכב כמו שלך נמכר ב 15 אלף ש"ח +- שזה המון לשנתון ופועל לטובתך.

אני הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם ספי מסגולה לברר כמה יעלה התיקון.

במצב הנוכחי הרכב שווה אולי 2000 ש"ח, נגיד שיפוץ גיר יעלה בטווח בין 5-8 אלף ש"ח.

כלומר אתה תשקיע כ 10 אלף (2 שהיית מקבל על הרכב ו8 על שיפוץ גיר) מכאן כבר ההחלטה היא שלך האם להישאר עם הרכב תקין או למכור ב 15 אלף.

יש לי עוד שאלה:

האם אחרי שיפוץ גיר האוטו אמור לנסוע פיקס בלי בעיות

אני שואל את זה מתוך ניסיון של אבא שלי שהיה לי שברולט אימפלה 2001 והיה בעייה בגיר והוא עשה לה שיפוץ או החליף באלפי שקלים ואחרי כמה חודשים זה קרה שוב ושוב פעם החליפו לו. ואחרי כל זה זה קרה בפעם השלישית ואבא שלי נאלץ לשלוח את הרכב לפירוק

פורסם

שיפוץ טוב יחזיק שנים עולה גג 4 אלף. השאלה מה מצב כללי של הרכב.

הרבה סיוויק כאלה גומרים גיר לפני 200 אלף ק''מ. אם זה הגיר הראשון החזיק לך לא רע.

רכב תקין עם ק''מ כמו שלך, תמכור בלחץ 10 אלף לפי השוק, ורק אם הרכב במצב כללי טוב.

פורסם
שיפוץ טוב יחזיק שנים עולה גג 4 אלף. השאלה מה מצב כללי של הרכב.

הרבה סיוויק כאלה גומרים גיר לפני 200 אלף ק''מ. אם זה הגיר הראשון החזיק לך לא רע.

רכב תקין עם ק''מ כמו שלך, תמכור בלחץ 10 אלף לפי השוק, ורק אם הרכב במצב כללי טוב.

הרכב במצב ממש טוב השאלה אם שווה להשקיע את הכסף

חבר של אבא שלי יש לו מוסך הוא בירור לו את המחיר ואמר לו שגיר יעלה בסביבות 3-3.5 בלי עבודה שבערך זה יצא 5 אני מאמין

כמה אתה חושב אצליח למכור את האוטו כמו שהוא עכשיו עם גיר שבור

פורסם

בטח ששווה זה לא ג'סטי 92, אבל אם לא בא לך על הרכב, זה כבר משהו אחר.

אל תשים גיר מפירוק לך תדע כמה הוא עבר, תשפץ את הגיר שלך, או גיר משופץ.

פורסם

גיר מפירוק זאת אופציה טובה כי מקבלים אחריות על הגיר של 3 חודשים לפחות, שזה מספיק זמן כדי לדעת האם הגיר תקין או לא.

פורסם

אם הרכב במצב של נסיעה תנסה להיכנס למוסך אחר, תעבור עוד בדיקה, מהניסיון שלי לא צריך להקשיב לכל מוסכניק

תנסה לקבל הצעת מחיר, תבדוק בפירוקיות כמה עולה גיר, אם אכן זו הבעיה.

פורסם
גם גיר שעשה 300 אלף ק''מ, יעבוד ל-3 חודשים ויותר, אבל פתאום ישווק חיים. עדיף שיפוץ.

גם משופצים לפעמים שובקים ומניסיון עם גירים מפירוק לאורך השנים, השד לא מי יודע מה נורא כמו שאתה מנסה להציג.

בקיצור, זאת אופציה טובה וזולה והייתי מציע לשקול אותה אם העלות באמת אטרקטיבית מול הגיר משופץ.

ההצעה לחוו"ד נוספת תמיד נכונה אם אפשר לנסוע ברכב.

• תוכן חדש...